Voortvluchtige drugsverdachte Kenneth L. aangehouden in club

6
Voortvluchtige drugsverdachte Kenneth L. aangehouden in club

Kenneth L. (42) alias Segebaai, die sedert 2018 door justitie in Suriname werd gezocht, is vrijdagavond in een club aangehouden. Kenny wordt verdacht van deelneming aan een criminele organisatie en het overtreden van de wet verdovende middelen.

Eerder werden al enkele verdachten aangehouden in een zaak waarbij Kenneth als een van de verdachte werd aangemerkt. L. wist zich sedert 2018 buiten het gezichtsveld van de politie te houden. Op 25 juni 2018 werd een opsporingsbericht van hem naar buiten gebracht door de Surinaamse politie.

Kenneth werd vrijdag na te zijn aangehouden, overgedragen aan de afdeling die de zaak in onderzoek heeft. Het onderzoek duurt voort.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Ik hoop niet dat deze sege zijn faam wijst op wat er met hhem moet of zal gebeuren.
  gemodereerd

 2. Is dit Segebaai de tweede? Ik dacht namelijk dat Segebaai ons al had verlaten en zich niet meer druk maakte om drugs, goud of andere aardse spullen.
  gemodereerd

 3. ,, deze achtte zich onschendbaar, en dat ie voor eeuwig onzichtbaar zou zijn. Maar duidelijk buiten de waard gerekend, want zelfs ’t langste touw heeft een begin en ook een eind. If you don ’t want to do the time, keep out of the crime. Efoe joe lobi a okro(geld) joe moe lobi a siri(gevolgen) toe.
  gemodereerd

 4. De vraag is natuurlijk, in welke club en wie is de eigenaar van de club waar hij zich blijkbaar reeds jaren veilig en beschermd voelt!
  gemodereerd

 5. Ik lees domme reacties op fb big up ramlall good job.Mocht zijn dat hij deze gasten laat oppakken dan heeft hij toch banden met drigs en ander soort criminelen.Ineens zo de ene na de ander en net wat belfort zei dat deze guyaneze schoft ramlall niet zuiver is.Ik hoop alleen niet dat hij richting piet wortel kijkt de grootste drugs baas en vriend van brunswijk dan is het gedaan met ramlall…wil hij commisaris worden dan moet hij maar niet op zijn passen letten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.