vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn club aangehouden man genoemd in zaak 63kg coke in koffer Zanderij

In club aangehouden man genoemd in zaak 63kg coke in koffer Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

De naam van de onlangs aangehouden voortvluchtige verdachte Kenneth L. meer bekend als ‘Kenny’ of ‘Segebaai’, werd genoemd tijdens het onderzoek waarbij 63 kilogram cocaïne was onderschept in een koffer in de landwegen te Zanderij. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag laten weten.

De 42-jarige drugsverdachte werd op last van de procureur-generaal bij het hof van justitie in Suriname sinds juni 2018 opgespoord en is op zaterdag 9 oktober door het Arrestatie Team (AT) aangehouden. Hierna werd hij overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade.

L. bevond zich op dat moment in een club (foto). Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in het belang van het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Weer zo’n kleine jochie. Beste regering pak nu een keer hele drugskartels + drugslijnen op. Suriname is inmiddels Recordhouder kleine jochies uit de drugsscene oppakken maar heeft al langer dan 25 jaar geen enkele drugskartel opgerolt terwijl het land sedert de jaren ’80 compleet verzuipt onder de drugs.


  gemodereerd
 2. Dit is een verloren zaak Kenny denk maar aan je aka je had kunnen weten dat je tegen een schijnwerper zou lopen.
  Vertel maar gauw van wie die lai echt is.


  gemodereerd
 3. Op alle fronten is de kleine man de ”LUL”
  De grote drugs dealers hebben zelf een hoge functie bekleed blijven allemaal buiten schot!! Sommige van hen zijn zelf Plee- si -dent keworden, zegt de andere grote dealer die nu, ook een hoge functie bekleed. Mijnheer S. Blok, U had groot gelijk met uw uitspraak.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Zek t gewoon wie die grote partij vandaan komt want die vieze plesident zijn lijfwacht was ook betrokkn.
  T is niet moeilijk waar t vandaan komt….interpol weet t precies wie die grote vis is….ja tog homie
  Mi blaka blada mus bondru wan….soso so wow dei in na makti foe mek moro snel moni….


  gemodereerd
 5. Via de kleine visjes kom je bij de grote haaien.
  Oppakken die handel en opsluiten voor heel lang!!
  Jullie hebben geen idee hoeveel mensen levens jullie ruineren met jullie troep en jullie gierigheid.
  Ooit moet je wel ervoor gaan boeten, klootzak.
  Leuk he om je te bevinden in da club!
  Nu uit met de pret verdomme….


  gemodereerd
 6. De kruik gaat net zo lang te water dat hij barst. Wait and watch. Wie straks uitgeschakeld gaat worden.


  gemodereerd
 7. Alle beetjes helpen. Stap voor stap. De partijen NDP en Abop houden zich bezig met drugssmokkel. De president doet er goed aan om Brunswijk de wacht aan te zeggen want deze man weet zogenaamd van niets. Onbetrouwbaar persoon die de fijne kneepjes van het besturen van Santokhi leert. Om daarna zelf president te worden.


  gemodereerd
 8. De Grote jongens worden niet opgepakt, alleen de kleintjes, als de grote jongens gepakt worden, komt Suriname niks meer binnen, Dat zou verlies zijn, want je denkt toch niet dat als ze een partij in beslag nemen, dat ze dat werkelijk vernietigen.? Dat wordt via de achterdeur weer in omloop gebracht, If you can’t beat them, Join them !!!!! Dat is wat er gebeurd.!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES