dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie7 nieuwe hulpofficieren voor Korps Militaire Politie

7 nieuwe hulpofficieren voor Korps Militaire Politie

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Militaire Politie (KMP) in Suriname is onlangs versterkt met 7 nieuwe hulpofficieren van justitie. De aanstelling van de nieuwe hulpofficieren betekent volgens luitenant-kolonel Petrus Wasimin (foto), commandant van het KMP, een enorme verlichting in de werkzaamheden van de organisatie.

De benoeming was een noodzaak, gezien het feit dat het Surinaamse KMP voorheen over slechts vijf hulpofficieren beschikte, terwijl een deel van hen ook binnenkort met pensioen gaat. Voor nu kan het KMP volgens overste Wasimin rekenen op 10 hulpofficieren. Dit aantal is gezien de werkzaamheden voorlopig wel voldoende.

Deze 7 officieren van het KMP hebben sinds 6 oktober 2016 met succes de cursus module voor Hulpofficier van Justitie en Rechtskennis afgerond en gewacht op hun benoeming. Na zijn aantreden in mei dit jaar als commandant van het KMP spande overste Wasimin zich ook volledig in, om de benoemingen in orde te krijgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Ja bouterse ook dit heb je niet kunnen realiseren. Alleen familie en friends was je bezig te realiseren. Adhin straks ga je ook zeggen ik wist niet wat in het land gebeurde. Maar je was vp. Hoi to hell ik wist niks.


    gemodereerd
  2. Als ze bouta ophalen en op club santo bezorgen mogen ze wat mij betreft tot 10 sterren generaal benoemd worden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES