Boegroe van Trafassi geeft SBS dansmarathon Surinaams tintje

0
Boegroe van Trafassi geeft SBS dansmarathon Surinaams tintje
Beeld (c) SBS 6 live uitzending

Op de Nederlandse TV zender SBS is momenteel, vanaf donderdag een 50 uur durende dansmarathon bezig. Het programma is live te volgen en belooft de langstlopende live-uitzending uit de Nederlandse geschiedenis te worden. Vanmorgen kreeg het programma een Surinaams tintje met special gast Boegroe van de legendarische Surinaams-Nederlandse band Trafassi.

Tijdens de Dansmarathon gaan koppels de dansvloer op om geld in te zamelen voor het goede doel, te weten het Longfonds, én om kans te maken op een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro. Het danspaar dat tijdens de vijftig uur durende marathon de minste rust neemt, krijgt dat bedrag bijgeschreven.

Edgar ‘Boegroe’ Burgos van Trafassi, bracht zaterdagochtend een paar aanstekelijke nummers ten gehore en de overgebleven koppels gingen helemaal los op de Surinaamse beat. Natuurlijk ontbrak zijn bekendste nummer Wasmasjien niet.

De deelnemers stoppen zaterdagavond om 22.00 na vijftig uur pas met dansen. Voor één koppel is de marathon eerder pijnlijk geëindigd. Deelnemer Carlos bleek na uren dansen een gekneusde rug te hebben en werd per brancard de zaal uitgedragen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.