Moeder brengt brood met drugs voor zoon in gevangenis

8
Brood
Brood

Een 54-jarige moeder in Suriname, die zaterdag voedsel voor haar opgesloten zoon in de gevangenis bracht, is aangehouden en in verzekering gesteld. Deze vrouw genaamd Anita S., wordt ervan verdacht drugs in het brood te hebben gesmokkeld voor haar zoon.

Zaterdag mochten familieleden voeding brengen voor de arrestanten in de cellenhuizen, omdat er zondag een uitgaansverbod (lockdown) is vanwege Dag der Marrons. De zoon van de vrouw is opgesloten in het cellenhuis van Geyersvlijt, voor diefstal middels geweld.

Tijdens een controle van de voeding die de moeder aanbood, werd een hoeveelheid marihuana in het brood onderschept. Toen de vrouw werd aangehouden ontkende ze dat zij de drugs in het brood zou hebben verstopt.

Ze beweerde dat ze de voeding samen met een buurjongen was gaan bezorgen. Volgens haar heeft deze buurjongen de voeding verpakt.

De buurjongen werd opgebracht voor verhoor, maar hij ontkende en is na verhoor door de Surinaamse politie heengezonden.


8 REACTIES

 1. Hmmm hopelijk wordt Pa niet de volgende die opgesloten wordt als hij eten bezorgd vraag blijft wie gaat het eten inpakken? Buitenvrouw? Deze anita S doet haar naam eer aan, de letter S is zeker haar familienaam de S van Santaboma
  gemodereerd

 2. Dit is een moeder die echt alles overheeft voor haar zoonlief…Ze zou echt alles doen voor haar zoonlief.
  Als loon mag ze nu zelfs een bedje delen met zoonlief in het cellenhuis!
  Klasse….
  gemodereerd

 3. =En Santhoki maar de schuld geven. Nu begrijp men waarom ik steeds afgeef op de OPVOEDING EN VORMING van kinderen. Jong geleerd is oud gedaan.

  Het VERSCHIL::::

  =Santhoki stimuleert mensen om zelfstandig te worden en te zijn. Hij leert mensen te overleven in zware tijden. (Denk ook aan een oorlog)
  Ook probeert hij mensen te stimuleren hun ontwikkeling naar hoger niveau te brengen.

  =bouterse heeft mensen gemanipuleerd en heeft ze altijd pakkettjes gegeven zodat ze afhankelijk worden en blijven. Nooit heeft hij mensen gestimuleerd om hun opleiding af te ronden. Ze zijn dom gehouden. Ze konden wel een baan krijgen als ze voor de NDP gaan stemmen.
  Hier zie je ook hoeveel ongeschoolde in dienst zijn vandaag.

  Die verwende groep heeft het vandaag moeilijk, omdat ze NOOIT geleerd hebben dat zelfstandigheid jou leven verbeterd en naar een hoger niveau brengen.
  Ze hebben geleerd hun handjes optillen voor de overheid.

  Mensen die beweren dat het anders is en steeds afgeven dat het de schuld is van de President, doen dit omdat ze hun emoties moeten kwijtraken.

  In iedergeval zijn Santhoki, Rusland de zoon van Somohardjo 10x beter dan bouterse.
  gemodereerd

 4. @Ira,

  Ga even langs bij de psych.. “Santhoki stimuleert mensen om zelfstandig te worden”

  Je bent niet goed wijs. Santhoki drukt en onderdrukt de mensen in de pinarie, dat lijkt er meer op!!
  gemodereerd

 5. Wat zielig voor die jongen, hij komt dus gewoon uit een verziekt nest. ☝🏼😠Deze moeder deugt dus van geen kant. Ik hoop dat ze langer blijft opgesloten dan haar zoon, want ze heeft deze jongen zijn leven verpest😥, door hem als crimineel op te voeden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.