Man ziet dat zijn gestolen tablet te koop wordt aangeboden op Facebook

7

Leden van de Recherche van Regio Midden hebben op vrijdag 1 oktober na bekomen informatie op een woonadres te Pontbuiten, de 22-jarige Olapumbe N. alias ‘Ola’ opgespoord en aangehouden. Hij had een gestolen tablet te koop aangeboden op Facebook meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Een benadeelde deed op zondag 26 september op het politiebureau De Nieuwe Grond aangifte ter zake diefstal van een tablet. Enkele dagen na de aangifte zag de benadeelde dat de tablet ter verkoop werd aangeboden op social media via things for sale.

De aangever stelde de rechercheurs direct hiervan in kennis, die vervolgens op 1 oktober ten huize van de verdachte Olapumbe een inval pleegden. Daarbij stuitte de wetsdienaren op een groot aantal goederen, waaronder een vuistvuurwapen inclusief vier scherpe patronen; een gas buks met houder; vijfenvijftig (55) stuks mobiele telefoons; tweeëndertig (32) laptops van verschillende merken met en zonder oplader; vijftien (15) televisietoestellen van verschillende merken en inches; elf (11) stuks pinpassen op naam van diverse personen; tien (10) stuks afstandsbedieningen van televisies; tien (10) tablets van verschillende merken inclusief de tablet van de benadeelde; één (1) steelzaag; één (1) fototoestel ; één (1) dash camera ; één (1) schaafmachine en één (1) audio box.

In het belang van het onderzoek is de verdachte Olapumbe na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Benadeelden worden hierbij opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van regio midden op de telefoonnummers 582050 of 582200 voor het maken van een afspraak ter bezichtiging van de goederen.


7 REACTIES

 1. Ola had een spange magazijn. Het resultaat van zijn arde werk. Het zou goed zijn als de Regering in plaats van gewone gevangenissen, werkkampen zou opzetten voor mensen met het beroep en de werklust van Ola.
  gemodereerd

 2. Deze gast heeft nog meer elektronica dan HSDS , en een domme , maar goed deze is verwijderd met een druk op een knop.
  gemodereerd

 3. Olapumpang opsporen en poten ombouwen als hij vrij komt s het enigste dat gaat helpen.
  gemodereerd

 4. Dit is het nadeel van stelen als een raaf en niet weten wat je ermee doet. Risico van het vak stelen. Begin te vertellen met wie je deze spullen heb gestolen en van waar. Your time is beginning now.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.