woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw mishandelt man en vernielt auto na niet terugbetalen geleend geld

Vrouw mishandelt man en vernielt auto na niet terugbetalen geleend geld

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag de 35-jarige Liza V. aangehouden, nadat ze de achterruit van een voertuig aan diggelen had geslagen en een steen op het oog van de eigenaar had gegooid. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Alfons K.(57) deed eind vorige maand aangifte tegen Liza op politiebureau Munder, ter zake zware mishandeling en vernieling. Onderzoek wees uit dat het om een financiële kwestie ging tussen partijen. De man die vermoedelijk geld had geleend bij de vrouw, betaalde niet binnen de afgesproken tijd.

Toen beide personen zich op een terrein van een ziekeninrichting bevonden, vroeg de vrouw Alfons naar haar geld. Het antwoord van de man viel niet in goede aarde bij Liza. Waardoor zij het recht in eigen handen nam en de auto vernielde, alsook de steen gooide.

De verdachte meldde zich op 8 oktober aan bij de politie en gaf toe de strafbare feiten te hebben gepleegd. Liza is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Dit krijg jd als je nergens met je problemen gaat. Waarom bemoeit de politie nu wel?? Waarom geen rechters die kleine zaken snel afhandelen???
  Veel van zulke zaken spelen.


  gemodereerd
 2. Oplichter. Jammer voor Liza. Goedvoor hem.
  De politie neemt de mensen in de maling die met zulke problemen bij hen gaan. Nu de vrouw geen raad weet en bijna zijn hoofd bost, wordt ze opgesloten. Nu weet hij wel aangifte te doen. Ga dat geld van die vrouw halen. Sukkel!!!


  gemodereerd
 3. Dit noemt men Dubbel verlies eerst krijg je jou geld niet terug van deze Ondankbare Ezel en nu zit je opgesloten door deze Ezel en moet je ook de schade betalen die je heb gemaakt ik vindt het heel triest voor u mevrouw.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES