zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie19-jarige aangehouden voor toebrengen kapverwondingen

19-jarige aangehouden voor toebrengen kapverwondingen

-

Does Travel - naar Suriname

Rubencio K. (19) is op zaterdag 16 oktober door de recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden. Hij bracht op zaterdag 25 september aan de Ziniastraat een ander manspersoon met een scherp voorwerp kapverwondingen toe aan het lichaam, meldt het Korps Politie Suriname.

K. wordt ervan verdacht op zaterdag 25 september zich schuldig te hebben gemaakt aan poging moord, poging doodslag en zware mishandeling. Het slachtoffer deed na het incident per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aan.

Na medische behandeling werd de man heengezonden, waarna hij aangifte deed bij de politie van het bureau Uitvlugt. Het onderzoek werd overgedragen aan de rechercheurs van regio Paramaribo die de verdachte op 16 oktober hebben opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Rubencio door de politie achter slot en grendel geplaatst.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Deze doelbewuste levensgevaarlijke moordenaar voor 50 jaar achter slot en grendel plaatsen. Hij is een gevaar voor de samenleving. Advocaat Maureen Nibte gaat hen vrijpleiten. Deze gast Nibte uit haar ambt zetten.


    gemodereerd
  2. @Boeboe
    Ze maakt gebruik van de mogelijkheden die de wet haar biedt. Vraag: waarom lukt het andere advocaten niet. Het antwoord is simpel………….


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES