First lady geeft waardebonnen aan bewoners Van Hattemweg

29
First lady geeft waardebonnen aan bewoners Van Hattemweg

De first Lady van Suriname Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft donderdag waardebonnen gegeven aan bewoners van de Van Hattemweg in het district Wanica. De first lady is huis aan huis geweest om de waardebonnen te overhandigen.

Naar zeggen van Santokhi-Seenacherry probeert zij hiermee de bewoners te helpen voorzien in hun dagelijkse behoeften.

“Als first lady zal ik altijd mijn best blijven doen onze geliefde Surinamers te helpen waar ik dat kan”, zegt de presidentsvrouw. “Laten wij elkaar helpen en ondersteunen waar we kunnen”, roept ze op.


29 REACTIES

 1. Zij verdeelt in een opwelling waardebonnen, anderen verdelen ook in een opwelling USD’s en Euro’s aan enkele gelukkigen, dat is het verschil. Waarom valt het grootste deel.van de bevolking niet in de prijzen?
  gemodereerd

 2. Het is in Suriname een trend om voor elke donatie of ondersteuning een persbericht te maken. Ik bespeur hierin een verkapte vorm van reclame, omdat sommige giften niet veel voorstellen. In mijn woonplaats is een half jaar geleden een gift van 250.000 euro gedoneerd voor herstel van de kerk. De gulle gever wilde zijn naam niet in de krant. In Suriname wordt een gift of donatie ter waarde van 500 euro breed uit gemeten. Dit is een vernedering van de ontvanger. De first Lady zou er goed aan doen om alleen bij grote giften met een minimale waarde van 100.000 euro de pers erbij te halen.
  gemodereerd

 3. Effe wat waardebonnen van srd 500 verdelen voor de pinarende..
  Beetje show geven.
  Ze lijkt Brunsie wel. Deze gft het alleen in enveloppe en is geld van de staat.
  Brunsie verdeeld zn eigen geld. Dat is het verschil
  gemodereerd

 4. Juist elkaar helpen? Deze regering doet het goed? Als de schulden betaald is aan buitenlandse banken? Dan pas kunnen surinamers adem halen? De keuze is aan de surinamers zelf? Wil je problemen stem ndp? Wil je het goed hebben stem op santhoki brunswijk of nps?
  gemodereerd

 5. Dat deed de voormalige First Lady ook, maar met welke geld dat is de hamvraag! (Ach ja, in ieder geval het is goed gebaar)
  Ik had liever dat Chan die Klootzakken die hebben gemoord,
  laten oppakken. En die lontoe édé van Jus Pol opdracht geeft, om de criminaliteit harder laten aanpakken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Na alle dure reizen naar Nederland, Spanje, Frankrijk, Schotland en Dubai staat het sociaal om de arme bevolking te paaien met wat kadobonnen.
  Deze first-lady heeft een enorme puist met geld uitgegeven in Europa.
  Shame, Shame, Shame on you.
  De media zou aan dit soort zogenaamde sociale acties geen aandacht moeten besteden tenzij de media of een deel daarvan onderdeel is van de regering.
  Deze daden hebben een bepaalde bedoeling en dat moet je kunnen doorzien.
  kijk niet naar de actie maar naar de bedoeling van zo’n actie.
  gemodereerd

 7. Beste mensen…. Er is een probleem…. De Surinaamse dollar, de srd heeft het zwaar te verduren…. Nu de inkomens van mensen, daarom maak ik nog een voetnoot…. Behalve Suriname kent ook Nederland een groep mensen die door de sterk gestegen gasprijzen een beetje een probleem heeft. Koopkrachtverlies …. Het gaat daarbij om mensen met in principe een voldoende en stabiel inkomen, met werk dat voldoende perspectief biedt en ik noem een sector, de dienstverlening die in Nederland redelijk goed aansluit op de behoeften van werkende minima.. Mensen met een modaal inkomen. Jan Modaal of Jurgen Modaal.. Ik zie dat de Surinaamse schoolmeester om iemand te noemen vandaag de dag een behoorlijk probleem heeft om rond te komen … De SER.. een een Nederlandse economische adviesorgaan zegt dat werk, en dus salaris in 2021 , niet voor iedereen in Nederland voldoende bestaanszekerheid biedt… Daar heb ’t… Ook Suriname moet een SER-like adviesbureau opzetten… Een groep weldenkende mensen ongeacht politieke achtergrond met een sociaal-economisch opleiding, denk ik aan… . Voor een deel van mensen met een inkomens-terugval is dat in Suriname tijdelijk, maar niet altíjd … Ik denk in de landbouw-sector… Maar er is ook een groep die langdurig in armoede werkt of steeds terugvalt, zowel in Nederland als in Suriname… .Het gaat vaak om mensen die misschien niet laag opgeleid zijn… Mensen,.., Vandaag op een zondag zeg ik een niet econoom, werk samen , ongeacht Uw achtergrond en sterkte…
  gemodereerd

 8. De first lady is goed bezig om tussen de Surinamers in de wijken te zijn en hun een heel kleine ondersteuning te bieden.

  Gaat u zo door mevrouw Mellisa Santokhi – Seenacherry. Dit voorbeeld moeten alle Surinamers die op een eerlijke manier hun kaptiaal en goederen verdiend hebben op de juiste gepaste wijze doen.

  Hoe Wij Hier Ook Samen Kwamen Aan Zijn Grond Zijn Wij Verpand.

  Surinamers Laten Elkaar Niet In De Steek

  Samen Werken, Samen Delen, Samen Sterker
  gemodereerd

 9. @Debby,

  Jij zou heel vroeg opstaan om als eerste in de rij te staan voor die 500 srd. Hebberigheid kent geen grenzen.
  gemodereerd

 10. Beste lezers,
  een waardebon kan heel veel betekenen.
  Onze firstlady, geeft duidelijk aan dat mensen zijn die een steuntje in de rug nodig hebben, die in de problemen zijn gekomen.

  “Wel”door de plunderingen van samenlevingsgeld. De bonnenhulp is bedoeld als tijdelijke oplossing om mensen financieel een beetje extra ademruimte te bieden.
  Tot nu toe, zijn alle ontvanger, heel erg dankbaar.

  Goed dat de firstlady, persoonlijk huis aan huis gaat. Deze mensen, hoeven dan niet in de rij te staan en zich ongemakkelijk voelen.

  Deze mensen voelen zich niet overdonderd, zij weten dat deze firstlady ook voor hen zijn.
  Dat de pers, bijbetrekken, is alleen maar goed.

  Zo kunnen, loek boeng yere, Debby en Denise, uit hun benarde onverwachte hoek, kruipen
  en hen in de tussentijd helpen.
  gemodereerd

 11. Deze regering is kampioen in het verdelen van voedselpakketten en mensen omkopen met geld. Ze hebben alle records gebroken. Maar wat de first lady doet is een spatje op een gloeiende plaat. Mensen gaan elke dag met honger naar bed.Kinderen raken ondervoed omdat zij niet voldoende voeding krijgen. Het voedsel is voor velen onbetaalbaar geworden. De mensen hadden het beter onder de regering Bouterse. De mensen zijn er nu van doordrongen dat ze verkeerd hebben gestemd om op VHP, ABOP, PL, NPS te stemmen. De NDP zal overwinnen.
  gemodereerd

 12. Soso show, soso k’ka! Het is duidelijk dat de kritieken beginnen door te drukken! Er wordt van Chan verwacht dat hij haar ten koste van zijn huwelijk ontlast van haar taken buiten het first lady spelen. Dus komt zij met een sociale smoel naar buiten
  gemodereerd

 13. =Het is NOOIT goed, maar ach. Sommigen op deze forum wonen alleen en zijn echt eenzaam. Zelfs in bed kunnen ze hun ei niet kwijt, dus op deze forum kraaien ze de domste dingen uit.

  Er is wel een groot verschil van geld::::

  Deze first lady geeft geen geleend geld ut, maar ingrid gaf wel geld uit die geleend was door boefdraad om het volk te misleiden. Zie nu waarom het volk pinaart en boefdraad is nergens te vinden.
  gemodereerd

 14. A baia en Atompai moest beschaamd wegduiken🤮

  ‘Als first lady zal ik altijd mijn best blijven doen onze geliefde Surinamers te helpen waar ik dat kan”, zegt de presidentsvrouw. “Laten wij elkaar helpen en ondersteunen waar we kunnen”, roept ze op’@@
  Dit is niets anders dan een charmeoffensief voor haar man, de ABOP is al eerder begonnen in Saramacca.
  Ze kan zich liever op een andere manier nuttig maken door de mensen uit de armoede te halen, voor goede huisvesting laten zorgen, betere salarissen, werkgelegenheid scheppen, kinderen uit arme gezinnen naar school, naar beter onderwijs begeleiden. Ze kan toch contact opnemen met deze instanties of personen die grote invloed hebben.

  Maak van uw vooraanstaande positie gebruik en laat u niet gebruiken zoals de vorige “lady” voor de politieke doeleinden van uw man. Wie bent u nu aan het helpen niet de arme mensen, maar uw man en dan zegt u dat u de arme mensen helpt. U maakt u elke keer weer ongeloofwaardig.
  U bent niet politiek gebonden, u kunt vrij opereren, u zou veel meer kunnen doen, dan alleen proberen uw man te helpen. U kunt misschien doen wat bovenaan staat, dingen in beweging te krijgen. Probeer iets op te pakken wat concreet is en de mensen ook kunnen zien, geen geld of pakketten uitdelen.
  Ding sma o tik a moni maar ding stem ju no habi. Jip en Janneke
  gemodereerd

 15. Begin waardebonnen uit te delen op de vaccinatiepunten. Dan heb je binnen no time iedereen gevaccineerd.
  gemodereerd

 16. Eén spreekwoord bevat :
  Laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet (=als je een ander geld geeft kun je dat beter stilhouden want anderen hoeven het niet te weten)
  gemodereerd

 17. Als de first lady bij een speciale gelegenheid, b.v. de geboorte van een drieling, een gouden huwelijk, een honderdste geboortedag of bij een brand, de desbetreffende mensen met een waardebon verrast, of
  ondersteunt, zal niemand daar kritiek.op leveren, maar als ze op een willekeurige manier alleen de mensen van een bepaalde straat of wijk blijmaakt met een waardebon, moet zij niet verbaasd zijn als sommige mensen daar negatief op.reageren.
  gemodereerd

 18. Weet je hoeveel geld dit soort gedoe de staat niet kost. Er zijn tientallen beveiligers rond haar. Geeft dat geld gewoon aan een instelling.
  gemodereerd

 19. Zo help je mensen meer in de armoede en moeras geeft die mensen plantjes van groenten en leert ze planten, dan hebben ze wat aan. Deze first Lady is een youtuber!!!
  Wanneer houdt het op om geld op zijn Brunswijk in Suriname ( uitdelen). Praat met je man om wat aan de prijzen van de eerste levensbehoeften te doen in plaats te proberen om Suriname een kolonie van Guyana te maken.
  gemodereerd

 20. loek boeng yere , kom met bewijzen wat de first lady heeft uitgegeven in Europa , en je moest zeker dit verhaaltje schrijven van pony en luci alias robg
  gemodereerd

 21. 🤷🏼‍♂️Surinamers klagen altijd en doen zelf geen ene moer. Ze houden liever hun hand op en gaan zitten wachten op hun pakket. De eerste dag dat de first lady opstap gaat om bonnen te verdelen valt iedereen daar weer over 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♂️. Het is hoe dan ook nooit goed😏. Ik stel voor dat iedereen een pakket maakt en voor de Kerst ervoor zorgt dat alle bewoners die het nodig hebben, op dezelfde dag en tijd, hun pakket in ontvangst kunnen nemen. ☝🏼Geen gezeik meer wie wat krijgt, als de familie niets stuurt, dan heb je dikke pech. Maar dan heeft iedereen die het kan ook meegeholpen. Deal!!👌🏼
  gemodereerd

 22. wtk u plaatst onze reactie niet , waarom niet

  ANTWOORD:
  Meneer/mevrouw, probeert u op de inhoud van de artikelen te reageren en niet steeds op anderen, die reageren. Succes!

  gemodereerd

 23. Ooo @Wat je bent gepakt jongeman je bent goed genaaid volgens mij . @Ira ik ken mensen met kinderen en familie en toch super super eenzaam en heel zielig eenzaam mensen die alleen wonen zijn niet perse eenzaam hoor. Groetjes.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.