Lichaam aangereden Guyanese voetganger nog steeds in mortuarium

1
De politie in Suriname

Op zaterdag 25 september jongstleden vond een aanrijding plaats aan de van Idsingaweg in het district Nickerie. Daarbij werd de 65-jarige voetganger Mohan Budhu, die de Guyanese nationaliteit bezit en in Suriname woont, van achteren aangereden door de 36-jarige autobestuurder S.V.

Na de aanrijding werd het slachtoffer als gevolg van een rechterbeenfractuur opgenomen in het Mungra Medisch Centrum (MMC), waarna hij op donderdag 30 september 2021 in de ziekeninstelling kwam te overlijden. Zijn lijk werd in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Na obductie is komen vast te staan dat het slachtoffer door inwendige bloedingen ten gevolge van de aanrijding is komen te overlijden.

De bestuurder S.V. bleek bij de aanrijding niet onder invloed van alcoholhoudende dranken te verkeren. Zijn rijbewijs is in het belang van het onderzoek wel ingevorderd. Het onderzoek wordt verricht door de Verkeersonderzoek Unit Regio-West.

Het lijk van het slachtoffer Mohan Budhu ligt opgebaard in het mortuarium van het MMC. Aangezien er tot nog toe geen familieleden van het slachtoffer bekend zijn, vraagt de politie de gemeenschap, indien de nabestaanden bij hen bekend zijn, dit zo spoedig mogelijk door te geven.

De nabestaanden kunnen contact opnemen met de Verkeersonderzoek Unit Regio-West op het telefoonnummer 231122, dan wel de dichtstbijzijnde politiebureau.


1 REACTIE

  1. Ai zo super triest zoekt zijn familie overheid in Suriname en pakt de moordenaar automobilist op. Anders gaat arme ziel rond spoken en klagen en rond spoken. Hollanders maken surinamers vooral oudjes kwetsbaren dood en bakroes en laten ze ook rond spoken moordenaars hun ook met hun spuitjes moeten ze zichzelf inspuiten. Nederland zit vol rondspokende oudjes gedood door witte duivels arme zielen klagen en zoeken wraak bij hun moordenaars hoop ik.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.