vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuur Surinaamse Politiebond naar Nederland voor werkbezoek

Bestuur Surinaamse Politiebond naar Nederland voor werkbezoek

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie van de Surinaamse Politiebond (SPB) vertrekt vandaag, woensdag 6 oktober, voor twee weken naar Nederland voor een werkbezoek. Het gaat om de bestuursleden M. Atompai, R. Eijk en Y. Branche alsook R. Hellings, lid van het adviesorgaan.

Dat heeft de SPB vandaag middels een circulaire bekendgemaakt. De vertegenwoordiging reist af naar Nederland op uitnodiging van de Nederlandse Politiebond (NPB). Op 21 oktober zal de delegatie terugkeren naar Suriname.

Volgens de SPB is het doel van het werkbezoek, om samenwerkingsverbanden aan te gaan met de NPB voor wederzijds voordeel. Gedurende de afwezigheid van het bestuur is onderinspecteur van politie S. Gesrooh aangewezen voor de waarneming.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Veel te vroeg dat dat de politiekorps naar Nederland komt. Ook gelet dat deze bond een bedenkelijke reputatie heeft en mij dunk dat ze onbetrouwbaar zijn. Ze komen uit een periode dat de grootste crimineel, moordenaar en dictator van Suriname aan de touwtjes trok.

  Laat Z.E. president Chan Santokhi orde op zaken stellen in het politieapparaat en hij kan beschikken over vertrouwde mensen die zijn beleid over de criminaliteit niet ondermijnt en hij goede resultaten kan zien over in de bestrijding ervan, drugsbestrijding, mensenhandel, wapenhandel, smokkelhandel, veiligheid in het land, de regio.

  Dit is niet het juiste moment om naar Nederland te komen, laat er een andere politiebond gekozen worden met andere gezichten. Bovendien ben ik van mening dat in het politiekorps van Suriname geen politiebond mag zijn.

  Wat Surinamers ook niet moeten vergeten dat ddb ook uit het Nederlandse leger kwam, deze wilden ook een vakbond hebben in SKM en dat daarom goed gelet moet worden. Deze jongens zouden ook met een bezoek aan Nederland zeer hoogmoedig worden en in Suriname ook met eisen kunnen komen, waar we onze les al van ddb en 15 anderen geleerd hebben.


  gemodereerd
 2. Wat voor politiebond is dit. Een criminele bond. Boeven kunnen ze niet vangen. Drugscriminaliteit kunnen ze niet tegen gaan. Een paar van die stront figuren zijn facilitators van de drugsmaffia. het broedsel van paars.
  Ik ga het ACP vragen om dit soort figuren hier niet te ontvangen. Anders stop ik met contributie betalen aan het ACP.


  gemodereerd
 3. De BVD moet deze lui in de gaten houden sommige zijn bekenden die hand en spandiensten aan narco’s verlenen. At****pai zou nooit durven naar de USA te gaan.


  gemodereerd
 4. Laat ze de drugsveroordeelde crimineel Bouterse thuis ophalen en meenemen naar Nederland.


  gemodereerd
 5. alle drie opsluiten ivm grote drugs transporten door laten gaan voor bouta fouta


  gemodereerd
 6. Suriname is platzak. Hoe worden dan deze vakbondsleden hun snoepreis gefinancierd, terwijl de bevolking alleen maar pijn lijdt. President Santokhi ,,Foei Toch,,.


  gemodereerd
 7. @Werede_mang
  Dat was het eerste wat in mij omkwam.
  .snoepreisje….
  .oeng go blo oeng ede
  ,koop heel Ned tjaar kong bakka op kosten van de staat .
  Mie ne sjie wang meer waarde aan dit bezoek
  Zo kort na alle trammelant met meneer de ,,Generaal…als head man.
  Waist of money
  Weet je hoeveel spullen je voor Asiana zou kunnen kopen met het geld?


  gemodereerd
 8. Wat komen ze hier doen.
  Warme banden aanhalen met de MM.

  De geruchten blijven maar circuleren, waarom zouden ze niet geloofwaardig zijn.
  Dit is niet op conto van de president.

  Just track & trace.


  gemodereerd
 9. Nederland… ik snap die obsessie van deze regering voor Nederland niet. Walgelijk gewoon…! Suriname heeft een koloniaal verleden met Nederland. Rutte, Willem-Alexander, Wilders, en hun voorgangers hebben niets met het land. Santhoki legt nu de rode loper gedienstig voor ze uit. En vergeet de geschiedenis, de 60 jaar blokkade van de waarheid.. pijnlijke zaken waarover geen dialoog word gevoerd…


  gemodereerd
 10. Het bestuur van de Surinaamse politie- en haar bond hebben geen beste reputatie. Ze heulen met de wolven in het bos. Ze doen er beter aan het veld te ruimen en plaats te maken voor integere mensen. Naast hun integriteit, laat hun geloofwaardigheid veel te wensen over.


  gemodereerd
 11. Een land, wordt bestuurt met belastinggeld en inkomsten van het land.
  Zijne excellentie, is bezig zaken, welke bewust scheef getrokken is, recht te trekken.

  Blijf niet alleen snoepen, de tijdperk van bouterse, ligt ver achter ons.
  Al die tijd, bent u scheeflopers tegen gekomen.

  Nu is de weg vrijgemaakt om vrienden te maken.
  Kijk vooruit, en denk vooruit.
  Zet uw negativiteit weg en kies voor positief.
  Dank u,


  gemodereerd
 12. Ipv de criminaliteit in Suriname adequaat aan te pakken, wanen ze zo geweldig, dat ze nu buiten Suriname gangster gaan spelen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES