donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw in woning beroofd en verkracht

Vrouw in woning beroofd en verkracht

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw is vandaag in haar woning in het district Wanica beroofd en verkracht. Vier rovers drongen het pand binnen van wie twee haar hebben verkracht.
 
De mannen forceerden het dievenijzer van een van de schuiframen van het huis. Toen zij eenmaal in het pand waren, hebben twee van hen de vrouw verkracht.

De daders maakten gouden sieraden, mobiele telefoons, laptops en een grijze Toyota Mark X buit.
 
De rovers reden weg in de gestolen auto die nog niet is teruggevonden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

32 REACTIES
 1. Het wordt met de dag erger. Doodstraf invoeren aub. Niet meer arresteren maar elimineren. In Brazilie doen ze het ook. En als je het niet kan Chan aftreden of internationale hulp inroepen dit kan zo niet langer door blijven gaan. Het moet ophouden.


  gemodereerd
 2. ==Ik hoop dat deze gasten letterlijk en figuurlijk gevloekt worden en NOOIT meer gelukkig worden in hun leven.


  gemodereerd
 3. Als je tegenwoordig een huis betrekt, moet je als eerste op de veiligheid letten, zo blijkt.
  Dievenijzer geforceerd! Vrouw verkracht. Waarschijnlijk een goed uitziende vrouw.
  Niet alleen stelen ze goederen en geld, maar ook de eer en waardigheid van mensen. Het laatste is het ergste.


  gemodereerd
 4. Ik vraag me af waarom de doodstraf in Su is afgeschaft. Chan/ Lonnie maken jullie je onsterfelijk, herinvoeren die hap! Weg met deze soort laaghartige ”dagoes”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Deze beesten moeten worden vermoord als ze worden aangehouden door de politie. Een tweede kans moeten ze niet krijgen.

  Een ieder die weet wie deze vier mannen zijn doen er verstandig aan dit direct aan de politie door te geven.

  Woorden schieten te kort om het slachtoffer die dit geestelijk en lichamelijk heeft meegemaakt te ondersteunen.

  Het slachtoffer heeft professionele hulp nodig.

  Zie ook het onderdeel dat criminelen in jouw huis in jouw spullen draaien en roven. Dit is heel
  erg.

  Alle Surinamers kunnen op grond van de grote criminaliteit per direct maandag a.s. een aanvraag doen bij justitie en politie om een vergunning voor een wapen te mogen hebben om
  lijf en goederen en hun gezin te beschermen. De overheid kan op grond vd grote criminaliteit en geen garantie te kunnen geven aan de burgers voor de veiligheid hierin alleen maar voor zijn.

  De politie moet alles op alles zetten om de crimbsliteit te bestrijden. Alle rotte appels moeten uit het politiekorps worden getrapt.


  gemodereerd
 6. zolang ministerie van juspol onder abop valt zal er geen maartregelen komen tegen deze rovers.
  Het wordt tijd dat er buurt wachters opgericht worden en het recht in eigen handen nemen.
  Protest mars naar Chan om te eisen om acties.


  gemodereerd
 7. Je hoeft niet per definitie de Doodstraf in te voeren ik persoonlijk vind de Doodstraf juist in het voordeel van de dader hij of zei gaan niet lijden zoals hun slachtoffers het beste is Levenslang veroordelen tot de dood zodat ze zelfmoord kunnen doen.


  gemodereerd
 8. De Doodstraf is in mijn Ogen en te Milde straf
  Het is juist de bedoeling om een strafbare feit die Onmenselijke leed teweeg heeft gebracht die Persoon /en Levenslang op te sluiten totdat de dood zijn intrede doet zulke Ratten moet je laten leiden onder erbarmelijke omstandigheden


  gemodereerd
 9. Aub kunnen jullie ook aangeven waarvan wanica precies,want wanica is groot dan kunnen mensen ook alert zijn.het wordt steeds erg in het land.ze nemen al het kleine rijkdom wat j hebt en ding wang verkracht ete..Wat doet de minister van kps,zit vul de banken gewoon😠


  gemodereerd
 10. De doodstraf invoeren is een goed en goedkoop alternatief.
  Een gevangenis straf kost de staat geld.
  Weg ermee !!!


  gemodereerd
 11. Het is de modus operandi van deze honden. Heeft mijn broertje ook meegemaakt. Hij moest al het geld en alle waardevolle spullen meegeven. Hele huisraad werd weggedragen. Hij had zijn pickup meegegeven. Die heeft hij teruggevonden in Sunny Point.
  4 personen. 1 gewapend met pistool, 1 met houwer, 1 met een hamer en 1 met een krobal.
  Bij binnenkomst hebben ze mijn boertje gelijk een klap op zijn hoofd gegeven met het vuistvuurwapen.
  Mijn boertje heeft zijn vege lijf kunnen redden door alles mee te geven.
  Ongelooflijk welke trauma deze mevrouw nu heeft opgelopen. Grote fout van Chan dat hij Justitie heeft weggegeven aan ABOP. En al deze marsmannetjes die dit doen, lijken op de minister. Naakte waarheid. Jammer, maar waar.
  Mevrouw moet door een goed trauma team worden opgevangen. Wat ze die vrouw hebben aangedaan, die zou je niet willen dat je zus of vrouw dat zou overkomen.


  gemodereerd
 12. Mijn advies aan mensen in Suriname om minstens 2 waakhonden te nemen.
  Mijn broertje heeft er nu 5. Kunnen ze hem niet meer verrassen. En hij is bereid om al die stront die zijn erf komt of in zijn huis dood te schieten.


  gemodereerd
 13. Beste mensen….. Het behelst een advies, waarschijnlijk is het te rechtvaardigen….. Rovers zijn gewapend… U het volk die een ‘rechtvaardige en vredelievende pad bewandeld hebt een probleem.. U kunt geen kant meer uit…. Laat dat vredig weg vooral achter u en bewapen U… Wel nadenken, maar geen moment twijfelen om uw familie te beschermen… Luister niet meer naar een geloof… En sterkte.. .


  gemodereerd
 14. Verkracht met alle gevolgen vandien. Ik zeg je eerlijk ben al bijna 20 jaar niet naar Suriname geweest en staat er ook niet op te springen met de huidige situatie berovingen onveilig verkeer. Geen enkele regering van toen heeft het beter gedaan klopt. Eigenlijk hoeft men dit soort dingen niet meer in de (digitale) krant te schrijven. Het wordt meer dan normaal.de enige plek waar je veilig zal zijn is bij de minister thuis of bij de president,hun rijden met heel veel machtsvertoon op de wegen van Paramaribo. ook al woon ik niet in Suriname,meneer de president,u roept diaspora op om naar Suriname te komen en investeren. Ik ga hier niet dag en nacht werken en dan komen deze bezweten stinkende dot viestie krong Ede bois mijn vrouw of dochter verkrachten.ie sap omin mi doe mi best foe vanga a sma?dus liep mi dja of giem wang gung! U maakt het al niet mogelijk om die mensen psychische hulp te verlenen na zo iets ingrijpend,wat gaan we deze sma zeggen, a kies joe mooi zoek het uit??Tim Wien wang moni mi dat go bai na Wassenaar of Bussum.da mi opo wang zaak dja.de roof dja toe,maar a no zo lauw.Echt ik dacht deze president gaat alles aanpakken,jong van geest oud politieman,beleid vernieuwing. Op mijn Whatsapp had ik grote VHP profiel,al me matties scholden me uit.ik zei no Kong mik ie ging wang kans. Wel het wordt met de dag erger? Wanneer komt de aanpak, wanneer ze een minister van een bepaalde partij hebben beroofd of met jullie doppa vandoor zijn.

  Dus meneer de president,zo als dat meisje aan u zei in college Tour.Blijf zo ver weg en kom niet naar Suriname! A nai wrokko.challie tolie


  gemodereerd
 15. @Passant hoe gaat men dan controleren wie wel en wie niet een wapen vergunning krijgt. Mogen de criminelen die nog geen wapen hebben ook een aanvraag doen, ben bang dat het dan nog erger word.


  gemodereerd
 16. Het is vreselijk, dat dit voorkomt. Ik ben voor een demonstratie tegen de minister en niet tegen de regering.

  Een zinvolle actie en een krachtig boodschap afgeven.
  1 leider, een ordelijke actie, welke iedereen kan horen en verstaan.


  gemodereerd
 17. @Jane de Wit, jij moet niet alleen Amoksi hiervoor verantwoordelijk houden. Het hele kabinet Santokhi heeft gefaald.


  gemodereerd
 18. Is het nu dan wel te controleren? Als iedereen een wapen heeft, is het wie eerst schiet. Vraag het maar aan ddb. Zonder wapen in je huis op je privé terrein ben je het slachtoffer van deze rovers met wapens. Met een wapen heb je nog een kans van over leven. Het geluid van een schot uit een wapen zal niet onopgemerkt blijven in de straat, de buurt en dat geeft ook de mogelijkheid dat de rovers ook worden opgemerkt en opgepakt kunnen worden.

  Veiligheid is belangrijk en een wapen is troef en wie ongewenst/ onaangekondigd is op ander mans privé terrein moet weten dat na Hamard of ongfoe do vin in. Surinamers die een wapen mogen hebben die gedekt is door een vergunning, gericht schieten op daders als ze proberen in te breken in uw woning op uw terrein.

  Zorgt er ook voor u honden in huis heeft. Die zullen ongure onbekende gasten van verre ruiken en u daarvoor waarschuwen als u slaapt. U hebt dan de tijd uw wapens op scherp te zetten of gericht in de richting te schieten, waar het gevaar of dreiging komt. De volgende dag kunt u de politie in kennis stellen dat er een vreemdeling op uw terrein zijn laatste adem heeft geblazen. Het kan zich dan beroepen op noodweer.


  gemodereerd
 19. @RobG,

  Je bent werkelijk geschift! Weer schrijf je dat het door Santokhi komt dat er geroofd, verkracht en vermoord wordt, terwijl dit gespuis al decennia bezig is, dus ook tijdens andere regeringen.

  Inderdaad nooit had Amoksi minister van JusPol mogen worden. Alle kroesharige ministers op dit ministerie doen niets tegen deze onopgevoede en ongeleide projectielen.
  Ze beschermen elkaar, houden elkaar de hand boven het hoofd, bedekken het leed met de mantel der liefde.
  Niet hun moeders, zussen en dochters worden verkracht, daarom worden er geen keiharde maatregelen getroffen tegen deze etters!
  Amoksi is een mens zonder geweten!!!!


  gemodereerd
 20. Ik vraag me af wat Pony hierop te antwoorden heeft. Ja de vrouw is een mens en inderdaad Pony zo ook de criminelen(3) waarvan er 2 de vrouw hebben verkracht.
  Pony
  Is het dan niet wijselijk om deze criminelen met een jachtgeweer neer te kanllen gelijk een agoeti?
  Zelfs het neerknallen is verspilling van lood en kruid.
  Je zou ze moeten laten verhongeren want het zijn wel mensen maar gedragen zich niet als mensen.
  Neerleggen want als ze nog lopen is het een ramp voor de samenleving.


  gemodereerd
 21. Op de rand van de brug zetten en een duwtje geven richting de water.

  Probleem opgelost.

  Ka dagoe dat het zijn .


  gemodereerd
 22. Robg
  Misschien moet je alleen santokhi de schuld geven en al de anderen inclusief jouw soort vrijstellen. Als dat gebeurt, heb je misschien wat rust in je leven. Het is jammer om te zeggen, maar je vraagt erom. Ook jammer voor de goed opgevoede mensen, maar een deel van jouw soort terroriseert Sur sinds de afschaffing van de slavernij en jij vindt dat alleen deze regering de schuld heeft. Ga tocht fietsen man en vergeet je
  Fietszadel niet op te doen. Het kan pijnlijker zijn dan een verkrachting.
  Wanneer kom jij het stokje overnemen!


  gemodereerd
 23. We moeten maar stoppen met belasting betalen aan de staat.Dat geld wordt niet gebruikt waarvoor wij het afstaan,namelijk om ons te beschermen.
  Zulke voorvallen roepen op om eigen gerechtigheid te gebruiken.Suri’s het is genoeg!


  gemodereerd
 24. Atompai and friends willen promotie om met hun handen onder hun gat te zitten !

  Wat doen Prade and friends aan de veiligheid in ons land !

  Wij willen een veilig Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 25. Burgers van Suriname. Bewapen je en ga in verdediging. Volg het voorbeeld van de joden. Volk van Suriname, jullie worden beroofd, verkracht en afgeslacht. Verdediging is de oplossing.


  gemodereerd
 26. 😠 Suriname zucht😞 , respect en medeogen is helemaal verdwenen. Alle mensen zitten gevangen in hun huis achter dikke tralies, en zelfs dat is nog niet veilig, want de grote ratten zien toch kans om gewoon binnen te komen.


  gemodereerd
 27. God, het wordt steeds erger met de dag met deze roofdieren, ja dit zijn geen mensen.
  Vreselijk wat het slachtoffer heeft moeten meemaken!
  Stel je now nog eens voor dat deze smerige roofdieren nog besmet zijn met het HIV virus.

  Slachtoffer ontzettend veel sterkte en geef de moed niet op…. nooit niet!


  gemodereerd
 28. Chan als je niet weet hoe je dit probleem moet oplossen ga dan te rade bij Maduro van de Filipijnen en Adityanaat Yogi van UP India.
  Daar hadden ze exact het zelfde probleem roven, verkrachten, drugs en nu zijn deze klootzaken allemaal opgeruimd lees een kogel door hun kop. Geen bullshit meer . Je was sheriff laat zien dat je dat nog niet verleerd heb


  gemodereerd
 29. Als het volk beslissen om de doodstraf in te voeren, zou Ik voorstemmen voor de doodstraf liefst western style.
  Doodstraf middels ophanging, in bijzijn van publiek. Maar dan wel moet het toegepast worden op verkrachters en moordenaars


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES