woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijUitgaansverbod van kracht op Dag der Marrons

Uitgaansverbod van kracht op Dag der Marrons

-

Does Travel - naar Suriname

Zondag 10 oktober aanstaande is het weer Dag der Marrons, een nationale vrije dag in Suriname. De Surinaamse overheid heeft vanmorgen bekend gemaakt dat er op die dag sprake zal zijn van een uitgaansverbod.

“Voor alle nationale feestdagen is het uitgaansverbod nog steeds van kracht. Dit geldt dus ook voor de Dag der Marrons”, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Voor deze nationale vrije dag geldt dat het uitgaansverbod ingaat op zaterdagavond 9 oktober om 21.00u (negen uur ‘s avonds) en duurt tot 05.00u (vijf uur ‘s morgens) op maandag 11 oktober 2021.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Gaan ze thuis blijven?
  Wie gaat handhaven?
  Covid bestaat niet zolang ze ’t niet zelf krijgen?


  gemodereerd
 2. Geldt dat ook voor het district Marowijne???
  En wie gaat dat dat controleren, Lonny of toch gewoon browny van wtk??
  Nou,.. ik weedt het eght niet…


  gemodereerd
 3. “Voor alle nationale feestdagen is het uitgaansverbod nog steeds van kracht.

  en voor phagwa telde het niet
  hier weer de racistische trekken van deze regering
  we gaan zien of dat achterlijke diwali ook een uitgaansverbod gaat krijgen of dat er weer een zooi besmettingen bijkomen net als met dat phagwa gezeur

  EDIT:
  Wel de waarheid vertellen hoor g. want dit was de situatie op Phagwa 2021: Ook tijdens Phagwa geen feesten en geen opheffing van lockdown


  gemodereerd
 4. In Suriname verplaatsen ze alle feestdagen die op zondag vallen naar de maandag dus waarom een verbod op zondag, het is op zondag toch nooit een werkdag geweest in Suriname en waarom alleen op deze zondag? ??.


  gemodereerd
 5. Ronnie: ‘dan san, mi famiri no mag dansi, dan tra famiri e dansi wel na Waka Pasi? A sani no é wroko so’.


  gemodereerd
 6. Ze willen niet luisteren toch????
  De meeste corona besmette mensen die in ziekenhuis liggen, zijn ongevaccineerd.
  Corona bestaat niet?laat ze dat maar blijven zeggen,daarom gaan ze nu bij bosjes dood in Su.
  Van mij mogen alle ongevaccineerden die in ziekenhuis belanden sterven,want corona bestaat toch niet ,waarom vallen er dan bijna iedere dag 10 doden aan corona?
  Laat ze maar dom blijven denken,en koppig blijven,dan zijn wij ook van ze af.
  Opgeruimd staat netjes ,dan zullen er ruimdenkenden voor in de plaats komen.
  Hopelijk nemen ze geen onschuldige mee met hun besmetting.
  Laat ze alleen maar sterven . 😕


  gemodereerd
 7. de marrons weten niet wat covid is en het corona vaccin zeg hen ook niets , dus het uitgaansverbod geld niet voor hen , zo komen we nooit van covid af , marrons jullie vernietigen elkaar , nou ja als jullie dat willen , okee jullie keuze


  gemodereerd
 8. Raar gedoe hoor.. voor de leden van de regering geld dit vanzelfsprekend niet. Dit dictatoriaal systeem komt mensen al de strot uit. Schaf dat hele lockdown gelul af..!


  gemodereerd
 9. Dit is alleen voor Paramaribo.
  De politie durft geen moer op te treden tegen marrons.
  Voor mij is het als elke andere zondag. Rustdag.


  gemodereerd
 10. Ik als een marrons maak me niet druk met vaccineren of niet vaccineren omdat wij allemaal dood gaan een keertje door corona of je slaapt en staat niet meer op je tijd staat al geschreven in de boek des dood maar goed ik begrijp die mensen wel die zich laten opzwepend met het kudde gedrag God is met ons allen


  gemodereerd
 11. Ik als witman met een surinaamse vrouw zit met stomme verbazing naar het covid-19 gedrag in jullie mooie land te lezen, dit prachtige land met zijn vriendelijke maar o zo domme inwoners hebben dit covid- probleem over zichzelf afgeroepen.
  Suriname heeft maar ongeveer 600.000 inwoners en heeft voldoende vaccinaties om de gehele bevolking te enten maar door dwang uit de kerk, de pastoor verkoopt liever zijn eigen kwakzalver drankjes en door bijgeloof weigeren veel inwoners zich te laten vaccineren, gevolg is dat covid-19 blijft rondvaren en slachtoffers maken terwijl dit in 2 maanden grotendeels zou zijn opgelost als iedereen zijn gezonde verstand zou gebruiken.
  Wij komen regelmatig in Suriname en gaven regelmatig leuke feesten voor familie en vrienden maar sinds de covid is er niemand meer welkom bij ons thuis tenzij hij/zij aantoont gevaccineerd te zijn.
  Gebruiken jullie nou eindelijk eens je verstand en stop met klagen en zeuren over dit, jullie hebben je lot in eigen hand


  gemodereerd
 12. Hajo,

  Witte man. De vaccins zijn een lange traject probleem en over enkele jaren pas zal blijken wie de meeste wijsheid had: zij die vertrouwen op een fabriek of zij die vertrouwen op het vermogen van hun lichaam zelf de virus aan te pakken.
  Het is nu veel te vroeg om te zeggen welke partij gelijk heeft. Over enkele jaren kan men dit beter beoordelen.
  Als iedereen zich nu vaccineert, dan gaan we nooit weten of het ook anders had gekund.


  gemodereerd
 13. Rowdie,

  Doorgaan zo, voed de bodem van onzekerheid, laat je besmetten of besmet anderen, misschien word het tijd dat de regering daar zegt….geen vaccinatie en ziek worden, jouw probleem, we sluiten jou thuis op en als je sterft, pech gehad, jouw eigen keus geweest.
  Hier in Europa is men nu zover dat als je niet gevaccineerd bent jij ook geen sociaal leven meer hebt, zonder vaccinatiebewijs geen bar, restaurant, nachtclub, hoeren, museum of festival.
  Dat hele gedoe en gezeur en gezeik van de niet gevaccineerden dat ze gediscrimineerd worden, fuck them, als je wilt autorijden heb je een rijbewijs nodig, wil je dat niet halen dan rij je geen auto, simpel, met de vaccinatie net zo, bescherm jezelf maar ook je medemens, je vader, moeder, je kinderen en familie, stop met dat egoïsme en stop met het luisteren naar pastoor en medicijnman, net als aids, ook zeer verspreid in su omdat iedere man zijn buitenvrouwen neukt, is covid-19 niet te genezen met “toverdrankjes”
  Haal verdomme die vaccinaties en los het probleem op en zorg dat die lockdowns niet meer nodig zijn en het normale leven weer terug keert


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES