zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePick-up rijdt EBS-mast kapot en duikt in trens

Pick-up rijdt EBS-mast kapot en duikt in trens

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze Toyota Hilux heeft vrijdagavond rond 23.30 uur een mast met transformator van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Pandit Paltan Tewarieweg kapotgereden en is daarna met de pick-up in een trens langs de weg beland.

Hoe de bestuurder dit voor elkaar heeft gekregen is nog onduidelijk. Niemand raakte gewond bij het verkeersongeval.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De pick-up is zwaar beschadigd.

De buurt zit momenteel in het donker. Technici van de EBS zijn met man en macht bezig om het gebied weer te voorzien van elektriciteit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Om een een electrische mast omver/ kapot te rijden, heb je een voertuig nodig. Verder een behoorlijke snelheid/ en je moet dronken, en of geen hersen te hebben! En dat heeft deze man/ vrouw ook waarschijnlijk ook niet.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. tijdens lockdown?
  overtreden van regels?
  de verzekeraar moet gewoon niets vergoeden omdat dit moedwillig is gedaan


  gemodereerd
 3. Het is weer raak bij de bekende Fred G. (de naam van de bestuurder) . Hij woont ongeveer 5min van de plaats delict. Hij rijdt die rode Hilux en dit is de 5e keer dat hij onder dronkenschap een aanrijding heeft gemaakt, waarvan 2e keer in deze straat.

  Fred waarom meld je je niet aan bij een alcohol afkick kliniek? Of laat de politie je verplichten om een nieuw rijbewijs cursus te volgen. Wanneer gaat het ophouden Fred? Moeten eerst doden vallen voordat je het door hebt? Ik woon ook in de buurt en deze man misdraagt zich altijd in het verkeer als hij dronken is en scheld ook mensen in de omgeving uit als hij dronken is. Fred kunt u aub denken aan de veiligheid van de omgeving?

  Vlak waar de aanrijding heeft plaatsgevonden (Pandit Paltan Tewarieweg no. 113) is er een drempel. Had u die drempel niet gezien? Fred G. je bent zo onverantwoordelijk. Ik hoop dat je nooit meer dronken achter het stuur gaat. In de omgeving Nieuwe Grond zijn er vele scholen (mulo, lagere school, lbo, havo, vwo). Met mensen zoals Fred G. voelen wij als buurt bewoners ons onveilig.

  Justitie treed aub op tegen deze verkeersduivel.


  gemodereerd
 4. De chauffeur, zegt dat hij kan sturen, net als Max Verstappen.
  Maar, als hij gaat rijden, weet je wat er gebeurt?
  Boem!…. een kar onderste – boven !
  Klap!…hond dood!…

  Oi! Een mens!….
  Krake krak!… tegen een EBS paal op!
  Plons!…. waar ben ik?
  In de trens


  gemodereerd
 5. zo stonend als een garnaal , en dronken zeker , en denken dat hij god is , nou een gewoon een nietsnutter


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES