dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur 549 nieuwe coronabesmettingen en 7 doden

Afgelopen 24 uur 549 nieuwe coronabesmettingen en 7 doden

-

Does Travel - naar Suriname

In de afgelopen 24 uur zijn er 549 nieuwe coronabesmettingen en 7 doden genoteerd in Suriname. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 1.430 swabs (38,4%). Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Volgens nieuwssite Starnieuws zijn 3 doden te betreuren in Huize Ashiana. Met de 7 nieuwe doden is het aantal personen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden gestegen naar 1.029.

Op dit moment worden er 82 personen in de ziekenhuizen en 15 op de intensive cares behandeld.

Het dashboard na de update maandagavond:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. De mensen in Suriname moeten beseffen dat alleen door middel van vaccinatie en zich houden aan de coronaregels de aantallen omlaag zal brengen. Is een verantwoordelijk van de regering en het volk. Beiden moeten beter hun best doen.


  gemodereerd
 2. In Suriname zijn mensen makkelijk bang te maken door incorrecte statistieken. Het resultaat is zodanig dat ze niet meer rationeel kunnen denken en alles accepteren wat hen word wijsgemaakt.

  Een vaccinatie helpt kwetsbaren om dit virus te kunnen overleven. Kwetsbaren zijn meestal ouderen en soms jongeren met een slecht immuunsysteem, ernstige ziektes, chronische aandoeningen, overgewicht en een slecht leefgewoonte.

  Mensen die al gezond leven hebben hier geen tot nauwelijks last van Covid-19 en hun vaccineren is onnodig. Kleine kinderen hebben geen vaccinatie nodig, tenzij ze aandoeningen hebben en behoren tot de groep ‘kwetsbaren’.

  Mensen vaccineren zal de kans op besmetting doen verlagen, maar zijn alsnog besmettelijk en kunnen anderen ook weer op hun beurt besmetten. Daarnaast is een bescherming voor een korte duur van 5 a 6 maanden. Waarna de bescherming sterk zal afnemen (voor ouderen nog sneller) en men opnieuw weer een vaccinatie moet halen. Per jaar 1 a 2 prikken, waarvan de lange termijn bijwerkingen nog niet duidelijk zijn.

  Wees goed geïnformeerd!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES