maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: 'Oud-vicepresident Ashwin Adhin wordt nieuwe voorzitter NDP'

Bouterse: ‘Oud-vicepresident Ashwin Adhin wordt nieuwe voorzitter NDP’

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-vicepresident Ashwin Adhin wordt de nieuwe voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP). Dat heeft oud-president Desi Bouterse op zijn verjaardag, in een uitzending van Radio Paramaribo NDP laten weten.

Bouterse sprak met Ricardo de Souza van bovengenoemd radiostation in Nederland, in verband met zijn 76ste verjaardag. De oud-president en voormalig voorzitter van de NDP gaf aan dat zijn partij bezig is om orde op zaken te stellen.

De NDP topman kreeg de vraag “Als er weer verkiezingen komen, bent u van plan weer president van het land te worden?” Daarop zei Bouterse dat de NDP de fouten die gemaakt zijn bezig is te corrigeren. “Er is een pad uitgestippeld….en de nieuwe voorzitter wordt sowieso -denk ik- Ashwin Adhin“, aldus Bouterse.

UPDATE: Ricardo Panka, woordvoerder van de NDP, bevestigde de woorden van Bouterse in een eerste reactie aan dWT. Hij geeft echter ook aan dat de partij in een proces zit om tot verkiezingen te komen en het dus niet zeker is dat het werkelijk Adhin wordt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

58 REACTIES
 1. en dan? wat gaat het ons land opleveren????
  niets, niets, niets.
  de ndp komt niet meer aan de macht. het volk wil niets van jullie horen.
  doei


  gemodereerd
 2. Spartel komedie. Wanneer komt deze rover/komediant voor t gerecht? De doofpot is overvol. Chan laat je ballen zien. Er komen toch niruwe verkiezingen. NU OPRUIMEN.


  gemodereerd
 3. De ene oplichter verruilt zich voor een ander.
  Nu weet ik zeker dat aardappelen en uien heel duur zullen worden.
  Dat bejaarde Rat zegt dat ze “fouten” hebben gemaakt .
  Wat dacht hij van het land letterlijk en figuurlijk opgelicht en verkocht??? En of dat niet genoeg was Leningen op Leningen afgesloten???

  Eigenlijk zou de NDP definitief geroyeerd moeten worden.


  gemodereerd
 4. Dat is een vooruitgang; i.p.v. een moordlustige psychopaat kiezen ze nu een kooplustige aardappel en uien importeur.als voorzitter.


  gemodereerd
 5. slime zet van bouterse de vhp zit bij de volgende verkiezing klem als ze nu niet waarmaken wat ze het volk hebben belooft


  gemodereerd
 6. Natuurlijk is DDB onsterfelijk, dus gaat de NDP zeker de volgende verkiezingen winnen.


  gemodereerd
 7. Wederom een paarse corrupte, crimineel naar voren schuiven, die ook in de verdachtenbank staat voor het verduisteren van dienstauto’s en vernietigen van staatseigendommen.


  gemodereerd
 8. De ene crimineel vervangt de andere crimineel.

  De surinaamse daltons of neven daltons.

  Surinsmers kijken jullie uit voor deze zware criminelen die alleen met hun enige eigen belangen bezig zijn en niet met (inter)nationale belangen van de republiek Suriname en de Surinamers.

  Zie hoe deze criminelen wonen, hun kaiptaal van u gestolen hebben.

  Zie :
  – zwarte dure auto’s van adhin, ddb. ingrid waldring, hoge salarissen die ze nog steeds ontvangen,
  – hun paleizen waarin ze wonen
  – skalians op het stuwmeer, hun goudvelden,
  – hun diamanten, goud naar Dubai exporteren,
  – hun zwart geld in belastingparadijzen/ buitenlandse rekeningen,
  – rondhout dat aan China voor een appel
  en een ei wordt verkocht, enz.

  Zie uw grote armoede en grote ellende en vergeet niet wie u erin terecht heeft laten komen sinds 25 feb 1980, 8 december 1982, 25 mei 2010 tot 25 mei 25 mei 2015, 25 mei 2015 – 25 mei 2020.

  Zie hun domeingronden, Broko Bakka, enz

  Waar is boefdraad?, Kapitaal goud vd CBVS, SPSB?


  gemodereerd
 9. ddb
  25 feb 1980 – coup in Suriname,
  8 dec 1982 moorden in Fort Zeelsndia
  Moiwana86 moorden
  Telefoon coup,
  enz, enz

  ndp is een crimunele organisatie, dictatuur, enige eigen belang, grote armoede en grote ellende voor het Surinaamse Voor Volk, drugscriminaliteit, et cetera

  ddb ( – kliek) ndp, eens, maar nooit weer.

  Surinamers hebben een wijze les geleerd van ddb, ndp (-kliek)

  Wat moeten Surinamers ermee?

  Eens, maar nooit weer.


  gemodereerd
 10. De NDP die Suriname heeft vernietigd is al lang dood.
  Wie geloofd deze rovers nog in Suriname.
  Bouterse is de grootste massamoordenaar van Suriname
  die december 1982 moorden zullen hem nooit loslaten.
  Als mens is hij waardeloos voor de maatschappij.


  gemodereerd
 11. De NDP is gelijk een Kankantri, die valt ook niet om bij hevige stormen. Het is nog steeds dé partij waarbij de diversiteit van de verschillende culturen van Suriname, het best tot zijn recht komt. Bij uitstek representatief voor Suriname. Bij uitstek een partij die van haar fouten leert. The second time around gonna be so much better than the first time. Stuk voor stuk heb je uiterst competente lieden in de top. De eventuele benoeming van Adhin is dan ook niet verwonderlijk. Het is een en al democratie waarbij er altijd consensus bereikt zal worden. Er is flink veel huiswerk te verzetten en de NDP zal niet schromen de mouwen op te stropen .Een Kankantri wordt vreselijk oud. Het levert bovendien kapok , een soort vezel die gebruikt wordt als vulling in kussens etc. Hoe lang bestaat de NDP? De NDP zal als zachte vulling dienen voor alle Surinamers. Groetjes van Anansi , namens Pakiratigri.


  gemodereerd
 12. Het is lood om oud ijzer, de ene bandiet wordt vervangen, door een grotere bandiet.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 13. Het lijkt alsof er alleen maar domme achterlijke mensen hier op dit forum reageren. Wel laat me Julie dit vertellen het is vanaf 25 mei 2020 bekent dat je vhp hoe dan ook met de ndp gaat samenwerken want de Surinamers gaan de vhp nooit en te nimmer volledig mandaat geven .never nooit niet en vooral nu hoe de vhp haar ware gezicht heeft laten zien. De abop het spijt me maar ultieme dagen zijn geteld.


  gemodereerd
 14. Het lag in de lijn der verwachting dat Ashwin Adhin, de nieuwe voorzitter van de NDP zal worden. Ashwin zal ook de klungel Djote-persad Santokhi opvolgen als de de nieuwe president van Suriname. Deze boodschap moet de aanhang van de coalitie maar goed in hoofd prenten. Wij gaan de VHP,NPS,PL, ABOP verslaan. Bij de laatst gehouden verkiezing haalde de NDP zestien zetels. Na 400+ dagen regering Santokhi is de NDP enorm gegroeid. De leugens en het bedrog van de VHP hebben in het voordeel van de NDP gewerkt. Hoera, voor de NDP. Ashwin Adhin wordt de nieuwe president van Suriname.

  Als de NDP regeermacht krijgt worden alle natie-vernietigende-maatregelen van Santokhi overboord gegooid. Ik heb ook mijn plannen klaar om de NDP regering te ondersteunen met goede en goedkope huisvesting voor de bevolking. Met name de Stichting Volkshuisvesting zal een cruciale rol toebedeeld krijgen in het beheer van deze woningen.


  gemodereerd
 15. Bouterse heeft in het verleden meerdere mensen beloofd dat die de voorzitter zouden worden.
  Misiekaba & Abrahams & Simons & Bouva & Parmisser om maar nekele te noemen.
  Daarnaast zijn er enkelen die zijn overleden van de oude kern maar er is nog een genoeg oud ijzer over dat achter de schermen haar invloed heeft.
  Bouterse is een meester in het misleiden, liegen en bedriegen van niet alleen zijn eigen loyalisten maar ook grote internationale organen en landen.
  We zijn dus gewaarschuwd.


  gemodereerd
 16. beter dat Ashwien voorzitter wordt. Want deze Chan ezn zijn vrouw buiten het surinaamse volk uit, Ze gaan onnodig met vakantie door de hele wereld! Op kosten van de burgers.. en wij lijden er onder. Het land heeft chan erger gemaakt, Ik haatte NDP maar nu zie ik hoe goed ze waren. Tenminste hadden we onze trots. We voelen nu ons zeer vernederd omdat Chan naar NL ging om te bedelen .. en het geld dat hij kreeg, ging hij mee naar zijn volgende vakantie naar VS. Een echte oranje rat noem je dat! Hij moet gewoon op dieet! vinden jullie dat niet?|


  gemodereerd
 17. ” …
   “Er is een pad uitgestippeld….en de nieuwe voorzitter wordt sowieso -denk ik- Ashwin Adhin“, aldus Bouterse.
  … ”

  En dat pad leidt naar Santo Boma !
  Want Ashwin Adhin is ook nog steeds een verdachte in valsheid in geschrifte, oplichting en vernieling van staatseigendommen ! Zijn handlangers zitten nog steeds vast tenzij zij stiekem zijn vrijgelaten.

  Het was trouwens allang al duidelijk dat Bullshit Bouta niet meer verder kan. Mocht het toch zo zijn dat Aloebakker Adhin de nieuwe voorzitter van de NDP wordt dan zullen alle racisten de NDP verlaten en overstappen naar ABOP. Of naar lijst Belfort die achter de schermen ook al bezig is met zijn eigen partij. Als Belfort zijn eigen partij begint wordt hij misschien wel groter dan NDP olv Adhin.

  Beste landgenoten,
  deze ontwikkeling bij de NDP zorgt ervoor dat dom- en corrupt Suriname een nieuw onderkomen gaat zoeken ! Aloebakker Adhin heeft met zijn 5600 stemmen geen volle zaal !
  Wij moeten alert blijven !
  Diaspora en investerdeers zullen dit ook heel goed moeten monitoren !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 18. Alles beter dan die huidige dictator, die het leven in Suriname heel erg onaangenaam heeft gemaakt. De pijn in de portemonnee is nog nooit zo erg geweest, en de vooruitzichten worden er maar niet beter op! Er zijn nog meer verhogingen op komst..!


  gemodereerd
 19. Bouterse man die 40jaar in slaagde
  om niet op te hoeven draaien voor zijn rol bij de Decembermoorden in 1982, toen de zogenaamde tegenstanders van zijn militaire regime werden geëxecuteerd.

  De NDP, is bezig om orde op zaken te stellen. Wat een zoutloze “Anansi” mop.
  Van onder zijn paraplu, heeft bouterse, een clouwn met een truk getoverd en hem voorgeschoven om de kar te trekken “naar” nergens.

  Vanaf 1980, is hij bezig geweest om orde op zaken te stellen. Orde is niet gelukt, maar zaken wel.
  Fouten, welke gemaakt zijn?
  Hoeveel, zijn er dan?
  Hoelang, zal het duren?

  Ik, durft op die laatste vraag niet (nog) te beantwoorden. Het is te ingewikkeld.


  gemodereerd
 20. Als het volk zo dom is om opnieuw voor het Ndp te stemmen dan word het Ndp met de meeste stemmen.

  Wie is dan dom en wie is intellectuel slim?


  gemodereerd
 21. @ Reshma

  Kan je dat bewijzen dat ze met het geld van het volk (met )op vakantie gaan?? Ga je smond spoelen, Chan is niet naar Nederland gegaan om te bedelen, maar om de wederzijdse samen werking voort te zetten. Hoeveel heb jij als een Hidustaanse van mijne zwarte broeders gekregen, om deze bull shit te schrijven ?? Je kan je bij de ”nep econoom RobGay” scharen, want die lult heel dom uit zijn gore smond als jij!!
  @ Kosensi
  Dus jij wil ook hebben dat de huidige regering Chan, de tering zooi wat Bouta en zijn Aloebaba in 10 jaar hebben vernield op 1 dag goed maakt???? Van de slimme NDP’er horen we niks, geen wonder: want er zijn ook niet veel meer ! In Nederland hebben een partij voor de dieren, kunnen jullie geen partij oprichten speciaal voor bavianen??? Daar horen de meeste NDP’ers thuis. de goede daar gelaten. @ Reshma ……….Ps
  Chan: kan en mag zich overal vertonen, hij wordt niet gezocht in tegenstelling, van je Bhagwan Bouta!!!!”Domme gans”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 22. RobG

  15 oktober 2021 At 10:49

  Het lag in de lijn der verwachting dat Ashwin Adhin, de nieuwe voorzitter van de NDP zal worden. Ashwin zal ook de klungel Djote-persad Santokhi opvolgen als de de nieuwe president van Suriname. Deze boodschap moet de aanhang van de coalitie maar goed in hoofd prenten. Wij gaan de VHP,NPS,PL, ABOP verslaan. Bij de laatst gehouden verkiezing haalde de NDP zestien zetels. Na 400+ dagen regering Santokhi is de NDP enorm gegroeid. De leugens en het bedrog van de VHP hebben in het voordeel van de NDP gewerkt. Hoera, voor de NDP. Ashwin Adhin wordt de nieuwe president van Suriname.

  Als de NDP regeermacht krijgt worden alle natie-vernietigende-maatregelen van Santokhi overboord gegooid. Ik heb ook mijn plannen klaar om de NDP regering te ondersteunen met goede en goedkope huisvesting voor de bevolking. Met name de Stichting Volkshuisvesting zal een cruciale rol toebedeeld krijgen in het beheer van deze woningen.

  =====================================================

  Beste Rob, als je een kondremang bent dan had je je diensten ook beschikbaar gesteld aan de zittende regering. Immers het gaat om de Surinaamse bevolking toch ?


  gemodereerd
 23. Tegen die tijd zitten ze beiden veilig achter slot en grendel. Die veroordeelde moordenaar en drugsdealer met zijn warme banden met de onderwereld is oninteressant.

  Wanneer wordt het hoger beroep van de veroordeelde moordenaar door de krijgsraad behandeld?
  Wanneer wordt hoefdraad veroordeeld.
  Hoe zit het met de strafzaak tegen adhin.
  Wanneer worden de gevangen ndp’ers berecht.
  Wanneer worden de corrupte woningbouw praktijken onderzocht. De corrupte concessies, en skalians.
  Wanneer worden de drugsbendes ingerekend.

  De belangrijkste belofte van president Santokhi is een veilig suriname.


  gemodereerd
 24. Correctie; Aloe baba de porizitter van de nationale dieven partij. Sluit deze tjoor op.


  gemodereerd
 25. Lees het artikel. Nog niets is zeker. Dit soort onzin is gewoon bedoeld om weer ff het nieuws te halen. Hij heeft al eens eerder gezegd niet verkiesbaar te zijn.
  Wie geloofd deze beroepsdemagogen en leugenaars nog??


  gemodereerd
 26. goed zooo bouta,..the rght man,..on the right place,…de rest kan ophoepelen. die eromheen kletsen. ndp is back.
  weg met die kolere bende die nu aan de macht is.


  gemodereerd
 27. =Alleen criminelen bij de NDP mogen president worden. Ach, zij weten niet meer wat waarde normen zijn.
  Dat deze adin zijn gezicht nog wil laten zien zegt iets over zijn waarde en normen. Baas bouterse heeft ze goed opgevoed.


  gemodereerd
 28. Paki-RAT-igri en RobGay…..zitten gezamenlijk achterin de methadonbus hun dagelijkse shot weg te werken.

  Er komt werkelijk geen zinnig woord meer uit bij die 2 maatschappelijk kansloze zwerfpalen.

  Structureel wit poeder in het neusje maakt meer kapot dan je lief is, dat is bij deze droeftoeters wel duidelijk.


  gemodereerd
 29. Als de NDP goed gereorganiseerd wordt, dan wordt het de beste politieke partij in Suriname. Alle bevolkingsgroepen zijn goed vertegenwoordigd in de NDP. Ze hebben inmiddels geleerd van hun fouten.


  gemodereerd
 30. Waar zijn de miljarden van de aardappelen en uien gebleven? Het volk heeft hiervan niets terug gezien.
  Bouta voelt zijn eind naderen, dus geeft hij het stokje over. Adhin deze criminelen van de NDP ruiken weer geld om zichzelf te bevoordelen.


  gemodereerd
 31. Ik denk dat deze generatie niet in staat is om Suriname te redden uit haar nood, want de één idioot vervangt de ander idioot. Daarnaast is er ook nu een president die zoveel moois beloofde, maar niets anders waren dan valse beloftes. Nu zijn de belangen alleen bevestigd op family & friends.

  De koers zal in de toekomst alleen maar verder stijgen en het land zal ooit een tijd kennen, waarin drugskartels en een moreel vervalt samenleving zal heersen. Het land zal verder afdalen door corrupte politici en een dom volk die zoet word gehouden door valse beloftes keer op keer.

  Er zal ooit wél een tijd komen waarin het langzaam beetje bij beetje weer enigzins op het goede spoor zal komen door een nieuwe generatie die moe is van alle ellende in hun verziekte land. Maar de vraag is hoelang dat zal duren, want het goede sterft tegenwoordig snel uit.

  Eerst moet er een heleboel fout voordat men het gaat inzien, maar boutisten zijn bepaalde soort mensen die dat NOOIT kunnen realiseren. Hun IQ is gelijk als dat van hun leider dat geen enkel diploma op zak heeft, behalve een sport diploma.


  gemodereerd
 32. Hij maakt de hindoestanen alvast lekker.
  Maar iedereen kent toch zijn k.oe.lie.kampoe uitspraak?
  Btw, dat Adhin voorzitter wordt wil niet zeggen dat hij ook president wordt, mocht de NDP de verkiezingen winnen.
  Parmessar kan er alles over vertellen.


  gemodereerd
 33. die planka zegt dat het nog niet zeker is dan adhin de nieuwe voorzitter wordt van de boevenpartij ndp , en ook logisch toch , ze willen geen overgelopen vhp-er aan de top , en zeker nu niet , en planka geeft niet aan wie dan wel , nou die planka ziet niet iemand die bouta kan opvolgen , dus het einde van de ndp is in zicht


  gemodereerd
 34. ” …
  De belangrijkste belofte van president Santokhi is een veilig suriname.
  … ”

  De vernietigers van land en volk moeten deze regeertermijn terechtstaan en zullen zich nog deze regeertermijn moeten verantwoorden.
  Wij, het volk, eisen dat !

  Santokhi moet i.s.m. de PG de verplichting van het hebben van een Verklaring Van Goed Gedrag invoeren !

  Santokhi heeft ons vertrouwen gehad.
  Wij willen een veilig Suriname daarvoor terug !

  Zonder veiligheid geen toekomst !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 35. Iemand heeft hier teveel alcohol “vrije” bier gedronken en heeft het gepresteerd toch nog dronken te worden.🙈🙈


  gemodereerd
 36. ” …
  UPDATE: Ricardo Panka, woordvoerder van de NDP, bevestigde de woorden van Bouterse in een eerste reactie aan dWT. Hij geeft echter ook aan dat de partij in een proces zit om tot verkiezingen te komen en het dus niet zeker is dat het werkelijk Adhin wordt.
  … ”

  Haha
  Bullshit Bouta is een paarse psychopaat die anders doet voorkomen.
  Wat deze laffe profiteur bedoelt te zeggen aan zijn domme volk is dat zij het maar moeten bekijken hij heeft al ruim geprofiteerd en genoten !
  Hij wijst Aloeboer Adhin aan terwijl de harde kern van de NDP liever kiest voor iemand als Pique.
  Haha
  De Nationale Dagu Partij zit in de paarse pinarie !

  Maar beste mensen,
  Bullshit Bouta trekt zich terug echter is de vloek van de Decembermoorden nog niet bezworen !
  Deze paarse psychopaat zal zijn straf moeten krijgen.
  De helden van Suriname, de strijders voor vrijheid en democratie, verdienen gerechtigheid !

  Wij willen gerechtigheid !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 37. parmedar zou ook president voor de npd worden, eeet u dat nog! Zie hoe het hem vergaan is na die belofte.

  ddb zet de nietsnut adhin wordt in een een strijd om de VHP te willen breken if verdeeldheid te zaaien tussen de Hindoestaanse en Moslims achterban vd VHP.

  Als het adhin zou lukken, gaat niet gebeuren, wordr hij toch aan de kant gezet net als met parmesar en vele andere in de partij en andere politieke partijen us gebeurd. PL gesplitst in HVB, ABOP, NPS en zijn. kleine niets betekenende politieke partijen geworden

  ddb is met niets anders bezig dan met verdeel en heers. De VHP-achterban is van een andere kaliber. Die weten wie voor hun belangen het beste kan opkomen.

  ddb heeft niets gedaan voor de Hindoestanen. Moslims, daarom zijn de captains of Industry weer in het kamp van de VHP

  Het Surinaamse Volk, VHP achterban heeft haar les geleerd vd periode ddb (- kliek), ndp. Het is net een vrouw die baar seks verlangt, maar de man is hoog bejaard. Het geachte lid kan niet paraat staan.

  ddb, ndp was eens maar nooit weer.


  gemodereerd
 38. Al 40 jaar zit deze DDB zijn eigen fouten te corrigeren. Het enige wat hij in 40 jaar heeft gebracht is chaos en ellende. Ook tijdens vorige front regeringen zat hij achter de schermen zoals ook nu de huidige regering te bedreigen en is hij samen met zijn kornuiten weer destabiliserend bezig.
  Dit volk weet dat er geen vooruitgang is met deze popi jopi figuren, maar dat alleen chaos en ellende de toekomst van hun kinderen zal beheersen.
  Het volk zal de volgende keer nog slimmer moeten stemmen. Er mag volgens de Surinaamse grondwet geen crimineel President worden van het land.


  gemodereerd
 39. De VHP, NDP en NPS hebben de beste bestuurders in hun gelederen. Het zou fijn zijn als deze drie partijen een nationaal kabinet zouden vormen. De andere partijen stellen niets voor. De VHP levert de president, de NDP de vice-president en de NPS DNA-voorzitter.


  gemodereerd
 40. De vHP heeft een zeer intellectueel kader dat twee zetten vooruit denkt. Voor de president is het duidelijk dat een regering met Abop niet werkt. Beter gaat hij een alliantie aan met NPS zonder Rusland want hij is ook een zakkenvuller. Het volk moet ervoor waken dat het de fascisten van de NDP aan de macht helpt want in dat geval is al het werk van deze fantastische regering voor niets geweest.


  gemodereerd
 41. Schuif een Hindoestaan naar voren, dan lijk je plotseling op een “multiculturele volkspartij” en kan je er mee opscheppen. Multicultureel mijn hoela, deze gedijt alleen zolang het is om te stelen en zou eerder “multi-crimineel volkspartij” moeten heten.
  Als er één criminele bende is die het tot kunst heeft verheven om het volk te misleiden, dan is het de NDP wel. Abdoel poogde in zijn NDP openingsspeech de lege staatskas te verdedigen door aan te geven dat er vanaf august 2020 miljarden aan SRD was binnengehaald. Weinigen die zullen hebben opgemerkt dat die stommeling nog steeds niet de lege staatskas op het moment van overdracht op 16 juli 2020 heeft kunnen verantwoorden. Maar wel stom lachen naar zijn even zo stomme criminele kornuiten. Vraag mij af waar zo iemand dat economie papiertje vandaan heeft gehaald.
  De NDP weet nu plotseling als geen ander hoe het wel zou moeten. Jammer dat zij het niet in de tien jaar hebben kunnen waarmaken. Tante Jenny inclusief de rest van die kliek beschuldigen deze regering ervan dat ze vingerwijzen naar de vorige regering, maar missen zelf het vermogen om hun eigen handelingen te beoordelen. Zelfreflectie is aan hun niet besteed. So much for the volksmisleiders van Suriname.


  gemodereerd
 42. Twee zetten vooruit denken blijkt weer niet te werken (theoretische kennis alleen is niet voldoende), men moet steeds weer terugkrabbelen bij elke belangrijke genomen beslissing. In de twee stappen vooruit zitten veel misrekeningen. Popo, jij (street wise) als man van de straat zou best een handje kunnen helpen.ha

  Santokhi is een bevlogen politicus met een missie. Hij is er van overtuigt dat hij de enige is die deze klus kan klaren. Om zijn doel te bereiken zal hij meer dan twee regeertermijnen nodig hebben. Hij weet nu al dat een tweede termijn niet vanzelf sprekend is. Al zijn stappen die hij gezet heeft wil hij zeker continueren, anders is het voor niks geweest. Hoe gaat hij hiermee om, zal hij ongrondwettelijke handelingen plegen om aan de macht te blijven. Zal hij de vos blijken te zijn!!!! Als je iets gepassioneerd op poten zet, wil je altijd een vinger aan de pols houden, je wilt niet hebben dat al je “goede” werk te vergeefs is geweest. Velen, met dezelfde dilemma zijn hem voorgegaan, velen, hebben ongrondwettelijke handelingen gepleegd om aan de macht te blijven, zal Santokhi de uitzondering zijn. Benne benieuwd baia.


  gemodereerd
 43. @Popo Jantje, jouw droom gaat uit elkaar spatten. Begin je maar op voor te bereiden. De regering gaat ” bossen “. De NPD kan je vergeten. De haat in de samenleving tegen de NPS kan men niet meer repareren. De NPS zal met of zonder Rusland het nooit meer maken. Mensen zijn zich aan het realiseren dat het met de NDP naar omstandigheden goed ging met Suriname. Het kader van de VHP heeft Suriname vernietigd. Er zijn alleen maar slechte deskundigen bij de VHP. Als je geld heb kan je een diploma kopen.


  gemodereerd
 44. RobG 16 oktober 2021 At 13:47
  Als je geld heb kan je een diploma kopen.
  ===========================

  Eindelijk komt het eruit. Wat heb jij voor de jouwe betaald?


  gemodereerd
 45. ha ha die robg , hebt je op je tong gebeten tijdens het plassen , je zag ineens dat de paarse straal groen werd en daarna rood en daarna zwart en het laatst werd het oranje , kijk nu eens in de spiegel dan zie je dat je tong niet meer paars is maar oranje , en de naam adhin kun je niet meer uitspreken


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES