dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijAs van Eddy Jozefzoon verstrooid in Surinamerivier

As van Eddy Jozefzoon verstrooid in Surinamerivier

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen zondag vond in Suriname de crematie plaats van Eddy Jozefzoon. Jozefzoon is op 3 oktober op 83-jarige leeftijd ingeslapen in zijn appartement te Paramaribo. Vanmorgen werd zijn as in besloten kring verstrooid in de Surinamerivier (foto).

Vicepresident Ronnie Brunswijk was een van de mensen die bij de marinetrap op deze manier de laatste eer betuigde aan Jozefzoon. Hij was meer dan 30 jaar bevriend met Jozefzoon, die naast een adviseur ook zijn vriend en strijdmakker was.

Jozefzoon was geen onbekende in de Surinaamse samenleving. Hij was de eerste binnenlandbewoner, die als wetenschapper afstudeerde. Zijn hoofddoel was om vooral onderwijs toegankelijk te maken voor binnenlandbewoners. 

Zijn gedrevenheid, ervaring en streven naar duurzame ontwikkeling vooral op het gebied van het onderwijs maakte dat hij elke dag ondanks zijn hoge leeftijd actief bleef werken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

8 REACTIES
 1. En hiermee is een einde gekomen aan die beruchte boeken affaire die hij gekocht had in Ned.


  gemodereerd
 2. @ Henkes

  Yu tjaring jongu, ik sterf van het lachen man. RobGay is in feite al dood, maar die eikel is zelfs te lui om te gaan liggen.
  ”Stomste NDP’er die nog rondloopt”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Men moet goed kijken of alle soort zaken daar bij de Marinetrap plaats vinden en of dat wel kan. Als men dat niet doet zal het hek snel van de dam zijn en zullen daar allerlei zaken plaats vinden die niet meer in de hand te houden zijn.

  Het zou goed zijn om voor bepaalde handelingen toestemming te vragen bij de Marinetrap. Je zal maar daar toevallig rustig willen zijn en er gebeuren daar rituelen die je stuip trekkingen laten krijgen.

  Het was beter of het as van jz op een andere locatie die niet druk wordt bezocht had plaats gevonden en dit niet zo de aandacht trok.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES