dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist rijdt in op agent die hem boete oplegt

Automobilist rijdt in op agent die hem boete oplegt

-

Does Travel - naar Suriname

Een Mark X bestuurder heeft woensdagmiddag tijdens een verkeerscontrole ingereden op een politieman aan de Watermolenstraat in Suriname. De agent wist aan de kant te springen en erger te voorkomen. Zijn uniform is daarbij gescheurd.

De politie was bezig met een verkeerscontrole waaraan de autobestuurder ook werd onderworpen. Hij bleek een vervallen rijbewijs te hebben waarvoor hij werd beboet.

De verkeersovertreder werd boos en maakte een prop van het proces-verbaal die hij op de agent heeft gegooid. Hij stapte daarna gauw in zijn auto en reed in op de wetsdienaar die aan de kant sprong.

De bestuurder is weggereden. Zijn identiteit is bekend. Het gaat om een grijze Mark X. De man wordt opgespoord voor poging tot doodslag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Ik hoop dat deze autobestuurder snel wordt aangehouden want deze figuren zijn een gevaar voor de veiligheid van de samenleving.


  gemodereerd
 2. Kleur en merk van de auto is belangrijk, dit is een poging tot het brengen van een zware lichamelijke letsel! CQ moord, de agent
  had hem voor zijn ”k@olo hoofd moeten schieten”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Voor poging tot moord twee weken? Zelfs voor diefstal krijg je meer.
  Verkeershufter moeten een flinke straf krijgen voor hun rijgedrag en voor poging tot moord zal hij zeker moeten boeten.


  gemodereerd
 4. Minstens 1 jaar gevangenisstraf, poging tot doodslag op een agent nog erbij. Lijkt mij nog een milde straf maar de agent leeft nog gelukkig.


  gemodereerd
 5. Dit is al de tweede gast die een moordaanslag pleegt op een agent , Amoksie U beschermd U werknemers niet , wij vragen ons af wat U doet , op een houtje bijten of ligt U in een hangmat , als U het niet aan kan geef dan het stokje aan een ander.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES