dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist overleden bij eenzijdig ongeluk Lalarookhweg

Automobilist overleden bij eenzijdig ongeluk Lalarookhweg

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto is vannacht iets na 01.00 uur overleden bij een eenzijdig ongeluk aan de Lalarookhweg in Suriname.

De man reed over de Lalarookhweg richting Hermitage Mall. Door nog onbekende redenen raakte hij met het voertuig van de weg, reed de overkappig van rijstbedrijf Paloma kapot en kwam tegen het gebouw tot stilstand.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in voor de bestuurder. Bij aankomst van het verplegend personeel werd geconstateerd dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

UPDATE: een familielid van het slachtoffer heeft bevestigd tegenover de redactie dat het gaat om de 41-jarige Avinash Malhoe.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Dit lijkt veel op dat de bestuurder een hartaanval of andere gezondheidsprobleem heeft gehad.


  gemodereerd
 2. Kan het niet zijn dat de ambulancedienst te laat aankomt bij een ongeval. Als de persoon nog kans had van overleving? Er moet eerst politie komen en die moet bepalen of een ambulance moet aanwezig zijn. Er zijn toch ook inwendige ongevallen dat je van buiten als niet medisch dit niet ziet of begrijpt dan wordt er geen ambulance gebeld, niet noem ik zeer risicovol ook van de staat. Stel eens voor dat iemand bij op zijn borst heeft en je belt met paniek en vraagt naar hulp en je krijgt te horen dat je eerst de politie moet bellen.vooordat de politie komt is degene al de pijp uit.


  gemodereerd
 3. Onvoorstelbaar, zo’n Veilige Lallarookweg. Of hij heeft als een BEZETEN GEK, gereden of een Hartaanval gehad. Suri’s zijn doorgedraaid rijden als gekken, verlenen geen Voorrang. Zulk Wetteloosheid is alleen in de Verschrikkelijke Landen.


  gemodereerd
 4. @papa,Wat een onzin loop jij uit te kramen. Het zal jouw familielid maar zijn die misschien een hartstilstand kreeg. Typische reactie van een dombo of iemand die niets zinnigs te melden heeft. Dronken of niet, de persoon heeft het leven gelaten. Triest voor de familie .


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES