Brand gesticht op percelen Dalian Project

9
brandweer-op-locatie-suriname

Onbekenden hebben vandaag brandgesticht op open percelen op het Dalian Project in Paramaribo-Noord. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname hebben enkele brandhaarden aangetroffen, maar het is niet bekend wie het vuur heeft aangestoken.

Het vermoeden bestaat dat het om occupenten gaat die waarschijnlijk bezig waren met het schoonmaken van de percelen.

De brandweer trof bij haar aankomst een grote rookontwikkeling aan. Zij zag dat grote hoeveelheden gras in brand stonden op percelen maar er was niemand dichtbij de grasbranden. In de directe omgeving was een groep mensen aanwezig en ook een aantal auto’s stond geparkeerd.

Er zijn occupenten die reeds naamborden op de andere percelen hebben gezet. Ook de politie was naar de plaats voor een onderzoek.


9 REACTIES

 1. Goede beurt van de minister moksie-metie.
  Abop maakt weer een goede beurt met deze kwestie ,maar vergeet niet:de politie is je beste vriend.maar niet heus…
  Zwak .en dan moeten we nog 4 jaar met deze minister.jammer.
  gemodereerd

 2. Deze mensen komen allemaal uit gebieden waar er zoveel ruimte is om te occuperen, bouwen,verbouwen maar ze kiezen ervoor om alles achter te laten en in de stad te wonen en ghetto’s te stichten en buurten onbewoonbaar te maken. Als de stadsbewoners dan naar het binnenland willen dan komen ze in opstand want het is dan hun grondgebied .Als Surinaamse heb je het recht om overal in Su te wonen maar pas je aan en verpest niet het woonplezier van anderen. Gratis is lekker maar anderen hebben vaak hard gewerkt om iets voor zich zelf op te bouwen.
  gemodereerd

 3. Zal een mooi ding zijn als ik ook naar het binnenland kon gaan het hele bos plat brand een bordje erop zet en het in de naam van jap jappie eigen. Deng sma disi
  gemodereerd

 4. Op Commewijne mijn ouderlijk perceel/ huis. Mischien die ook bezet triest . Zou jammer zijn. Meestal zijn het buren die dit ook doen willen alles afpakken zelfs je adem . In nl ook kruipende dieren mensen ook hollanders kruipen als wormen in huizen en maken veel kinderen vreten schijten netals wormen en kinderen baren met hun vette luie buik lichaam alleenmaar kinderen dan klimaat ellende wij krijgen de schuld geen leven toekomst in Nederland dan kinderen maken als vette wormen ook op mijn kop. In Suriname ook ellende.
  gemodereerd

 5. Weer in Noord he, elke keer is het daar raak , ze steken alles in de fik zodat ze minder schoon hoeven te maken en dan makkelijker is met het verkopen van percelen , 2 jaar geleden was het abnormaal , alle bewoners van Noord hebben weken last gehad van rook , en de paarse politie en de paarse brandweer grepen niet in , zogenaamd wij kunnen niet bij de vuurhaard komen , zelf die prade kwam praten met de verkavelaars en deze gasten werden niet bestraft , paars heeft mee verdiend.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.