Kuldipsingh gestart met herstel Martin Luther Kingweg

11
Kuldipsingh gestart met herstel Martin Luther Kingweg

Kuldipsingh Infra N.V. is op maandag 4 oktober gestart met herstelwerkzaamheden aan de Martin Luther Kingweg en wel de wegstrekking tussen de Tout Lui Fautkanaal- en de Latourweg.

De werkzaamheden zullen tot en met zondag 31 oktober duren. Dagelijks wordt er gewerkt tussen 20.00 en 06.00 uur.

Het ministerie van Openbare Werken vraagt weggebruikers om rekening te houden met de aangepaste wegsituatie en de verkeersborden ter plaatse stipt op te volgen.


11 REACTIES

 1. Kuldipsingh Begonnen Met Het Vernietigen Martin Luther King Weg

  Zie Maar De Coesewijne str Ze Hebben Een Zwembad Van Gemaakt

  Suriname ANNO 2021
  gemodereerd

 2. Gunning als dank voor bewezen financiele diensten. Een ministerpost en dan een ingang bij OW. Je ka fu tekm ing!! Dit is zo VHP!!
  gemodereerd

 3. Goed zo, het herstellen van een weg is geen rocket science. Waarom moest Dalian helemaal uit China komen om onze wegen te asfalteren, terwijl Surinamers het zelf even goed of beter kunnen doen.
  gemodereerd

 4. Ivanoff,beetje JALOERS???HENKES het volk wil niet werken. Ik heb zelf meegemaakt dat Chinezen Surinamers vroegen om te werken. Ze bleven liever thuis niks doen .en in die tijd 2014,150srd voor een middag.
  gemodereerd

 5. goedkoop door chinezen werk is duurkoop. Zorg dat wegen goede afwatering heeft en ook voor zwaar verkeer bestemd is. Succes.
  gemodereerd

 6. Mhr Limburg
  Gelieve niet zo te schreeuwen. Wil u het weer door de ndp binnen gebrachte buitenlandse bedrijven als dalian laten uitvoeren?
  Nu eten surinamers er een boterham door en blijft het geld binnen de grenzen dit is beter voor iedereen
  gemodereerd

 7. Puru bruku weri bruku of te wel Hemdzak-broekzak . Kuldipsing vernietigt met zijn zwaar materieel onze wegen en wordt daarna vet betaald om diezelfde wegen te herstellen. O ja, dat was de deal ter financiering van de verkiezingen. Ik bven benieuwd wat Kuldipsing nog meer binnen gaat halen. I kan reken, OW is eindelijk weer van de VHP dus sani o pasa!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.