Ouders drieling krijgen 3 maanden babyverzorgingsproducten van Subisco

10
Ouders drieling krijgen 3 maanden babyverzorgingsproducten van Subisco

Het jonge koppel Kevin Pandooi en Altagracia Reyme, mocht deze week na bijna een maand naar huis met hun op 19 september geboren drieling. Het Surinaamse bedrijf Subisco heeft in het kader van hun initiatief Subisco Gives Back, besloten om de ouders 3 maanden lang te ondersteunen.

Na de komst van de drieling; een meisje, Fayth en de twee jongens, Kievencio en Furgilio bestaat het gezin uit 7 leden. Alom blijdschap bij de ouders die eindelijk hun volledige kroost thuis kunnen verenigen, want daar wachtten vol ongeduld Furalcia en Kelicia op hun broertjes en zusje.

Afgelopen zaterdag bracht Subisco een bezoekje thuis bij het gezin. Tijdens dit bezoek werd aan hen meegedeeld dat zij 3 maanden lang ondersteuning zullen krijgen in de vorm van babyverzorgingsproducten.

Het is niet de eerste keer dat het bedrijf dit doet. Op dezelfde dag, 19 september maar dan in 2018, werd in ‘s Lands Hospitaal ook de eerste drieling voor het jaar geboren. De familie Pobosi heeft toen ook 3 maanden lang ondersteuning van Subisco ontvangen.


10 REACTIES

 1. @Debby

  Jouw idiote reacties slaat echt nergens op. Is kinderen maken de zorg van de staat. Of je een eenling of tweeling of drieling krijgt het blijft de zorg van de ouders. Waren je ouders ook bij de staat gaan aankloppen voor steun voor jouw. Het is makelijk om snel voor elke wiesje wasje bij de staat te gaan. Daarom leren suris nooit zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zelf te nemen. Daarom is suriname al een filed state. Kom nooit een einde aan.
  gemodereerd

 2. Kinderen maken is je eigen verantwoording en niet van de staat en de taak van de FL is niet om kraamvisites af te leggen. De vraag die je hier kan stellen is waar zijn de twee andere vaders!
  gemodereerd

 3. Yor
  Ik twijfelde altijd al aan je intelligentie die nu is bevestigd.

  Hoe weet je dat er 2 andere vaders zijn. Het is duidelijk uit wat voor familie en milieu jij komt en wat je gewend bent.
  Het is zeker de taak van de first lady om een bezoek te brengen aan dit mooie gezin, omdat het een bijzondere gebeurtenis betreft en daar hoort normaal gesproken een bezoek van de first lady met de pers erbij.
  gemodereerd

 4. YOR

  Dit netwerk is voor iederreen die affiniteit heeft met Suriname, ik merk dat het bij jou niet zo is.
  Dus laat je negativiteit achterwege en zoek hulp voor je frustratie.
  gemodereerd

 5. Domme vraag Yor, Kevin is misschien de vader van alle kinderen.
  Waar zie je staan dat de andere 2 verschillende vaders hebben, laatstaan te achterhalen waar ze zijn.
  gemodereerd

 6. Bolli
  Met mijn intelligentie gaat het heel goed en ik weet zeker dat ik hoger sta dan jij op de maatschappelijke ladder. ik denk dat er een manco is in jouw intelligentie. Het is niet de taak van een FL om kraamvisites af te leggen en
  als je geen gevoel gevoel hebt voor humor dan neem ik het je niet kwalijk dat jij zo reageert.
  zoek maar hulp voor je eigen frustratie en ga een opleiding volgen en vraag extra hulp voor begrijpend lezen.

  Mix CHICK
  je schijnt ook geen gevoel te hebben voor humor.
  gemodereerd

 7. @Yor

  Vind je het wel de taak van de FL om waardebonnen uit te delen?
  Als zij dat doet, dan kan zij ook de trotse ouders van de 3-ling vereren met een bezoek en cadeau’s voor de 3 baby’s. Ook de ouders mag zij blij maken met een leuk cadeau.

  Jouw vraag waar de 2 andere vaders zijn vind je zelf een grap. Ik vind dat een misselijkmakende grap. Sta je wel bij stil wat voor impact dit kan hebben op de oudste kinderen uit het gezin?
  gemodereerd

 8. yor
  met je intelligentie is er misschien niets mis , je bent alleen een beetje verward en daardoor erg gefrustreerd
  Ik kan je doorverwijzen hoor zeg het maar wanneer?

  Trouwens ik betwijfel dat je hoger staat op de maatschappelijke ladder, maar daar zal ik het met jouw niet over hebben
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.