woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidJongeren Commewijne laten zich massaal vaccineren

Jongeren Commewijne laten zich massaal vaccineren

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zaterdag 9 oktober weer 7 personen overleden aan de gevolgen aan besmetting met het coronavirus. Ook werden er 234 nieuwe besmettingen geregistreerd na 568 keer testen. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Zaterdag hebben jongeren van het district Commewijne zich ook massaal laten vaccineren met het Pfizer-vaccin. Zij hebben gehoor gegeven aan de oproep voor de vaccinatiecampagne op het terrein van Krama’s Place, in het ressort Tamanredjo op Commewijne.

Het betrof de tweede vaccinatie-activiteit op voornoemde locatie. Voorafgaand hieraan is er via diverse socialmediakanalen aan eenieder vanaf 12 jaar een oproep gedaan zich te laten inenten met het Pfizer-vaccin. Vóór 12.00 uur ’s middags hadden al meer dan 200 jongeren zich aangemeld. 

Hakiem Lalmahomed, initiatiefnemer tevens coördinator van de vaccinatiecampagne, acht het van belang dat jongeren zich laten vaccineren om zodoende beschermd te zijn tegen het COVID-19-virus. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen heeft het onderwijssysteem veel stremming ondervonden.

“Ons onderwijs, de jeugd en de toekomst zijn belangrijk,’’ zegt Lalmahomed met het oog op de start van het nieuwe schooljaar op maandag 11 oktober. Hiermee benadrukt hij tevens de importantie van vaccinatie voor de doelgroep.

De initiatiefnemer heeft de volledige ondersteuning gehad van de parlementariërs Roy Mohan en Soerjani Mingoen-Karijomenawi, ressortraadsleden van Commewijne, Vereniging Jongeren Commewijne en VHP-jongeren Commewijne.

De cijfers van zaterdag 9 oktober 2021:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Omdat mensen nu gedwongen worden te kiezen: verbod op zelfs de meest essentiële plaatsen of je laten prikken.
    India, Australië, Canada zijn al zo ver heen, dat een ambtenaar die niet geprikt is, niet op het werkvloer mag verschijnen (dus geen inkomen).

    De overheid misbruikt haar macht op deze wijze. Nog niemand op de wereld heeft voor 100% de Covid-19-Sars-2 virus weten te isoleren. Op basis waarvan ontwikkelt men dan vaccins hiertegen? Gewoon wat nieuwe dingen stoppen in een griepprik en het verkopen als Covid-19 vaccin?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES