Man mishandelt vrouw omdat ze geen relatie met hem wil

10
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft een 46-jarige man aangehouden die er een gewoonte van maakt om vrouwen te mishandelen, wanneer hij zijn zin niet krijgt. Vorige maand heeft deze man een vrouw voor een supermarkt aan de Pokopawstraat mishandeld, omdat ze zijn aanzoek voor een liefdesrelatie heeft afgewezen.

De man genaamd Ivan P. alias ‘Bhaja’, bracht haar vuistslagen toe op het lichaam, waardoor het slachtoffer letsel heeft opgelopen aan haar oog. Tijdens de mishandeling kwam de vrouw te vallen, waarbij haar gezondheidsbril is vernield. De verdachte bedreigde het slachtoffer daarbij ook nog met de dood meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar een specialist. De verdachte werd opgespoord en is op vrijdag 8 oktober door de politie van het bureau Latour aangehouden. Bij zijn aanhouding verklaarde Ivan aan de wetsdienaren dat de vrouw hem een geldbedrag in SRD schuldig is. Het slachtoffer gaf de politie te kennen niets van deze betaling af te weten.

Ivan die een bekende van de politie is, was in de maand februari 2021 reeds ingesloten, aangezien hij twee vrouwen met wie hij een relatie had eveneens had mishandeld. Hij werd voorgeleid en is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.


10 REACTIES

 1. 1 moest hem beetje rattengif geven.
  Zelf in de dierenwereld weten ze met vrouwtjes om te gaan.
  Ik hoop dat hij goed in elkaar wordt getimmerd in gevangenis.
  gemodereerd

 2. Deze sexueel gefrustreerde, gewelddadige mongool weet wel hoe hij de vrouwtjes moet vinden en versieren.
  En steeds vallen deze vrouwen ook voor deze beste Ivan P. want ze gaan relaties met hem aan, en uiteindelijk worden ze inmekaar getimmerd.
  Ook de vrouwen zijn hopeloos en het maakt hun niet uit wie ze kiezen om een relatie mee aan te gaan.
  En moeders mooiste zal hij ook niet zijn met zo een temperament.
  Wat een waardeloze schepsel op deze aarde….
  Eigenlijk zouden de poten van hem afgehakt moeten worden zodat hij dat nooit meer kan doen om anderen te mishandelen.
  Deze vrouwen waar hij relaties mee heeft gehad weten zich ook geen raad enkel maar het bed delen met deze stinkende, waardeloze mongool.
  Zielig en smerig zijn ze allemaal….
  gemodereerd

 3. Als de vrouwen je niet willen kan je alsnog transgender worden of iets in die richting. Man ben je in ieder geval niet voor de vrouwtjes.
  gemodereerd

 4. Ai da te foming au tang hahahaha. Sommige bois zijn gek. Einde relatie doet pijn. Je moet een paar dingen bedenken als man.anno joe bezit mek a go en als je geluk heb, joe lob a sma ete dan kan de a sma go sdong denkie tak no na drape mi moes de bakka,ou Kong bakka. Ma if joe foming bradda joe gwa strafoe ano a ne kong morro. Hoe kan je als wakka man in de gevangenis zeggen ik zit om een vrouw hier.Saang!! Da betre ie tik wang bank if werkelijk ie wang sdong. Dies na vriendje tori. Echt he. Ik praat uit eigen ervaring, boi die sma heeft me een paar jaar geleden gedumpt. Ik kon niet eten slapen ging moeilijk want a no me see ien mi dring fa mang e bering ging.geloof me,wanneer je bent genezen.zul je zelf tot de conclusie komen van ai ik ben een beter mens. De fouten die ik toen heb gemaak,doe ik niet meer. En anno wang shing bradda,je bent niet de eerste en je zult niet de laatste zijn! WAT NIET BIJ ELKAAR HOORT ZAL NOOIT BIJ ELKAAR BLIJVEN!Anno joe bezit tegenwoordig pa srefie ne fong dochter da joe o Nakking? Da ja gado hahahahah
  gemodereerd

 5. Ik zou deze held een beloning geven, in de vorm van een steen van 100 kilo om zijn nek! En als klap op de vuurpijl , van het Bosje brug naar beneden kieperen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man mishandelt vrouw omdat ze geen relatie met hem wil.

  De verdachte genaamd Ivan P. alias ‘Bhaja, die een bekende van de politie is, was in de maand februari 2021 reeds ingesloten, aangezien hij twee vrouwen met wie hij een relatie had eveneens had mishandeld.

  Deze HUFTER is voorlopig ingesloten door de politie.
  Ik hoop dat hij voor 3 jaren achter slot en grendel zal worden gegooid.
  Hij zal dan ook 3 jaren in de gevangenis van achteren worden afgetakeld.
  gemodereerd

 7. Volkomen onbegrijpelijk dat er vrouwen zijn die met zulke gestoorden een relatie aangaan.
  Hij moet een gangstervrouwtje tegenkomen die zij klokkenspel afhakt. Zal die vele toontjes lager zingen…
  gemodereerd

 8. Totaal gestoord. Lange voorwaardelijke straf en daarnaast een lange onvoorwaardelijke straf zodat hij bij herhaling direct lang mag zitten. Ook een verplichte behandeling met medicatie die zijn lusten onder drukt met regelmatig controle van zijn bloed.
  gemodereerd

 9. Ach wat erg. Suriname is zo groot maar er is armoede en tekort aan voedsel. In kuani kleine eiland is tropisch bij Hawai wordt grootschalig aan landbouw gedaan er wordt geteeld ananas etc en in suriname laten surinamers scheten triest en achter vrouwen aanzitten. Ik wil ook aan landbouw doen maar waar?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.