maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameEigen opnamestudio voor Surinaamse president

Eigen opnamestudio voor Surinaamse president

-

Does Travel - naar Suriname

Opnames van toespraken en interviews van de Surinaamse president zullen voortaan in een eigen studio op het Kabinet van de President geschieden. Het staatshoofd heeft op woensdag 6 oktober het lint doorgeknipt bij de opening van deze nieuwe werkruimte.

De president kreeg vervolgens een rondleiding van directeur Alven Roosveld en onderdirecteur Derrick Kammeron van de Communicatie Dienst Suriname (CDS). Het staatshoofd toonde zich onder de indruk van de studio. Hij beveelt aan dat er optimaal gebruik hiervan wordt gemaakt.

Behalve de opnamestudio is er ook een wachtruimte onder ander voor gasten ingericht. Verder komt er ook een Strategische Communicatie Unit, meldt de CDS.

Na de rondleiding werd meteen een aanvang gemaakt met de eerste opname, namelijk een boodschap van het staatshoofd in verband met Navratri.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Een eigen opnamestudio voor Chan, vier containers vuurwerk voor het volk, Ronnie die Gudu Pa speelt voor vriend en vijand. D.w.z. moni dé ini Sranan, they have money to burn.


  gemodereerd
 2. Daar kunnen de leugens zegevieren. Wat heeft deze man tot nu toe gedaan voor het Su volk?? Armoede gebracht.
  Is dit prioriteit?? Kinderen kunnen niet naar school, hebben geen eten. Worden uit huizen gezet


  gemodereerd
 3. Deze President gebruikt het geld van het Volk om zichzelf goed te verwennen. Duizenden, tienduizenden word er uitgegeven aan die hele entourage rondom de President. Minister gaan op snoepreisjes en bellen voor enkele tonnen, zonder represailles, ga zo maar door. Het Volk lijd, Mensen zitten met hun handen in het haar. Velen zien geen uitweg meer. Slechts de President en kornuiten zijn vrijwel altijd goedgehumeurd en roepen hosanna over de geweldige vooruitgang die ze zogenaamd boeken. De rest fa Volk kan njang Ka


  gemodereerd
 4. laten we ook een opname Studio (lees gevangenis Cel) voor onze Ex president maken
  dan voel die zich niet overgeslagen


  gemodereerd
 5. Tip: die lege witte achtergrond vervangen door kleurrijke klederdrachten van de verschillende culturen die Suriname rijk is. En natuurlijk ook foto’s van de prachtige flora en fauna van Suriname.


  gemodereerd
 6. @Konsensi jou president was op de opsporingslijst en kon alleen naar zijn arme vrienden als Cuba, Venezuela en een paar andere schurken staten. Zijn 60 ministers waren ook steeds op reis maar zonder enig resultaat en dat was toen geen probleem voor jou en de andere Ndp Lovers. Nu worden er resultaten geboekt en dat zal op den duur ook het volk plezieren. Oh ja de Chinezen brachten het zelf voor jullie maar wel met heel veel eigenbelang.


  gemodereerd
 7. Surined, je heb helemaal gelijk, maar zo’n verweer zet voor de arme mensen die nu pinaren nu even geen zoden aan de dijk, zij kunnen niet van het verleden eten, het is geen wedstrijd armpje drukken, de mensen willen het nu goed hebben en hebben niks aan, wie schuldig is voor hun slechte situatie.
  Dus als er klachten zijn over de reislust van deze ministersploeg (terwijl het geld anders besteed had kunnen worden), kan men het niet vergoelijken met dit soort opmerkingen over de vorige regering, het is trouwens ook niet verstandig.


  gemodereerd
 8. Beste Debby,
  De tijdperk van uw baas is ver achter.
  En u zit nogsteeds onder zijn paraplu.


  gemodereerd
 9. Een lege kamer tafel stoel vlag en wapen en een recorder??? What is the big deal? Elke boardroom vergaderkamer heeft dat tegenwoordig.


  gemodereerd
 10. Surined@

  Over welke vooruitgang heb jij het? Want hier in Suriname zien we het niet!


  gemodereerd
 11. ja konsensi , sari , debby , dubbroe , het valt nog steeds tegen he dat jullie afgod eigenlijk niets had , geen studio , geen werkruimte , geen DNA (daar kwam die zwakkeling nooit )(zo bang als een wezel ) , hij had alleen drugs en sopie en trala la la la la


  gemodereerd
 12. ==In ieder geval keur ik het goed, waarom? Omdat mensen van buitenaf recht hebben op een prive gesprek en in een nette omgeving.

  Sommige mensen die soms zeuren rennen ook om hun huis op te ruimen en hun rommels weg te halen als ze bezoek krijgen.
  Na het bezoek is alles weer een puinhoop.

  Een ieder wil toch netjes ontvangen worden op kantoor, waar ook ter wereld.


  gemodereerd
 13. Is maar een kamertje met een camera, belichting en microfoon en een PC en een bureau. Groter moet je het niet maken. Helaas denken sommigen gelijk aan Hollywood studio’s.


  gemodereerd
 14. @Pony en Konsensi ik weet ook wel dat een deel van het volk het momenteel heel slecht heeft. Wat ik wil aangeven is dat er altijd van welk land dan ook ministers meereizen met het staatshoofd om het een en ander binnen te halen ten gunste van het volk en bedrijfsleven. Dit moet men gaan inzien en niet alles gaan benoemen als zijnde snoepreisjes wat eerder wel vaker het geval was en geen resultaten opleverde en er nooit tekst en uitleg was. De kleine man krijgt niets want alles wat overblijft wordt steeds opgeëist door de hebberige ambtenaren in alle geledingen die lak hebben aan de echte armlastige. Dus heren ga nadenken hoeveel hindernissen deze regering tegen komt. Op deze wijze zal de koers nooit dalen want de werkgever ,overheid en particulier moet de verhogingen toch ook steeds doorberekenen.


  gemodereerd
 15. By de komende verkiezing mag hy ook alles meenemen ,einde oefening.
  Onze president waant zicht als gelyken van Rutte en U S president Joe Biden.
  Helaas zo ryk zyn wy niet dus mag het een toontje lager, en hoort hy het leed van de aller armste Surinamers zich aanrekenen, Daar is een Surinaamse President voor.
  Jammer heefd de vice President geen rol van betekenis, dat is als een kindt in de ballen kamer van mac donald. en geen benul heefd wat er allemaal speeld in dit landt.


  gemodereerd
 16. Hoeveel mensen kinderen moeten nog afgeschoten worden? terwyl er een regering bezig is zich tebevredigen met kapitalistisch zucht naar meer en zich de koning wanen terwyl het volk naar het niveau ondervoeding is gerangeerd ,de grondtrechten van Inheems en Maron nog steedts niet geregeld kan worden , heefd men al tiental buitenlandse snoep reisjes gemaakt
  met als ruseltaat niks, want deze zelfde President hadt brieven geschreven om de deur voor SURINAME dicht tehouden,wel nu staat hy zelf voor gesloten deuren.
  wat jammer is dat de minderdraagkrachtigen het zwaar krygen, maar men zegd in onze moers taal.
  sang boeng gi mi boeng gi joe toe.


  gemodereerd
 17. Met dit simpel en basic zaaltje win je natuurlijk enorm, dit is kostenbesparend.

  Geen kosten voor een gehuurde conferentiezaal in mariot of kvk, of de ark inclusief kosten versnaperingen.
  Tijdwinst omdat het zaaltje in kabinet vd president is.
  Geen filegedoe vanwege de presidentiële delegatie op de weg en besparing van benzine kosten.
  Transparantie, de journalist weet waar hij in de toekomst moet zijn.

  Is dit zooo moeilijk te begrijpen.

  Elke Hollandse minister heeft zijn eigen mediazaal en uiteraard elke noemenswaardige pres ergens in de wereld.


  gemodereerd
 18. Konsensi, je hebt het verstand niet om waarde van deze president in te zien. Ben jij afgelopen 40 jaar iets opgeschoten in je leven? Jij zit gewoon te wachten op een werkloosheidsuitkering of schadevergoeding wegens slavernijverleden. Gratis geld en snel; dat is jou natuur. Werken en zweten zit niet in je genen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES