Man ontvoerd in eigen auto en beroofd van al zijn spullen

8
politie-eenheden-op-plaats-delict-suriname

Een man is vrijdagavond in het district Wanica tegen zijn wil meegenomen in zijn eigen auto en beroofd van het voertuig, een telefoon en SRD 5000. Twee criminelen die gewapend waren met een vuistvuurwapen, vielen hem aan en namen hem tegen zijn wil mee.
 
Het slachtoffer zat in zijn auto (zwarte Mitsubishi Colt) die geparkeerd was. De twee rovers kwamen op hem af en plaatsen hem onder bedreiging van een vuistvuurwapen op de achterbank. Zij bonden zijn handen met een riem vast en reden daarna op diverse wegen.

Het gelukte het slachtoffer op een bepaald moment de riem los te maken en hij raakte in een worsteling met een van de criminelen. De rovers gooiden hem uit de wagen en reden ermee weg. Het slachtoffer is gerend achter zijn auto, maar de criminelen reden met hoge snelheid weg.
 
De politie werd ingeschakeld en deed de locatie van het slachtoffer aan voor onderzoek. Zij werkt aan het achterhalen van de auto en de aanhouding van de criminelen.


8 REACTIES

 1. Op Dit Moment Maakt Crimineel Suriname Gebruikt Van Het Feit Dat Er Een Slappe Minister Van Jus Pol Zit. Kennth Amoksie Is Een Zwakke Minister
  gemodereerd

 2. ABOP kan JusPol niet aan !

  Reorganiseer JusPol en verwijder alle paarse profiteurs !

  Wij willen een veilig Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 3. En maar aanmoedigen dat de diaspora’s met geld moeten komen. Zeker om de dieven nog meer te gaan verrijken. Dan moet je als diaspora het in je bovenkamer het toch echt niet op een rijtje hebben. Kennelijk Santhoki ook niet. Helaas zijn wij hier toch echt geen debielen. Dus blijven we ook lekker weg. Zou zeggen, zoek het maar zelf lekker maar uit. Dit vernietigt letterlijk dan maar het land zolang dit nooit met keiharde hand wordt opgelost. Gelukkig woon ik hier in Nederland, en… ZONDER dievenijzer. Die ‘gewoonte’ kennen wij gelukkig hier ook niet, en slaap nog lekker ook. ))
  .
  gemodereerd

 4. De politiebond steunt alle criminelen net als de criminelen de politiebond steunen in Suriname en Nederland. En juspol minister bobo krast zijn kop.
  gemodereerd

 5. Inderdaad de minister van juspol heeft nog niets bereikt , is hij bang voor de ndp of zo , of speelt hij onder een hoedje via abob voor de ndp.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.