Vanavond persconferentie inzake COVID-19 ontwikkelingen in Suriname

7
Vanavond persconferentie inzake COVID-19 ontwikkelingen in Suriname
Archieffoto: persconferentie inzake COVID-19 ontwikkelingen in Suriname

Vandaag, donderdag 21 oktober 2021, is er weer een persconferentie inzake de COVID-19-ontwikkelingen in Suriname. Dat heeft de Communicatie Dienst Suriname (CDS) bekendgemaakt.

De afgelopen week zijn er in totaal 50 mensen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Op de vorige persconferentie werd duidelijk dat van 75% van de overleden mensen vast is komen te staan, dat ze niet gevaccineerd waren.

Bij de persconferentie vandaag om 18.00u zullen aanzitten: Soenita Nannan Panday-Gopisingh (Medisch directeur ‘s Lands Hospitaal tevens voorzitter Stuurgroep Covid Communicatie), Rakesh Sukul (Directeur Volksgezondheid), Ingrid Krisnadath (Lid Outbreak Management Team) en Lachmi Kodan (Lid Stuurgroep Maternale en Neonatale Gezondheid).


7 REACTIES

 1. Elk mens heeft zijn eigen verantwoordelijkheid wil je niet gevaccineerd worden regering geef geen covid steun misschien dat hun ogen dan open gaan.
  Geef het geld aan hen die wel gevaccineerd zijn die hun verantwoordelijkheid nemen.
  Jullie dweilen met de kraan open.
  gemodereerd

 2. Ben bang dat dit weinig zoden aan de dijk zal zetten, want het is praten tegen dovemansoren. Beter is, strenge maatregelen af te kondigen, zoals de invoering van een QR-code, zodat mensen die (nog altijd)niet bereid zijn zich te laten vaccineren, weten wat de consequenties zijn.
  gemodereerd

 3. Ik hoop dat the team met oplossingen komen. En niet alleen mededelingen doen van hoeveel gevallen etc. want die lezen we elke dag op Covid-19 dashboard. Graag wil ik ook, ik denk dat anderen ook willen weten, van de geïnfecteerde personen die al gevaccineerd zijn, met welke vaccins zijn ze gevaccineerd, aangezien niet alle vaccins dezelfde dekking geeft. Met deze informatie, kunnen mensen die twijfelen een besluit nemen, welke vaccins ze gaan nemen.
  Die voorlichting ontbreekt bij de vaccinatie campagne, de dekking van de vaccins. Alleen mensen die op internet gaan, die kunnen op verschillende sites over de werking van vaccins lezen.
  gemodereerd

 4. Ned mag niet naar marokko maar wel naar Su. Alleen Sur regering likt nederland hun achterste.
  gemodereerd

 5. Het team, heeft genoeg voorlichting gegeven.
  Statistieken, laten zien hoe corona, haar werk doet.

  Middelen zijn ook beschikbaar ,alleen moet u iets mee doen. Dat Nederland, haar vlok heeft aangeraden om Morroco te vermijden is een beslissing, welke het genomen heeft..

  De Surinaamse regering, likt aan niks, het is de samenleving die likt aan stenen.
  Er is met veel oplossingen gekomen.
  Trek uw voordeel uit, nu het kan en blijf niet mopperen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.