maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor arbeiders belaagde opdrachtgever lost schoten en wordt aangehouden

Door arbeiders belaagde opdrachtgever lost schoten en wordt aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen maandag de verdachte A. M. in verzekering gesteld, voor overtreding van de vuurwapenwet en bedreiging. De aangehouden man moest SRD 500 in Paramaribo betalen aan een arbeider, maar dat liep mis. Hij loste enkele schoten met een gasbuks in de lucht, toen enkele arbeiders hem aanvielen.

M. verklaarde dat hij een huis in aanbouw heeft. Hij moest een van de arbeiders een bedrag van SRD 500 betalen. Hij werd hierover al geruime tijd bedreigd door deze man, ook via WhatsApp. Op de bewuste dag is hij ernstig bedreigd en aangevallen door enkele van zijn werknemers, waaronder degene die hij geld schuldig was.

De man moest zelfs in zijn woning vluchten ter bescherming van zijn lijf, want de mannen kwamen met scherpe voorwerpen op hem af. Omdat hij een gasbuks bij zich had, heeft hij enkele schoten in de lucht gelost om zijn belagers op een afstand te houden.

Toen hij zich bij de politie meldde om aangifte tegen zijn belagers te doen, werd hij zelf aangehouden. Volgens zijn advocaat Maureen Nibte is het krom, want juist A.M. was slachtoffer van mishandeling. Ze heeft daarom op dinsdag een verzoek tot de invrijheidstelling van M. bij de Surinaamse rechter-commissaris gedaan. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. De heer Amrish, moet tijdig uitbetalen. De arbeiders, hebben ook zijn financiële verplichtingen.

  Wat er gebeurd is, praat ik niet goed.
  Als Amrish, 10 srd heeft, dient hij geen diensten voor 500 srd te verwachten.

  Voor beide partijen, geldt: wijsheid.


  gemodereerd
 2. Oplichters gewoon die gasten netjes betalen dan krijg jij deze hoofdpijn niet, 🤫🤫🤫weer 1 van die gasten die nooit wat doen wat zijn ze voor uitsterven zo wil ik ook Rijk worden in 🇸🇷.


  gemodereerd
 3. Ik heb gehoord dat het vaker in suri gebeurd dat aannemers hun medewerkers niet willen betalen voor werkzaamheden. Zo als afgesproken.

  Ik heb verder gehoord dat een fastfood restaurant in suri hun medewerkers ook extra laat betalen door verzonnen aftrekposten. Te zien op de salarisstrook.

  Ik ga niet zeggen van welke ras deze fastfood restaurant is. Want dan krijg je van sommige mensen hier weer rasistische uitspraken.

  Ik rust
  Djamoe


  gemodereerd
 4. Om srd 500 wilt men elkaar vermoorden?? Heb een wc bril gekocht voor dat bedrag.
  Wij gaan richting Brazilië. Vreselijk gewoon.


  gemodereerd
 5. @ Debby
  Niet iederéén is niet zo rijk als jij, dus laat dat achterwege zou ik zeggen! Als deze man hard heeft gewerkt, dan lijkt het me heel normaal, dat hij geld wil zien. Jij zou ook hetzelfde doen, dus hou je mening voor je zelfs zou ik zeggen!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. @Debby, veroordeelde massamoordenaar Bouterse heeft 15 onschuldige landgenoten standrechtelijk vermoord om MINDER dan 500 srd.


  gemodereerd
 7. debby je gaat naar Brazilië , verstandige keus Suriname is niets voor jou , okee de ballen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES