maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid8 coronadoden en 134 nieuwe besmettingen op zondag 17 oktober

8 coronadoden en 134 nieuwe besmettingen op zondag 17 oktober

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zondag 17 oktober weer 8 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus is overleden in Suriname, is hierdoor gestegen naar 1.022.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 134 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd na 285 keer testen. Er is dus sprake van een vrij hoog besmettingspercentage van 47% .

Het aantal personen dat wordt behandeld in de ziekenhuizen is de afgelopen 24 uur iets gestegen naar 80.

De cijfers van zondag 17 oktober 2021:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. De politieke partijen in Suriname zijn tijdens de verkiezingen heel sterk om mensen te overtuigen om op hun partij te stemmen. Waren deze zelfde politieke partijen net zo overtuigend om meer en betere voorlichting te geven over Corona, dan zou dat zeker helpen.


  gemodereerd
 2. er is voldoende voorlichting , maar 60% van de bevolking doet er niets mee , en laten zich misleiden door antivacsers , en bij die 60% vallen de meeste covid doden , dus die 60 % zoeken het maar uit , maar door hen is de zorg overbelast , en er is er een die profijt heeft en dat is de begrafenisondernemer , de ene zijn dood is de andere zijn brood


  gemodereerd
 3. misschien moet de regering geld geven aan mensen om zich te laten vaccineren?
  deden ze met de verkiezingen toch ook


  gemodereerd
 4. dikkedeur , jij bedoelt de ndp toch

  en je hebt nog steeds niet uitgelegd directeur zonder bedrijf , je zal wel nooit een bedrijf gehad hebben of ?????????


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES