dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist die voetganger doodreed nog niet achterhaald

Automobilist die voetganger doodreed nog niet achterhaald

-

Does Travel - naar Suriname

De 56-jarige voetganger Rabindernath Bajoor is afgelopen zaterdag aan de Helena Christinaweg ter hoogte van pandnummer 291 dodelijk aangereden door een personenauto. De bestuurder van het grijs gelakte voertuig reed na de aanrijding door en is nog niet achterhaald. Dat heeft het Korps Politie Suriname maandag laten weten.

De politie van het bureau Santo Boma koerste na de melding van de aanrijding naar de locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de berm aan. De arts werd ingeschakeld en stelde officieel de dood vast.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de voetganger vermoedelijk aan de uiterste linkerzijde van voormelde weg liep. De autobestuurder had dezelfde rijrichting en heeft vermoedelijk het slachtoffer van achter geschept.

Rabindernath kwam tegen een ijzeren metalen vuilnisbak aan en heeft letsels aan zijn hoofd opgelopen. Het zou gaan om een grijs gelakt voertuig waarvan de bestuurder na de aanrijding door reed. Andere bijzonderheden van het voertuig zijn niet bekend.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Rabindernath ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet door verkeersunit regio Midden, aldus de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Weet je hoeveel camera’s er zijn. Wat doet de politie????
  Erg hoor. Is een mens die zo is doodgereden


  gemodereerd
 2. @ Debby

  Weet je soms dat er daar een camera is, of zit je weer te fantaseren ????? En buitendien een camera, schrikt de mensen niet meer af !! Het enige wat de politie moeten doen indien de dader gepakt wordt, aan de nabestaanden brengen! En helaas ben ik geen, familielid in dit geval.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Zwartmans als je niets weet houdt je mond dicht. Ik woon in Su en ken de buurten. Ik lul niet uit mn nek zoals jij


  gemodereerd
 4. @Debby
  Aan het begin van Ringweg-zuid en Ringweg-noord zijn er ook camera’s (safe city)
  Na 9 uur ’s avond is er een constante stroom van auto’s van noord naar zuid en omgekeerd. Zondag j.l. hadden we total lockdown (?), echter bleek die locatie waarschijnlijk de drukste in su te zijn geweest.
  Valt dat degenen die moeten toezien op de naleving van de covid-19 protocollen niet op? Er wordt in elk geval niet opgetreden.


  gemodereerd
 5. @ Debby

  Ik heb daar familie en kennissen wonen, dus daarom schrijf ik dat. Dus je hebt ook een kort lontje ???? ” Ja dat klopt ik lul uit mijn nek, jij misschien uit je …..”. Niet boos worden, denkt aan je rikketik!! ”No spang a libie satu”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Voorkomen is beter dan!……
  Maar hoe doe je dat?
  Onze Debby, hoort en ziet wat, maar weet niet de juiste opmerking te maken.
  Nabestaanden en andere belanghebbenden, gecondoleerd. Ik weet dat dit verlies pijn doet en en veel onbeantwoorde vragen achter laat.
  Veel sterkte.
  De doorrijden, heeft de politie, heel veel te vertellen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES