Radio Amor viert 25-jarig jubileum

4
Radio Amor viert 25-jarig jubileum
Vlnr: Ram Nathie, Rajesh Ramnewash, Ram Ramlal en Subhaas Gogar.

Het populaire Surinaams-Hindostaanse radiostation Radio Amor vierde vandaag dat ze al 25 jaar in Nederland en 15 jaar in Suriname uitzenden. Met een feestelijke live marathonuitzending feliciteerden luisteraars en Surinaamse prominenten de makers live.

Oud-Tweede Kamerlid Ram Ramlal reikte namens de luisteraars een plaquette uit aan directeur Subhaas Gogar. “Radio Amor heeft zich onmisbaar gemaakt in vele huishoudens in Nederland en Suriname. Voor ouderen een belangrijk medium tegen vereenzaming”, aldus Ramlal.

Directeur Gogar was zichtbaar ontroerd en bedankte zijn trouwe luisteraars voor hun enthousiasme en prees zijn team voor hun loyaliteit. De directie zet de verjonging van het radio team verder in, om zo voor alle generaties een aantrekkelijke radiozender te blijven.


4 REACTIES

 1. “Het populaire Surinaams-Hindostaanse radiostation Radio Amor vierde vandaag dat ze al 25 jaar in Nederland en 15 jaar in Suriname uitzenden.”
  Mooie Hindostaanse naam toch?
  Maar dat daargelaten, goed dat de Hindostaanse gemeenschap over een geluid, geluiden (inmiddels zijn er meer Hindostaanse Radiostations) beschikt. Vergeet nooit het Hindostaanse karakter van jullie station en gefeliciteerd.
  gemodereerd

 2. ” …
  De directie zet de verjonging van het radio team verder in, om zo voor alle generaties een aantrekkelijke radiozender te blijven.
  … ”

  Een mooie vooruitstrevende doel !
  Het blijkt ook te merken te zijn, deze radio zender schijnt de grenzen open te gooien. Zo zijn vaker naast de traditionele Hindoestaanse muziek ook de Surinaamse en Caribbean tunes e.a. internationale muziek te horen.

  Heel veel succes aan de opkomende generatie en gefeliciteerd met deze mijlpaal !

  Tja go. Set kong !

  Suriname heeft talent.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 3. Ik ken deze radio zender maar het is meer een Multi culti radio zender met ook liedjes uit andere talen. Het is niet echt als Rapar in suriname of Apintie of Radika. Liedjes heel erg breed aanbod. Poly niet Mono . Ik hou meer van bolly- wood old songs. Succes !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.