maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie spoort rovers op na bekijken camerabeelden

Politie spoort rovers op na bekijken camerabeelden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 45-jarige man aangehouden die zich samen met twee andere manspersonen schuldig heeft gemaakt aan diefstal op een bedrijfsterrein aan de Martin Luther Kingweg. Op camerabeelden is de man Steven T. alias ‘Papietje’ en één van zijn kompanen duidelijk te zien, waardoor de verdachten werden opgespoord.

Volgens het Korps Politie Suriname pleegden de verdachten het strafbaar feit bij een tijdstip gelegen tussen 17.00 uur n.m. en 08.00 uur v.m. Het drietal verschafte zich toegang tot het bedrijfsterrein door via het terrein van de Zonnebloemmarkt over de schutting te springen.

Daarbij werden door de drie verdachten weggenomen een slijpmachine, een boormachine, een figuurzaag, twee emmers verf en een schop. Door deze diefstal leidt het bedrijf een schade van SRD 17.000. De wetsdienaren slaagden erin Steven aan te houden, terwijl zijn twee kompanen nog voortvluchtig zijn. Aan hun opsporing en aanhouding wordt gewerkt.

Bij de aanhouding van Steven op donderdag 7 oktober door de politie van het bureau Latour, werden op hem aangetroffen en in beslaggenomen een tas inhoudende twee vermoedelijke speelgoed portofoons, een blade van een cirkelzaagmachine en een verstelbaar sleutel.

Bij de voorgeleiding gaf Steven de politie te kennen dat hij de goederen op straat heeft gevonden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie ingesloten, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES