zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers overvallen feestganger en rijden auto's aan bij vluchten

Rovers overvallen feestganger en rijden auto’s aan bij vluchten

-

Does Travel - naar Suriname

Vier rovers hebben een feestganger zaterdagavond in Wanica in zijn auto beroofd van zijn 150 gram gouden halsketting. Zij stapten na de beroving in een rode Toyota Vitz en reden met hoge snelheid weg. Zij reden daarbij enkele auto’s die langs de weg stonden geparkeerd, aan.  

Een van de benadeelde bestuurders stelde een achtervolging in en reed de wagen van de rovers klem. De vier criminelen stapten uit en renden een bosschage in. Zij lieten hun auto achter welk door de politie in beslag is genomen.
 
Het slachtoffer was naar een feestje. Hij vertrok op den duur van de plaats en ging in zijn auto. De rovers vielen hem in de wagen aan om de ketting buit te maken.

De politie werd gealarmeerd en deed de plaats aan voor een onderzoek. Het onderzoek is in volle gang.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Toeristen zijn ook niet veilig. Stop met toerisme te promoten. Vreselijke toestanden.


  gemodereerd
 2. Die rovers opereren tijdens de lockdown in de kleinste uurtjes en in groepen van 4 of 5.
  Waar komen ze zo plots vandaan.

  Als de politie niets doet, dan zou ik een buurtwacht instellen, om de beurt wacht houden, of de straten voor de start van de lockdown barricaderen. Doen de binnenland bewoners ook.
  Het wordt steeds grimmiger en amoksie reageert nergens op. Hij gaat kijken en zal het doorgeven aan de korpschef, pfffff.
  Ook in Saramacca gaan ze vreselijk tekeer.

  Defensie mag ook preventief gaan fouilleren, clean sweep alle hangmensen voor de winkels en hou elke auto met 4 mannen aan voor controle.

  Complete chaos….


  gemodereerd
 3. Hierdoor moet iedere burger een vergunning hebben om een wapen wettelijk te mogen dragen.

  De criminelen gaan heel erg ver en de politie die al onbetrouwbaar is en niet voor de veiligheid kan
  zorgen vd burger.

  Hierdoor ben je op je zelf aangewezen als de criminelen met hun vooropgezette plan je willen beroven. Zonder een wapen kam je vege lijf niet redden.

  Surinamers gaan jullie morgen naar het politiebureau of het ministerie van justitie en politie om een vergunning voor een vuiistvuurwapen aan te vragen.


  gemodereerd
 4. Passant, de kans dat je als eerlijke burger een vuurwapenvergunning krijgt is kleiner dan de kans dat je door criminelen mishandeld en beroofd wordt in Suriname.


  gemodereerd
 5. Gelukkig bestaat “Het Artsen Covid Collectief”. Een groep gestudeerde witte jassen die hun vraagtekens hebben aangaande het hele Covidgedoe.
  Trouwens, laatst zag ik 2 van die OMT gasten op tv, die beweerden dat er vorig jaar geen griepgevallen waren, daar kan ik zo kwaad om worden. Tientallen jaren wel en nu niet. Soso lèè.
  Ik kijk er niet raar van op dat ze bedreigd worden, zo het zelf niet doen en raad ook niemand aan.


  gemodereerd
 6. Het vervelende van feesten of dede oso in Suriname is dat er ongenodigde, onbekende, ongure gasten verschijnen om te eten en te drinken , dansen en te feesten of met je mee leven ter nagedachtenis van een familielid.

  Zie hoe deze ongure gasten op je prive terrein, huis aanwezig zijn. Je kijkt ze aan, je kent ze niet, zij jouw wel of niet en je geeft ze te eten en te drinken, om
  niet onbeleefd te willen zijn. Op een geschikte moment voor hen slaan ze hun slag en beroven ze jouw, enz.

  Zogenaamde boro man op je feest of dede oso, kijkt u voor hen uit en vraag ze beleeft om
  weg te gaan en laat ze niet toe op je prive terrein, huis.

  U bent gewaarschuwd, veiligheid is troef. Zogrt u ook voor waakhonden, dieren in huis, vogels, en een vuistvuurwapen dat gedekt is door een vergunning in uw directe omgeving, ook als u in slaap gevallen bent.

  Suriname is een criminele rovershol, Zonder wapen ben je kansloos. Het is op uw prive terrei. wie eerst schiet.


  gemodereerd
 7. De rovers hebben vrij spel. Zelfs de politie die zwart geld uitdeeld is niet meer te vertrouwen. En zolang rovers niet lijken op slachtoffers is er niks aan de hand. Het gaat goed in Su. Chan is idd een zeer zwakke president. Ik had echt anders gehoopt.


  gemodereerd
 8. hopelijk heeft covid de rovers overvallen , nou rovers dan gaan jullie samen feesten en covid geeft jullie geen lachgas en ook geen zuurstof dus feest ze


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES