Bestuurder slaat op de vlucht na veroorzaken aanrijding tijdens lockdown

6
Bestuurder slaat op de vlucht na veroorzaken aanrijding tijdens lockdown

Een automobilist is maandagavond op de vlucht geslagen na het veroorzaken van een aanrijding rond 22.15 uur op de hoek van de Verlengde Ephraimzegen- en Boven Verwachtingweg in Suriname. De veroorzaker kwam na de botsing met zijn auto in de goot terecht. Hij stapte uit en maakte zich uit de voeten.

Beide voertuigen (Toyota Spacio en Toyota Crown) reden in tegenovergestelde richting over de Ephraimzegenweg. Op de hoek sloeg de veroorzaker haastig af in de Boven Verwachtingweg en werd daarbij geramd door de aankomende Crown.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd. De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. 


6 REACTIES

 1. Lekker belangrijk welke merk en type, hoofdzakelijk gaat het om de aanrijding. Het is toch lockdown, wat doet die zak op straat ?
  En dan nog een aanrijding veroorzaken, en dan nog vluchten ook!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Je kan vluchten, maar je laat je wrak achter. Ze vinden de eigenaar van de auto toch. Of het is gestolen zo gaan ze jou niet vinden.
  gemodereerd

 3. Het zijn waarschijnlijk drugshosselaars die zich op straat vinden en haast hebben tijdens de lockdown, en dan krijg je dit!
  Niet slecht toch?
  Wel laf om de benen zo te nemen en denken dat je niet geakt wordt, sukkels!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.