Vrouw steekt huurwoning in brand na ruzie met eigenaar

8
brandweervoertuig op locatie in Suriname
Archieffoto

Een vrouw heeft donderdagavond vermoedelijk brand gesticht in haar huurwoning aan de Kennedyweg in Suriname. Zij had daarvoor ruzie gekregen met de eigenaar van het huis.

In een WhatsApp-bericht naar hem toe dreigde zij brand te stichten in het huurhuis, waar zij uit zou verhuizen. De eigenaar toonde het bericht ook aan de politie.

Het betreft een houten woning van 12 bij 7 meter. Tijdens de brand was de vrouw niet op het adres. De woning die aangesloten was op het elektriciteitsnet is afgebrand. Het is niet duidelijk of die verzekerd was.

De Surinaamse brandweer heeft een kat kunnen redden uit het brandende pand. Zij heeft kunnen voorkomen dat een andere woning op hetzelfde erf is afgebrand. Deze heeft wel water- en schroeischade opgelopen.

De politie werkt aan de opsporing van de vrouw.


8 REACTIES

 1. Niet goed te praten want is niet haar huis maar kan de regering kijken hoeveel mensen uit hun huis gezet worden??
  Vreselijk. De huur gt met 200% omhoog..
  gemodereerd

 2. Hé hé, wat een methode, om een meningsverschil te beslechten?
  Deze vrouw, heeft behoorlijk veel te vertellen.
  gemodereerd

 3. Levenslang ervoor laten betalen. Het is te gek voor woorden dat je andermans eigendom zo in de fik steekt. Straks gaan andere huurders dit ook nadoen. Bij conflicten heb je altijd juridische mogelijkheden, om te bewandelen.
  gemodereerd

 4. Altijd weer ruzies om huis of met buren ik heb al jaren last van buren zelfs politie langsgekomen maar nooit schade vergoeding gekregen voor derving woongenot of immateriele schade omdat ik geen witte hollandse ben anders. In Groningen mensen ladt van Aardbeving allerlei vergoedingen uitgekeerd worden door NAM. Mijn woning moet mij ook schade vergoeding geven. Maar zie verschil in beleid.
  gemodereerd

 5. Sandra,mensen in Groningen hebben voor hun huis gewerkt. Jij krijg huursubsidie en moet bij de woningbouwvereniging klagen. Wtk is niet voor mensen die bij geboorte op hun hoofd zijn gevallen. En dat je hindoestaanse buren hebt wisten we al.
  gemodereerd

 6. @Redskin hoe weet je dat ik subsidie krijg huursubsidie jij geeft mij zeker elke maand huursubsidie he roodhuid. Ik krijg niks hoor ik woon in een oude rothuis daarvoor krijg je geen subsidie hoor ik heb geen grote huis of luxe villa hoor. Ik klaag niet hoor ik vertel duidt aan hoe oneerlijk beleid wordt gevoerd in nl als het om geld gaat en schade vergoeding witte mensen krijgen veel voordeeltjes.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.