vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Atompai zegt sorry voor uitdelen geld op feest in Nederland

VIDEO: Atompai zegt sorry voor uitdelen geld op feest in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van de Surinaamse Politiebond, Mielando Atompai, heeft zojuist op Facebook zijn verontschuldiging aan de samenleving aangeboden. Dit naar aanleiding van een film die viraal gaat, waarin te zien is dat hij flink wat geld uitdeelt op een feest in Nederland.

Een delegatie van de Politiebond in Suriname is woensdag 6 oktober naar Nederland afgereisd voor een werkbezoek. Samen met de voorzitter zijn ook de bestuursleden R. Eijk, Y. Branche alsook R. Hellings, lid van het adviesorgaan afgereisd.

Atompai was op een feestje waar hij z’n portemonnee opentrok en uit een stapel geld, bijna 1.000 euro in briefjes van 50 euro uitdeelde. Het filmpje heeft veel reacties opgeroepen op social media, waarbij gesteld werd dat de SPB-voorzitter patsergedrag vertoond.

“Van sorry zeggen word je alleen maar groter. Jong zijn betekent veel tijd om te leren en beter voor de dag te komen”, zegt de bondsvoorzitter. Volgens hem hebben zij op een feestje wat geld aan een van de best getalenteerde artist van het ghetto gegeven.

“Ik besef mij dat de wijze waarop zulks is gebeurd niet goed is over gekomen bij de samenleving. Reden genoeg om sorry te zeggen en zulke gedragingen in het vervolg achter wege te laten”, aldus Atompai.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

85 REACTIES
 1. je volk in suriname zit te pinaren
  en iemand met een luxe job zit je geld te geven?

  “Van sorry zeggen word je alleen maar groter.”
  in dit geval laat je zien dat je te stom bent om ook maar iets bij te leren, vooral aangezien niet lang geleden idioot brunswijk dat ook al deed.
  en dat noemt zich voorzitter? je bent een trieste zak met stront


  gemodereerd
 2. Onnavolgbare schande. En dit soort tuig vindt dat de politieagenten in Su niet voldoende verdienen? Als je wat zelfrespect nog in je porem hebt wees dan consequent en treed af. Kan alleen in su. Iets soortgelijk in NL waren er kamervragen.


  gemodereerd
 3. Schaamteloos. Tijd voor een onderzoek…waar komt hij met zoveel geld vandaag……echt niet van zn salaris wat dat stelt geen moer voor. Allemaal criminelen.


  gemodereerd
 4. Eliminatiemethode toepassen op dit soort figuren. Als hij een wapen overhandigd zal hij ook sorry zeggen.


  gemodereerd
 5. Atompai de looser zegt sorry. Misschien gaat hij samen met Eijk, Branche en Hellings ook naar Parijs met moesje.


  gemodereerd
 6. is de zeer zorgvuldige procedure n????r dus de voorzitter van de politiebond (SPB) zijn salaris / spaargeld in Nederland aan het uitdelen?
  wat verdient deze man in Euro’s omgezet in Suriname.
  hoe heeft hij het geld naar Nederland gebracht er is namelijk een grens aan wat je vrij aan geld mag invoeren.
  zou zomaar geld kunnen zijn uit eerdere zoekgeraakte gelden op politiebureau’s of geld uit de meelhandel
  wie wil hierover uitleg geven?


  gemodereerd
 7. Hebben ze zoveel geld, waarom wordt het niet gegeven aan de armlastigen in Suriname. Ik doneer daarom niet


  gemodereerd
 8. Oooh my gosh!

  Geweldig hoor struisvogel dit zijn je gasten.
  Zo te zien “verdienen” ze meer dan de Hollandse popo. Lekker je kop in het zand steken.

  In zijn vrije tijd of niet, maakt geen zak uit. Hoe komt een simpele SRD bondsman aan zoveel geld en goud.

  Smerige rommel!


  gemodereerd
 9. Alweer zo’n idioot zonder hersenen, die Suriname te schande zet in het buitenland.
  Alweer mijn kleurgenoot. Hij moet zich echt schamen. Waarom het geld niet in Suriname uitdelen aan de mensen die lijden vanwege het desastreuze beleid van de NDP, waar hij lid van is. De mensen in NL krijgen genoeg van de bijstand en hebben het ECHT niet nodig. Ze zijn net zo lui als de achterban van Atompai. Wat een slecht voorbeeld voor de jeugd. Is dat het doel waarvoor hij en zijn delegatie naar NL is gekomen? Hoe komt hij aan zoveel geld? Dit is omkoperij en een politieke stunt.
  Deze waardeloze dienders leren het nooit. De Nederlandse Politiebond zal wel denken, onze minister Blok had groot gelijk: Failed State. Echt een bananenrepubliek. Atompai zal heus niet wijzer worden na dit werkbezoek. Een ezel blijft een ezel en wordt nooit een paard.


  gemodereerd
 10. Daarom die grote bekken, wanneer jullie in Suriname zijn, saka sakas. Bigi ting gaan spelen in ptata met het geld van het verarmd surinaams volk en de regering een bigi bek geven ipv de criminaliteit hier aanpakken, sebrefatas.
  Waardeloze figuren bij de politie bond. Aftreden wanneer jullie terug zijn. Schande voor KPS.


  gemodereerd
 11. waar komt het geld vandaan dat deze idioot opeens tevoorschijn tovert?


  gemodereerd
 12. Hij heeft sorry gezegd, dus alles is nu weer ok?!… Mensen die keihard voor hun geld hebben gewerkt , zitten geen geld uit te delen.. maar natuurlijk gaat niemand uit op onderzoek want hij is de voorzitter… en daarom gaat dit mooi land nooit vooruit komen, typische kenmerken van een afrikaans land waarbij corruptie de boventoon viert.


  gemodereerd
 13. In een land met een respectabel en correct bestuur worden zulke handelingen direct onder de loep genomen met allerlei gevolgen van dien.

  Maar we kennen corruptie niet, we hebben het geschrapt of dichtgeplakt in de wetboeken. We doen alsof ons neus bloed…

  Aan de ene kant is al die social media toch wel handig. Vroeger zou het alleen een gerucht of roddel zijn en men zou dat als geklets en leugen kunnen afwentelen.


  gemodereerd
 14. Bijna het hele politie apparaat is corrupt van waar heeft Atompai dat geld vandaan als politie man er gebeuren rare dingen in suriname wat crimineel handelen betreft ik vraag mij af van waar hij met dat geld komt.de Nederlandse regering let op alles time Will tell


  gemodereerd
 15. Nu weet ik waarom deze idioot een salaris verhoging wilt. Op kosten van de belastingbetaler alles verspillen aan onzin ipv zichzelf op te bouwen.


  gemodereerd
 16. dus atompai zegt sorry , dus alles is nu weer goed ?! .Mensen die keihard werken voor hun geld, strooien niet zo met hun geld, iets is duidelijk aan de hand hier, maar natuurlijk wordt hij beschermd omdat hij voorzitter is. Daarom gaat switi sranang nooit vooruit komen, a wiens offshore olie kong , wo tang piena , soso politiek mang ow gudu in a kondre dja.


  gemodereerd
 17. Atompai. Wij het volk gaan dit niet acsepteren. U mag uw spullen inpakken en uit uw zelf bedanken of wil je weggejaagd worden. Op to you. U heeft suriname en de politie organisatie te schande gezet.


  gemodereerd
 18. Atompai is een RIJKE SMERIS die EURO’S uitdeelt in Nederland. Er moet een onderzoek komen naar het vermogen van deze SMERIS.

  HOE KOMT DEZE MAN AAN ZOVEEL POEN?

  RARA?

  Atompai heeft zichzelf VERRADEN.


  gemodereerd
 19. atompei doet brunswijk na , wat een zielige paarse rat , het zal ons niet verbazen dat het geld is wat de politiebond toebehoord
  nou deze gast op visite in Nederland , zet Suriname weer in een kwaad daglicht , met geld gaan strooien op een feest in Nederland geeft dus een hint dat Suriname niet arm is , het zal zo gevolgen kunnen hebben dat Nederland zijn steun stopzet , regering als deze atompei weer terug is in Suriname , gelijk oppakken en op staande voet ontslaan uit de KPS


  gemodereerd
 20. Suriname heeft geen geld crisis maar een mentaliteits crisis.
  En hij zit in een Juridische team??
  Met de benoeming van Ramlall was hij heel kritisch. En nu hij zijn eigen gedrag blootlegt moet het met “sorry” goed zijn.
  Flikker toch op man!!!!


  gemodereerd
 21. Aatompai kan en mag sinterklaas spelen om zijn populariteit te verhogen door hoogstpersoonlijk de aanwezigheids premie uit te delen. Zelfs arme Chan kan dat niet want hij heeft geen narco inkomsten.


  gemodereerd
 22. Deze smeerlap is lid van een Criminele Bond. Het zijn allemaal criminelen. Hoe komen ze allemaal aan hun geld? Ze zijn facilators van de drugscriminelen. Wat voor schaamteloze honden zijn deze mensen, terwijl men in Suriname aan het pinaren zijn. Schaamteloos deze figuren. je kan ze wel uit de bush halen maar de bush zal je niet uit ze halen.


  gemodereerd
 23. Wat is er toch met deze arme zielen aan de hand?

  Waar hebben zij dit gedrag vandaan?

  Met deze luitjes slaat de republiek Suriname internationaal weer een pleefiguur.

  Al deze zwakzinnigen moeten zo snel mogelijk uit het politiekorps worden getrapt.

  Als deze man een klein beetje respect heeft houdt hij de eer aan zich zelf.


  gemodereerd
 24. En weer is Suriname internationaal te schande gezet !

  Dit is de mentaliteit van Atompai and friends, het zijn onverantwoorde uitbuiters !
  Blijkbaar hebben ze zoveel geld van de Surinaamse belastingbetaler gestolen dat ze het ook aan een getto band in Nederland en in Euro’s kunnen verbrassen.

  De politie agenten die deze randfiguren steunen moeten nu toch even goed nadenken waar ze mee bezig zijn !

  Deze klojo’s verdienen geen respect, maar op staande voet ontslag !

  Team Santokhi is keihard bezig om land en volk in ere te herstellen en dan lopen dit soort klootviolen het weer te verpesten !

  Amoksie moet nu leiderschap tonen !

  Wij willen een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 25. Sinds wanneer verdient een politie agent in Suriname zoveel geld dat hij ermee kan strooien of uitdelen. Lijkt veel op illegaal verdient geld want alleen daarmee kan hij zo strooien. Is een hele grote imago verlies voor de hele KPS gezien deze kerel zn rang en functie. De samenleving begint geloof en vertrouwen in de politie te verliezen.


  gemodereerd
 26. Mag hij zoveel geld uitvoeren of is het een ???? Waard.
  Wil.je met vakantie gaa n mag maar Per persoon 10.000 euro meenemen .
  Denki a tori pe a moni disi e kemopo.


  gemodereerd
 27. In plaats dat deze politiebond boeven gaan zitten vangen in Suriname zitten ze hier geld uit te delen. Die roofmoordenaars lijken bijna allemaal op de voorzitter van de Surinaamse politiebond.


  gemodereerd
 28. Hij heeft zn scheur te vroeg open getrokken over die benoeming van zijn ex collega die hem voorbij is geschoten in rang.
  Vele vragen gaan nu in mij om oa
  Is hij bezig een deel van zijn deel in een niet onderschepte lading te verdelen?
  Heeft hij met zwart geld gestrooid?
  Kon hij die euro’s niet op het Onafhankelijkheidsplein uitdelen aan willekeurige voorbijgangers? De doorsnee Surinamer in Suriname zou gelukkig zijn met 1 briefje van 50.
  Het zou de ontvanger die nu ook geexposed is sieren om het geld aan een Surinaamse stichting of stichtingen te schenken om de kinderen een goeie start te geven aan het begin van het nieuwe schooljaar
  Zal de belastingdienst het filmpje ook zien en actie ondernemen?


  gemodereerd
 29. 70% van het politiekorps in Suriname is troep (waardeloze revo lichting) PS : Is het verdwenen geld (€16 milj.) uit politiebureau al terecht?


  gemodereerd
 30. Vooral.een politieagent moet het goede voorbeeld geven, hij of zij moet altijd het gezonde verstand gebruiken, je hebt er niet veel aan als zo’n met macht bekleede, bewapende figuur zonder na te denken.op.je schiet en daarna sorry zegt, terwijl het kwaad al is geschied. Ik wil achtetaf niet horen dat Atompai sorry komt zeggen, hij had van tevoren moeten.weten dat dit gedrag van hem.niet door de beugel.zou kunnen gaan, vooral omdat een andere dummy, niet zo.lang geleden, met soortgelijk gedrag Suriname negatief op de wereldkaart heeft gezet.


  gemodereerd
 31. Terugzetten in rang en salaris omdat hij het land en korps te schande heeft gemaakt.
  Uit de SPB zetten omdat hij die te schande heeft gemaakt.
  En een diepgaan onderzoek naar de herkomst van zijn geld en bezittingen.
  HIJ IS TOTAAL ONGESCHIKT


  gemodereerd
 32. 2de kamer moet in actie komen. Zijn reis en verblijfkosten zijn betaald met belastinggeld.


  gemodereerd
 33. WTF u bent van de politiebond. U doet echt de VP na. Echt hersenloos.
  Wat voor stoere gedrag is dat? Was dat wat de VP gedaan had, geen les voor u geweest
  Shit men de ene na de andere klootzak zet Suriname weer te schande.
  Kunt u niet eerst nadenken voordat u iets doet?
  Zo iemand hoef ik niet in de politiebond.
  Schande schande schande.
  Ik schaam me voor zulke figuren.
  Men zegt altijd: zint eer gij begint!


  gemodereerd
 34. A tom pai, die arrogante kwal! Dat de politie bond in Nederland nog zulke gasten ontvangt.


  gemodereerd
 35. Is toch geen issue. Agenten hebben hem democratisch gekozen. Neks no fout, hij heeft sorry gedaan en die ezels van korps geloven hem ook. Het is in orde. Alles is 100


  gemodereerd
 36. Biljetten tm 50EUR is limiet in NL, niemand accepteert 100EUR biljetten. Dit.is crimineelgeld , biljetten van 100EUR. Wie gaat dit uitzoeken?


  gemodereerd
 37. Atompai brunwijk ronnie leo brunsw bordo alml strontzaken en wettelozen..
  Chan is bang om daadkracht te tonen.


  gemodereerd
 38. Terwijl een toenemend aantal landgenoten dagelijks calorieën moeten zien te scoren uit afvalbakken zit meneer de politie-inspecteur vrouwen te versieren door met geld rond te strooien. Hoe stom moet je niet zijn om dergelijke capriolen uit te halen.


  gemodereerd
 39. Aangezien het zijn geld is , mag hij ook zelf bepalen hoe hij dat besteedt. Wie zijn wij om te komen bepalen wat Atompai met zijn geld moet doen? Atompai moet zich wel bewust van zijn dat er velen zijn die op hem loeren en als het ware wachten op iets om hem in een kwaad daglicht te zetten. We zijn ook erg brutaal om te vragen hoe hij aan dat geld komt. Niet van ons in ieder geval. Het is ZIJN geld! Man man ,het lijkt wel of hij een halsmisdrijf begaan heeft. Houd Robin Hood in ere.


  gemodereerd
 40. @wat
  deze regering is nog paarser dan de vorige, allemaal paarse smurfen ,volgens my ben jy ook een under cover paarse smurf, grapenmaker


  gemodereerd
 41. Duidelyk het bewys dat de bondt is opgekocht of omgekocht,met nog een snoep reisje aan verbonden ,zo gaat tie weer,en de politie is voorlopig braaf,zo gaan die dingen
  en dit van een democratisch gekozen president(regering)


  gemodereerd
 42. ATOMPAI, jij bent gewoon een ezel, een crimineel, een schande voor KPS, zoals vele anderen.
  Ik wil zien, wat de Korpschef Prade zal ondernemen. AMOKSI verroer je, of blijf je maar zitten nietsen als altijd.
  CHAN, laat zien dat je balken hebt, of ben je een kapoen


  gemodereerd
 43. Enkele weken geleden heeft de heer Atopai een protestdemonstratie van de politiebond georganiseerd en daarbij gezegd dat de agenten niet uitkomen met het geld dat ze als agent ontvangen.
  Hij eiste daarbij een loonsverhoging van 600 % en uitbetaling in valuta.
  Bij het zien van de beelden vraag ik mij af hoe hij komt aan zulke stapels euro’s. Hij had een stapel van minimaal 10.000 aan euro’’s in handen. Dit kun je zien aan de dikte van de stapel. Daarnaast is te zien dat er ook biljetten van 100 euro’s werden verdeeld.
  Onderzoek is belangrijk om te achterhalen naar de herkomst van het geld. Is het geld vanuit Suriname naar Nederland gesmokkeld? Heeft hij een vreemde valuta rekening in Suriname?
  Zo ja waarom heeft hij het geld dan niet aan de arme agenten in Suriname gegeven. In Suriname hebben de mensen het immers veel moeilijker dan in Nederland.
  Het is al lang bekend dat grote partijen drugs vanuit Suriname naar Nederland wordt geëxporteerd waarbij de rol van de politie in Suriname zeer verdacht is.
  Daarnaast worden dagelijks personen in Suriname beroofd van hun vreemde valuta zonder dat de politie deze mensen kan opsporen.
  Terecht zal men daarom de vraag stellen of het geld afkomstig is van criminelen die bescherming genieten van agenten als Atompai.


  gemodereerd
 44. We weten allen wel hoe hij aan dit geld komt ….dr zijn dr genoeg die bloed of drugsgeld willen.

  Wat een idioot om jezelfzote verkopen …en het ook nog wilt goedpraten!!

  Ik zou deze verdachte politie agent even verder laten nakijken aangezien hij brunswijk nadoet(voetbal).


  gemodereerd
 45. Wat een contrast! De president van Suriname kwam naar Nederland om financiële ondersteuning te vragen van de Nederlandse overheid en de Surinaamse diaspora en de voorzitter van de politiebond komt nog geen maand later om geld te strooien in Nederland.


  gemodereerd
 46. Wat een schaamteloze vertoning. Deze kerel heeft een IQ echt van een garnaal. begrijpelijk als je dit zo ziet met het pak geld waar hij mee rond loopt en aan het verdelen was, dat dit nooit echt eerlijk verdiend geld kan zijn. Anders ga je niet zo met geld om. En deze figuur is echt geen uitzondering in het korps. Vandaar dat al deze paarse hufters, faliekant tegen de benoeming van de crime fighter Ramlall waren.
  Ik loop echt niet met zulke pakken geld rond en die heb ik trouwens ook niet, terwijl ik een riant salaris verdien. En dan in euro’s te verstaan.


  gemodereerd
 47. Omdat hij tegen de benoeming van Ramlal was, zullen ze alles zoeken om hem de laan uit te sturen en uiteraard iemand die op Ramlal lijkt in zijn plaats te benoemen. Zo gaat dat, als je kritiek hebt, moet je weg; vooral als het kritiek is op iemand die niet
  op jou lijkt. Dat geeft aan dat Atompai alsnog gelijk had over het wegstemmen van de benoeming van Ramlal. Het zit ze niet lekker want hij heeft corruptie en nepotisme ontmaskerd in de top van de regering. Smerig achterbaks politiek niet correct handelen is dat en zoeken naar een reden om iemand onderuit te halen die opkomt voor rechtvaardigheid in de regering en in het politiekorps van Suriname. Als andere politiefunctionarissen ook kritiek uiten op benoemingen door de huidige regering, zullen zij ook te schande worden gezet, typisch kenmerk van een corrupte failed state.


  gemodereerd
 48. Het wordt nooit wat met Suriname!
  Failed state! Blok had toch gelijk.
  Weer prachtig zijn land in de picture gezet. Atompai. Aan de ene kant financiële hulp vragen en aan de andere kant met geld strooien. Sukkel! 🙈🙈


  gemodereerd
 49. Rotte appels bij de Suri politie. Hij is met Bouta bevriend en dus van de maffia.
  Waar verdienen het geld dan?


  gemodereerd
 50. Deze man heeft geld en geeft het uit. Zieke reacties zoals altijd op WKN en mijn tante spookt in Holland arme ziel het gaat je goed. Hij tovert met geld tovenaar.


  gemodereerd
 51. Atompai and friends maken deel uit van een criminele organisatie !

  Amoksie moet nu in actie komen en hun huizen, hun vermogens en hun hele handel en wandel onderzoeken !

  ABOP-stemmers,
  Willen jullie ook Nationale Dagu’s worden ?
  Brunswijk doet nog steeds zaken met paarse profiteurs alleen om regeermacht.
  Op deze manier is ABOP niet beter dan de Nationale Dagu Partij !

  Wij willen een beter Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 52. Beste famiri, in eigen land schreeuwt ie moord en brand!!! voor zaken die volgens hem niet door de beugel kunnen en in Nederland speelt ie Sinterklasje adong-pai -pai.
  Dit is een schoon voorbeeld van iemand van wie macht naar zijn hoofd is gestegen.
  Dit is een simpele constatering dat dit geld crimineel geld is!!!!!!!!!!!

  Wat een waardeloze verschijning!!!!!!! Deze gast is een regelrechte ramp als politieagent!!!!!
  Jammer dat zulke gasten zulk gedrag vertonen. Dit zie je ook bij dictators en andere criminelen! Of zit het ingebakken in bepaalde rasgenoten?

  Geld uitdelen of verbrassen dat niet van jouw is!

  Als je zoveel geld heb, help dan sociale stichtingen in Sur, maar nee die kunnen geen criminele roem geven.

  Deze kerel is echt por cassaba!!!!


  gemodereerd
 53. Ook in Nederland moet er een onderzoek komen !
  Wie zijn deze mensen aan wie Atompai and friends duizenden Euro’s heeft verdeeld ?
  Wat is de relatie van de Surinaamse Politie Bond met deze in Nederland woonachtige figuren ?
  Waarom heeft de Surinaamse Politie Bond duizenden Euro’s verdeeld in Nederland ?
  Etc.

  Wij willen een beter Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 54. “Van sorry zeggen word je alleen maar groter. Jong zijn betekent veel tijd om te leren en beter voor de dag te komen”, zegt de bondsvoorzitter.

  Sorry zeggen is erg makkelijk het kost je niets je voelt geen fysieke noch mentale pijn. Je schijt niet in je broek. Dus van sorry zeggen wordt je niet groter noch kleiner.

  De politiebond vraagt naar loonsverhoging naar compensatie van koersstijging naar loonverbetering door hogere inschaling.
  Ik vraag mij dus af waar Atompai zijn geld vandaan heeft want zo te zien heeft hij er geen tekort aan want hij deelt dus uit.

  Of is het geld van de voorzitter van de politiebond makkelijk verkregen door bijvoorbeeld crimineel gedrag of van coke deals of van omkoping?
  Ergens moet het geld vandaan komen en het komt zeker nier uit het salaris van een politieambtenaar want de verdiensten zijn laag volgens dezelfde politiebond.
  1000 euro is 25.000 SRD dit is dus minstens 4 maanden salaris en dus verdeling van 1.000 euro betekent dus 4 maanden geen geld op tafel tenzij het ergens anders vandaan komt


  gemodereerd
 55. Het lijkt er inderdaad op dat dit zwart geld is waar Nederland voor waarschuwt en daarom geen seconde twijfelt om geld in beslag te nemen.
  Een politie ambtenaar onwaardig die dit gedrag vertoont.
  Zo zie je en merk je inderdaad dat Suriname de huisvesting is van drog bendes en de top van een syndicaat.
  Ja ze;lfs de politie laat dit open en bloot zien.
  Hopelijk zien de coalitieleden dit gedrag en vooral de president en de vice president maar bovenal de minister van justitie en politie. Hebben jullie de stapel 50 euro biljetten gezien in de hand en het stepeltje dat terug is gestop in de handtas? Bah wat een gedrag in een vreemd land.


  gemodereerd
 56. Atompai was op een feestje waar hij z’n portemonnee opentrok en uit een stapel geld, bijna 1.000 euro in briefjes van 50 euro uitdeelde.

  50€? Lijkt alsof zelf waterkant corrupt is.
  Ziet men niet dat het groene biljetten zijn, dus 100€.🤔
  Ontslaan die rommel…

  EDIT:
  hahahahah zeker kleurenblind? Of heb je nooit een biljet van 100 gezien? O ja die vrouw met die honderdjes is geen Atompai hè, ‘slimmerik’. 🙂


  gemodereerd
 57. Justitie is een ABOP ministerie .Geen enkele commissaris zal tegen hem optreden. Gewoon weer het bos insturen met Ronnie en bordo .


  gemodereerd
 58. Een politieagent die met bundels cashgeld rondloopt moet de Nederlandse politie de wenkbrauwen doen fronsen. Je moet dan echt achterlijk zijn om te denken dat die Ptata’s de Surinaamse politie serieus gaan nemen.

  Deze gasten leren het echt nooit. Telkens weer hetzelfde gedrag.

  Chan moet als leider van het land meer daadkracht tonen wat betreft deze blunders. De geloofwaardigheid brokkelt op deze manier steeds verder af.


  gemodereerd
 59. Klopt dat biljetten van 100€ niet in normale winkels worden geaccepteerd.

  Wat een feest zeg, champagne in overvloed, gastvrouw deelt 100€ biljetten uit aan de “ghetto boys”. Atom-pai heeft een buideltas met een extra portemonnee vol dokoe en paki vind dat het zijn privéleven is.

  Het zijn dit soort mensen als paki die gulzig een honderdje hier en een kettinkje daar accepteren van dubieuze figuren. Net als die moeder die het normaal vind om drugs verpakt in boterhammen te bezorgen aan haar lievelingszoon in jail.

  Er zijn andere interessante filmpjes op die feestboek pagina te zien.

  Popo Holland kan mbv gezichtsherkenning, onderzoeken met welk soort specie atom-pie zich omringd. Struisvogel is niet te hopen dat je deze gasten tot in detail een rondleiding geeft van “hoe vang ik drugsdealers”.

  Rommel van jewelste!


  gemodereerd
 60. Ik hoop dat er vragen worden gesteld in het parlement van Nederland. Dit is echt het bewijs van dat de top van de politie in Suriname niet alleen donker paars is, incapabel, gespeend van elk greintje intelligentie, maar ook verschrikkelijk corrupt is. Hoe komt een agent die voor zijn geld moet werken aan zoveel geld?????????????
  Dit is het kweekje en broedsel van Bellie. Zijn grote bek hoor je nu niet.
  Ik hoop dat er integere mensen komen en ze hoeven echt niet te lijken op Chan. Ze mogen op Vene lijken. Die was de verpersoonlijking van integriteit.


  gemodereerd
 61. Note: Ik heb geduldig gewacht op een berichtje, echt wel. Daarom dit dus:

  Doodse stilte bij die revokranten, Proest!

  Wanneer je dagenlang bezig bent met een zogenaamde “onterechte” benoeming, want het is nepotisme en racisme, tsja dan zit je nu met een mond vol tanden.

  Gewoon lekker de ogen sluiten voor de rommel en drugsafval waarop jullie leven. Lekker keuvelen over koetjes en kalfjes.
  Is het anti-regering dan is het; “het gonst van de geruchten of op soc media circuleert een filmpje”. Duidelijk door de mand gevallen.

  Uitstekend stuk over die ex-bondsman in srherald.


  gemodereerd
 62. In Suriname en ook daarbuiten doen reeds geruime tijd geruchten de ronde dat de drugsmaffia behoorlijk is geïnfiltreerd in het Surinaamse politiekorps. Zie bijvoorbeeld een aantal belangrijke posities binnen dit korps van personen van wie kan worden gezegd dat ze zich met onoorbare praktijken bezig houden. Tel daarbij die grote drugsvondsten van de afgelopen periode die ongehinderd de haven binnengeloodst konden worden. Met de actie van ‘Gotu mi lobi’ Atompai is alles nu overduidelijk bewezen.


  gemodereerd
 63. Erg voor Belly de hard werkende boulanger antrua en kippenkweker die als bijbaantje in het parlement zit en denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft.
  De vorige keer was Bordo de cineast wie was het nu?


  gemodereerd
 64. ha ha die robg en browny , zij vinden het normaal dat die paarse atompai geld strooit , , robg en browny het is geld dat gestolen is van het volk he , browny zulle we jou in het vervolg browny paarsly noemen dan weet je precies wie paars is he mislukte ndp-er


  gemodereerd
 65. Vergeet my niet ,ik breng een tas hoor.God heeft altyd meer .Zoveel in Tata harden het nodig.Kom by my Lang’s .Be my santa


  gemodereerd
 66. Normen en waarden zijn ver te zoeken in het switi Sranan…
  Dit is wat 40 jaar “revo” doet met een land.


  gemodereerd
 67. Ten eerste, het is zijn geld.
  Ten tweede, als hij het geld wil uitdelen moet hij zelf Weten.
  Ten derde, als Juspol leiding aanleiding vindt tegen hem op te treden moeten zij het niet laten.
  Ten vierde, waar hij het geld vandaan heeft?, wie zal het zeggen, zit hij in de criminaliteit of is hij politiek omgekocht.
  Een ding is zeker hij heeft zijn werkgever en vakbond geen goede dienst bewezen, zichzelf helemaal niet. Met zijn positie, had hij beter moeten weten.
  In Su waait vandaag de dag een harde “vieze” wind, dit zal ook wel weer overwaaien.


  gemodereerd
 68. Oorzaak en gevolg, hoe denk jezelf dat die vieze wind is ontstaan?
  Het proces van het verwerven, registreren, interpreteren, selecteren en ordenen van zintuiglijke informatie is namelijk niet voor een ieder weggelegd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES