zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt twee kleine drugscriminelen aan

Politie houdt twee kleine drugscriminelen aan

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft in de eerste week van oktober twee kleine drugscriminelen aangehouden. Het gaat om de 28-jarige Farello D. en de 34-jarige Bjorn K. meldt het Korps Politie Suriname.

D. is in de eerste week van oktober bij een inval door de Narcotica Brigade rechercheurs aan de Kroonenburgweg in de kraag gevat. De rechercheurs kregen de informatie dat de verdachte Farello drugs verkocht op die locatie. Bij een ingesteld onderzoek in de woning stuitte de politie op 57 gram marihuana. De drugs werden in beslag genomen.

Op diezelfde dag werd K. op zijn werkplek aangehouden. Hij bood in de maand april van dit lopend jaar een postpakket aan bij een postbedrijf te Latour. Tijdens controle stuitte de douane rechercheurs op 316 gram cocaïne die in het postpakket verborgen zat. Ook die drugs werden in beslag genomen en overgedragen aan afdeling Narcotica Brigade van de politie.

Hangende het onderzoek zijn Farello en Bjorn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Calimero: “Zij zijn Groot en ik ben Klein en dat is niet eerlijk”.De Surinaamse politie lijkt wel opgeleid in Italie; de Calimeros worden aangepakt en opgesloten, de Capos en vooral de Capo di tutti Capi kunnen jarenlang vrij rondlopen en doen en laten wat ze willen in Suriname.


  gemodereerd
 2. Als kleine ondernemer is vaak lastig om door te zetten. Nu de grootste ondernemer min of meer is uitgeschakeld, maakt het en lastig om hoop te houden om te groeien.

  U hebt nu nog een klein bedrijfje met als doel om internationaal te handelen, maar het lukt even niet. Niet, getreurd de grote handelaars, voelen zich op dit moment net zo.
  Deels, door de corona?

  Ook zij begonnen klein onder een boom, met enkel het idee en ambitie, om groot te worden. Zij hebben het gemaakt en als zij dat kunnen, dan kan jij het toch ook???

  Zoek de connecties op, in de korps, bij de douane, medewerkers op de luchthaven ect.
  Maar denk wie of wat u aan het vernietigen ben.
  Het is voor u niet te laat, keer terug.


  gemodereerd
 3. De grootste, reeds veroordeelde, drugscriminelen Bouterse en Brunswijk lopen vrij rond in FAILED STATE Suriname en zijn beloond met politieke topfuncties.


  gemodereerd
 4. Soso fatoe, KPS duizenden kilos cocaine verdwijnen via de haven maar daar is atompai de baas.


  gemodereerd
 5. klein beginnen en later groot worden. Ik ken er nog een. hij staat op de lijst van interpol.


  gemodereerd
 6. Wat een bombarie voor de kleine crimineel, de grote werd zelfs – Plee – si- dent en vieze plee -si- dent! En het mooiste is; niemand kan er wat aan doen, dus gewoon blijven lullen tot je een gram weegt. De mini – ster van Jus- pol die schijt in zijn broek, trouwens zijn voorgangers ook!!!!! De ene is ”tigri barba,” in mijn ogen is het tigri K@ ! Allemaal zakken vullers en niet anders. Over de hele wereld ontspringen de grote heren aan alles, en de kleine man is de pisang. ”Bargoens gezegd gewoon de lul”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES