dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie51-jarige drugssmokkelaar slikt 65 cocaïne bolletjes

51-jarige drugssmokkelaar slikt 65 cocaïne bolletjes

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op donderdag 7 oktober de 51-jarige vreemdeling Anthony O. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname aangehouden. Bij zijn aanhouding verklaarde hij 65 cocaïne bolletjes te hadden geslikt.

In de reiskoffer van de man die op vertrek stond naar het buitenland werden er tijdens de controle ook 32 cocaïne bolletjes met een gewicht van 700 gram aangetroffen. Het deel van de bolletjes dat de man in zijn lichaam had, is intussen uit het lichaam gescheiden.

Anthony en de drug werden voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Bij de voorgeleiding hield de vreemdeling de politie voor dat hij de drug voor ene ‘Lange’ die te Kasabaholo woonachtig is, uit het land moest smokkelen.

Het verderfelijk spul is in beslag genomen, waarna Anthony na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

10 REACTIES
 1. De drugsmokkelaars blijven het proberen.De straf die ze opgelegd krijgen is waarschijnlijk niet zwaar genoeg want ze komen met een heleboel nieuwe en brillante ideeen.


  gemodereerd
 2. Moest voor ene “Lange” het spul het land uit smokkelen.
  Moet nu voor “Langere” tijd de bak in.


  gemodereerd
 3. Waarom ga je een vreemdeling in Suriname opsluiten op kosten van Suriname. pas snelrecht toe geef hem een boete van 12000 Euro met een week bij de boelers in club santo en stuur ze terug, ze komen echt nooit terug.


  gemodereerd
 4. Neem met een heel lange naald een steekproef in zijn maag om te achterhalen of hij echt bolletjes heeft geslikt. We hoeven maar één bolletje aan te prikken en hij leert het voor eeuwig af om bolletjes te komen slikken.in Suriname.


  gemodereerd
 5. Ram Singh , die vreemdeling zou best al wel jaren hier in Suriname zijn verbleven , wie weet , maar als ze weten waar die vreemdeling vandaan komt , dan moeten ze hem terug sturen naar zijn land van herkomst , maar die ticket is duur hoor , deze persoon wordt onder begeleiding terug gebracht , dus een dure onderneming , mica geeft ook een oplossing


  gemodereerd
 6. @ Ram Singh

  Hoe weet je dat allemaal, heb je soms ervaring hiermee ???

  @ Ray
  Als mensen die de wet moeten handhaven al over de schreef gaan, wat moeten dan de anderen kruimel dieven dan doen ???

  sari tori

  jacko


  gemodereerd
 7. Moet ik uit dit bericht opmaken dat de “vreemdeling” geen Nederlander is? Want anders was dat wel vermeld toch?
  In ieder geval is deze zijn leven nog gered want laatst was er 1 die de bolletjes op de obductietafel is kwijtgeraakt.
  Zeker is dat deze vreemdeling de bolletjes niet op de bestemde plek heeft afgeleverd. De “Lange uit Kasabaollo” zal wel boos zijn dat hij in zn zak is gescheten.


  gemodereerd
 8. Is er een economie die niet op drugs draait? De Nederlandse economie die floreert misschien? Hoeveel miljarden euro’s worden niet witgewassen in de coffeeshops die zogenaamd gedoogd worden. De hele Zuid-Amerikaanse economie draait op drugs. Het salaris wat je van je baas krijgt komt uit drugs. Het komt allemaal uit die molen. Die drugsdealers lopen zo een Armani zaak binnen en daar gaat de molen draaien. Stelletje idioten. Kijk eerst in de spiegel.


  gemodereerd
 9. gd dag daar,douane onderschept lading cocaine .in rotterdam gister,woensdag op donderdag van 712.kilotjes,straatwaarden 53 miljoen ..eurtjes dat dus niet alleen bij u in suriname ook hier vangen ze wat zo nu en dan.het kwam uit Guatemala deze keer


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES