Politie wil weten van wie bij rovers aangetroffen spullen zijn

6
Politie wil weten van wie bij rovers aangetroffen spullen zijn

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), die een bende van vijf hebben opgerold in de laatste week van september, hebben bij de aanhouding van vier van de verdachten een aantal spullen aangetroffen. Wie is de eigenaar? vraagt het Korps Politie Suriname zich af.

Het gaat om vier gascilinders en een opklapbare ladder, die in hun voertuig werden aangetroffen en in beslag zijn genomen.

“Indien de goederen aan u toebehoort, kunt u zich telefonisch in verbinding stellen met de Rechercheurs van Regio Midden die belast zijn met het onderzoek. Dit kan geschieden op de telefoonnummers 582050 of 582200”, aldus de Surinaamse politie in deze oproep.


6 REACTIES

 1. Knap Werk Van De Politie.
  Die Rovers Bende In De Overheid Moet Ook Op Gerold Worden.
  gemodereerd

 2. Als de politie goed zijn werk wilde doen bij onze roofoverval dan had het dat gedaan. Er waren
  div. telefoons gestolen van ons elk met zijn unieke imei code maar nooit gevraagd. Voor hun was het gewoon een routine proces verbaal daarna nooit meer wat van gehoord. Een beetje medeleven zat er helaas niet in. De agenten leken ook niet op ons mischien daarom.
  gemodereerd

 3. Was dank zij de heer die zn laptop online te koop zag. Hij hft alle voorwerk gedaan. De politie is voor zn laptop gegaan en ontdekte een magazijn. De mensen wie ze beroofd hadden de laatste maanden, de zaken waar ingebroken zijn. Politie moet ook weten, want je geeft ook op wat je verloren hebt.
  gemodereerd

 4. Achter de schermen, wordt hard gewerkt.
  Wil niet zeggen dat het een bevredigend resultaat beidt.
  De politie is ook afhankelijk van informatie.
  En geloof me, veel zaken zullen nooit opgelost worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.