woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur wederom 10 coronadoden geregistreerd

Afgelopen 24 uur wederom 10 coronadoden geregistreerd

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen 24 uur zijn er net als dinsdag wederom 10 coronadoden geregistreerd in Suriname. Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Met de tien nieuwe doden is het aantal personen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden gestegen naar 994.

Uit de update blijkt verder dat er 321 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd na 841 keer testen (38,2%). Op dit moment worder er 64 personen in de ziekenhuizen en 15 op de intensive cares behandeld.

Het dashboard na de update woensdagavond:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Gewoon je laten vaccineren! alleen dat kan je leven redden. Als je al met corona bent besmet kan je niet gelijk worden gevaccineerd. Pas al je volledig weer bent genezen dan! Het kan ook zijn dat je niet wordt genezen, maar gelijk daarna naar de hemel gaat.
  Use your brains! Vaccineren! vaccineren! please !!


  gemodereerd
 2. Ga maar door te luisteren naar de antivaxers. De 1000 wordt straks gehaald. Men wil niet vaccineren. Sta dan voor de consequenties in en geef de overheid géén schuld.


  gemodereerd
 3. Ieder Surinamer die rationeel is, kritisch is en logisch denkt zal als het om inenten gaat, het besluit nemen om zich te laten vaccineren tegen het COVID-19 virus en varianten ervan.

  Surinamers met onderliggende ziekten zullen als ze dit niet snel doen, voordat ze besmet raken met het COVID-19 virus of een variant ervan dit niet meer hoeven te doen omdat de medische wetenschap hen meer tegen kan helpen. U bent dan al te laat.

  Deze lieden kunnen i.p.v. hulp te zoeken bij hun arts of het ziekenhuis beter met Hamdard uitvaartzorg, Poetsche uitvaartzorg contact op nemen om begraven te worden of in een brandoven te worden gecremeerd. Anders gezegd, artsen, verpleegkundigen in het ziekenhuis en de vaccins tegen het COVID-19 virus of een variant ervan kunnen niets niets meer voor jullie kunnen doen. Als u besmet bent met het COVID-19 virus heeft vaccineren geen zin meer.

  De mensen met onderliggende ziekten kunnen daarom zich beter direct laten vaccineren tegen het COVID-19 virus of een variant ervan, voordat ze ermee besmet raken, waardoor u/ze verzekerd bent/zijn dat u daaraan niet zal sterven.


  gemodereerd
 4. Passant 14 oktober 2021 At 14:20
  Ieder Surinamer die rationeel is, kritisch is en logisch denkt zal als het om inenten gaat, het besluit nemen om zich te laten vaccineren tegen het COVID-19 virus en varianten ervan.
  ———————————————————————
  Dus iemand die de bijsluiter gelezen heeft en duizend en een bijwerkingen genoemd ziet, zal het logisch moeten vinden om die risico’s te aanvaarden?
  Bovendien, in Nederland zal de Zorgverzekering bepaalde kosten niet betalen indien ze de behandeling kunnen linken aan de vaccinatie.
  De Zorgverzekeraars hanteren de redenering dat het om experimentele vaccins gaat en derhalve degene die de prik neemt, zelf de risico’s neemt.
  Velen zullen nog met de neus op de feiten worden gedrukt hieromtrent.
  Mede daarom vermelden artsen als doodsoorzaak Corona (en niet de prik), omdat ze weten dat de Zorgverzekeraar in geval van vaccinatie niet zal vergoeden en ze dan kunnen fluiten naar hun centen. Artsen zijn dol op centen.


  gemodereerd
 5. We zeggen voor de zoveelste keer , mensen laat je vaccineren , covid houdt van mensen die niet willen vaccineren , natuurlijk niet vaccineren is U keuze , maar covid wil graag in contact komen met de die mensen die niet gaan vaccineren , is covid U vriend geworden , moet U niet klagen en het accepteren.


  gemodereerd
 6. WAT,

  Denk je echt dat je zal sterven zonder die prik?
  Eet gezond en gebalanceerd, beweeg genoeg, koester geen haat tegen de niet-geprikten of anderen en je zult nog lang kunnen leven. Zonder prik!


  gemodereerd
 7. Dan vaccineer/vaccineren jij/jullie je toch niet als jullie die bijsluiters lezen en weten wat goed is voor je zelf. De keus mag iedereen zelf maken. Ik heb altijd vertrouwen gehad in (de medische) wetenschappen en proefondervindelijke zaken, dat aantoont wat goed is. De voordelen zijn vele malen groter dan bijwerken, enz. Ook daarmee weet de wetenschap om te gaan in vele zaken. Zekerheid bestaat niet in het leven. De enige zekerheid die er is, is dat iedereen een keer dood gaat.
  Het probleem dat ik heb met mensen die niet gevaccineerd zijn, is dat ze de maatschappij ophouden of weer normaal te zijn, anderen ziek maken enz. Zie mensen die laten inenten tegen COVID-19 en met hun leven verder willen, hun doelen willen verwezenlijken tegen over mensen die zich niet vaccineren. Hoe willen deze mensen die niet gevaccineerd zijn zich staande houden in een COVID-19 en andere varianten ervan wereld. Hun kans van overleven is nihil.

  Ik ben blij met wat de wetenschap de mens gebracht heeft, ondanks de nadelen die er ook zijn. Ik geniet van al deze zaken en heeft het leven stukken eenvoudiger gemaakt.


  gemodereerd
 8. Ik vind mensen die niet gevaccineerd zijn, niet behandeld moeten worden als ze ziek zijn/ worden.

  @ Ronald

  Niet alleen Artsen zijn dol op centen, jij toch ook ?? ”Ikke wel hoor, en ik heb ervoor gewerkt”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. ronald , jij bent niet gevaccineerd daar in Nederland en jij kunt nergens meer heen he , je vrienden komen niet meer langs en jij bent ook niet meer welkom bij hen , heb je een vrouw en kinderen , die hebben jou ook gedumpt , en je voelt je popie jopie als eenling , dus daarom zit je hier van al die onwaarheden te verkondigen , let wel dat we hier in Suriname geen enkel medelijden met je hebben , misschien dat covid jou nog leuk vind , vraag een date met covid en het feest kan beginnen


  gemodereerd
 10. @Passant 14 oktober 2021 At 21:16
  Dan vaccineer/vaccineren jij/jullie je toch niet als jullie die bijsluiters lezen en weten wat goed is voor je zelf. De keus mag iedereen zelf maken.
  ——————————————–
  Dat is het probleem: je mag die keus niet meer maken, want dan wordt alles wat je hebt je ontnomen.

  “Het probleem dat ik heb met mensen die niet gevaccineerd zijn, is dat ze de maatschappij ophouden of weer normaal te zijn, anderen ziek maken”
  ———————————————————
  Als je gevaccineerd bent tegen de Coronagriep en je wordt toch ziek, dan wil het zeggen dat die prik niet werkt en je je voor spek en bonen hebt laten vaccineren.
  Mooi dat je dat zelf indirect concludeert!

  @J.Zwartmans,
  Ik sprak over bloedgeld. Ben je ook dol op bloedgeld?

  @WAT: dus daarom zit je hier van al die onwaarheden te verkondigen —
  Nee, ik zit te vertellen over die kant van het verhaal waar jij je niet mee bezig hebt gehouden. Of denk je dat alles maar één kant heeft? Zelfs je bil heeft 2 helften.


  gemodereerd
 11. Iedereen lult maar over de feiten heen en kauwt de lessen voor, die de overheid ons voorhoud. Vaccinatie betreft Covid 19 is nog experimenteel. U mag als proefkonijn fuctioneren. Maar niet iedereen wilt dat …!! De regeringen wereldwijd beschermen de belangen van de producenten, er is veel geinvesteerd in de ontwikkeling ervan en dat geld moet terug verdiend worden. Resultaat.. promoot het zoveel mogelijk. Wat de bijwerkingen en gevolgen mogen zijn op lang termijn van al die stoffen die men geinjecteerd krijgt, neemt men op de koop toe, dat is later zaak!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES