Neergeschoten man in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis

6
Neergeschoten man in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis
De man werd in kritieke toestand naar de SEH gebracht.

Op de hoek van de Cocobiacoweg en de Reginalaan in Suriname, heeft zich vanmiddag een schietpartij voorgedaan. Een man is daarbij meerdere keren beschoten en in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd.

De schietpartij deed zich rond 13.20u voor nabij een winkel. Daarbij zijn meerdere schoten gelost op het slachtoffer. Vernomen wordt dat drie mannen daarna in een auto zijn gevlucht.

Het slachtoffer probeerde na de schietpartij naar zijn huis te rennen enkele meters verwijderd van de winkel, maar zeeg neer. De politie van Uitvlugt alsook verschillende andere eenheden waren snel op locatie.

Er werd een ambulance ingeschakeld waarbij ter plaatse getracht werd de man te stabiliseren. Uiteindelijk is hij afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) voor verdere medische behandeling.

Van de verdachten ontbreekt nog elke spoor. Het motief voor de schietpartij is nog niet bekend. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. Het land is totaal naar de klote geholpen door mensen, vanaf 1975. Toen ik Su 55jaar verliet was het nog, een paradijs waar je heerlijk kon toeven! Ik ben bang dat de toeristen Su zal mijden ivm al die criminaliteit allemaal. ”Ik ga zo wie zo niet” zonde van mijn geld !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Inderdaad wat doet de Mini.van Justitie weinig zichtbaar het lijkt op de Amerikaanse landen met uw mafios cultuur diefstal en inbraak .hoe wil je de toerisme binnen halen ?
  gemodereerd

 3. Jacko en André , inderdaad deze minister van justitie onderneemt niets , hij heeft een paarse bril op , en als hij de pers te woord staat praat hij over heel wat anders , deze man moet zijn pijp aan maarten geven , maar zal het niet doen , hij is er neer gezet door bouta.

  En we hebben veel contact met familie en vrienden in Nederland en België en die hebben veel kennissen , nou die komen geen een van allen dit jaar naar Suriname , niet alleen door covid maar ook door de criminaliteit .
  gemodereerd

 4. Zolang onze jeugd gangsters als vb heeft zal men geen toekomst hebben.

  Bouta
  Brunswijk
  santhoki
  En de lijst van politieke oplichters moordenaars drugsdealers houd geeoon niet op.

  Dit zijn de helden van onze jeugd ..dit zijn de helden die laten zien dat criminele activiteiten wel degelijk uitbetaald word.
  Men heeft totaal geen besef wat deze mf doen met het land.

  Onze trots geloofwaardigheid ….gone,wij staan internationaal bekend als narcoland oplichters leugenaars en bedelaars.

  En een ieder vraagt zich af hoe men ongeschoolde krachten, vp, minister ,kunnen worden,brunswijk zet al zn familieleden in om een regering te vormen en dat kan gewoon ongeacht als men gekwalificeerd is of niet.

  En men verwacht toerisme in suriname?

  Om vermoord te worden beroofd etc….op de politie hoef je niet te rekenen,zelfs die zijn corrupt ,en fucking asociaal kijk maar naar atompai die deelt graag bloedgeld uit!!!!

  Wie in suriname kan men wel vertrouwen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.