zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVp Brunswijk wenst Hindoes een 'Happy Navratri'

Vp Brunswijk wenst Hindoes een ‘Happy Navratri’

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname en de rest van de wereld zijn Hindoes donderdag begonnen met Navratri, het zuiveren van het innerlijke. De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk heeft hen een Happy Navratri toegewenst. In een speciale post op Facebook (onder) zei de vp dat we als natie moeten blijven werken aan het zuiveren van onszelf.

Tijdens Navratri wordt er gebeden tot Durga Mata, de grote Moeder Godin. “Navratri is een feest van bezinning waarbij de negen aspecten van deze godheid naar voren komen. Ook voor ons in Suriname is Navratri een periode van overdenking en om te werken aan de zuivering van onszelf en onze natie”, aldus Brunswijk.

Tijdens de 9 nachten van Navratri wordt er heel veel aandacht besteed aan zuivering en maken de gelovigen een start met een nieuw begin. Dt alles in huiselijke kring.

De boodschap van de vp:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ashwien adhin in de 10 jaren dat bouterse aan de macht was heb ik nooit gehoord dat de president bouterse de hindoes tijdens het naw rathan heeft gesproken nog toegesproken. Shame on you.


  gemodereerd
 2. Navratri’s zijn bedoeld om je spirituele energie weer op te laden.
  De Hindoe heiligen hadden al door dat ook spiritualiteit steeds vernieuwd moet worden.


  gemodereerd
 3. @Ram

  Ashwin Adhin is 5 jaar vice-president geweest en zelfs hij heeft in die 5 jaren tijdens Navraatri niet gesproken. Hij schijnt over vedische kennis te beschikken.

  Waar ik niet blij mee kan zijn is dat tijdens Navraatri men het innerlijke hoort te reiningen, maar na die negen dagen, vervalt men weer in het oude gedrag zich verrijken ten koste van land en volk.

  Heb er geen moeite mee dat Brunswijk het Surinaamse volk, met name de hindus, toespreekt, als hij ook zijn innerlijke reinigde en niet terugvalt in zijn oude gedrag.
  Maar dat geldt ook voor andere Surinamers en vooral voor de hindus, ongeacht voor welke politieke partij ze hebben gekozen.


  gemodereerd
 4. Er moet heel wat verandert worden bij die vieze president.
  Schijnheilige boontje dat hij is.

  Hij is op stemmen jacht.


  gemodereerd
 5. Wij hopen dat Ma Saraswatie ook Ronnie zegend met wijsheid, doordenkvermogen en vooral zijn criminele neigingen en nepotisme te kunnen beheersen.


  gemodereerd
 6. Bindt deze lummel een rode band om zijn pols en zet een gele tika op zijn domkop/voorhoofd zodat hij gaat beginnen te rillen vn ht spirituele die hem in zn macht neemt. Misch gaat dit helpen om hem te zuiveren vn al zijn zonden.

  OHM SHANTI


  gemodereerd
 7. Navratri is niet alleen voor Hindoes. Een ieder mag pogen zijn overgave aan Moeder Universum krachtiger te maken in deze periode. Twee dingen zijn hiervoor vereist:
  1. doe geen enkel wezen kwaad / dood geen enkel wezen
  2. stap uit de keten van slacht tm consumptie
  Er wordt sowieso al veel bloed vergoten. Dagelijks moet Moeder Aarde verdragen hoe ze overgoten wordt met bloed van haar eigen kinderen (van kip tot koe, zelfs mensen).
  Stel je eens voor dat iemand zomaar een emmer bloed op je zou gooien. Bloed van een (of meer) van je kinderen. Elke dag weer. Wat zou je doen? Dit overkomt Moeder Aarde dagelijks. Ze verdraagt zolang ze het kan. Maar eens houdt het op en dan krijgen we de aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, stormen, tornado’s enz.


  gemodereerd
 8. Ze moeten het inderdjal voor hem lezen, ik weet niet of ik het goed heb geschreven. @ ( Sranang je hebt het heel goed gezien)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. onze vader heeft alles aan de mensen gegeven hij heeft alleen gevraagd aan de mensen om met elkaar in liefde leven en elkaar te helpen ,maar deze mensen zijn alleen uit op roem en rijkdom ,stelen roven,moorden haat,jaloezie,afgunst.
  uiteindelijk zijn we allemaal van vlees en bloed en niks meer.
  time will tell.

  godwins.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES