Caribbo heeft een nieuwe single: Loko!

2

De in New York wonende Harvey Wirth (drummer van onder andere Angelique Kidjo, Hassan Hakmoun en Fra Fra Bigband) en ATN Stadwijk (toetsenist en musical director Richard Bona, Brooklyn Funk Essentials) zijn de oprichters van Caribbo.

De eclectische en kleurrijke muziek van Caribbo is gebaseerd op de Kaseko and Kawina ritmes uit Suriname, met een touch van jazz. De groep bestaat verder uit werelds beroemdste steelpan speler Andy Narell, zanger Philip Hamilton (Pat Metheny, Spyro Gyra) en bassist Ron Reid (Caribbean Jazz Project & Antonio Hart).

Afgelopen weekend kwam dit nummer uit op YouTube:


2 REACTIES

  1. prachtig prachtig heerlijk muziek.
    wat was suriname toch mooi, toen…… van onze voor voor ouders.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.