maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSpontane actie bond Stichting Volkshuisvesting

Spontane actie bond Stichting Volkshuisvesting

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de bond van Stichting Volkshuisvesting in Suriname, zijn afgelopen donderdag spontaan in actie gegaan (foto). Dit vanwege ontevredenheid dat er geen loonsverhoging is toegekend aan de medewerkers. Dit terwijl de cao aangeeft, dat er elk jaar een loonsverhoging moet worden toegekend.

De actie houdt in dat de medewerkers aangesloten bij de bond zich elke dag om 07.00 uur aanmelden en de presentielijst tekenen. Vervolgens begeven zij zich naar het achterterrein waar ze tot en met 15.00 uur aanwezig zijn.

De actie is niet onopgemerkt gebleven. De bond is vandaag, maandag 11 oktober ,om 10.00 uur uitgenodigd voor een gesprek met de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), Uraiqit Ramsaran.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. nooit geweten dat we hier in Suriname een bond hadden van de stichting volkshuisvesting , dus deze bond heeft dus nooit acties gevoerd tijdens bouta bewind , dus deze bond als al die andere bonden zijn valse bonden en komen niet op voor hun leden maar voor zich zelf


    gemodereerd
  2. Nog een bond waarvan de afkomst. productiviteit, lijderschap geen enkele betekenis heeft. Ze moeten blij zijn dat ze betaald worden voor hun bezigheidstherapie in niets doen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES