Politie gaat weer zoeken naar lichaam van studente Sumanta Bansi

12

De politie gaat opnieuw zoeken naar het lichaam van de vermiste studente Sumanta Bansi uit Suriname. De politie zal daarbij worden geholpen door het Stichting Veteranen Search Team.

Vanaf vandaag tot en met vrijdag wordt gezocht in recreatiegebied De Hulk, bij Hoorn. Er zal nu ook worden afgegraven, meldt de NOS. In juni was er al een derde zoekactie.

Sumanta Bansi verdween begin 2018 spoorloos. Ze was toen 22 en in verwachting. De politie ging er al snel van uit dat ze slachtoffer was van een misdrijf en vermoedelijk niet meer in leven was.

De Nederlandse krant De Telegraaf publiceerde in november vorig jaar onderstaande foto van twee verdachten die waren aangehouden in deze verdwijningszaak. Het gaat om de 63-jarige Opa Dwarka B. en zijn zoon Manodj B. (40).

Die krant schreef ook dat ex-minnaar Manodj haar lichaam in zuur zou hebben opgelost.


12 REACTIES

 1. De verdachte (familie) hebben geen geweten
  Hoe kan je een andere familie dit aandoen
  En ze geen afsluiting geven . Schaam je !!!
  Hoop dat ze snel gevonden wordt
  gemodereerd

 2. Als het lichaam van deze arme ziel in zuur is opgelost, zal de politie (voor de zoveelste keer) niks vinden. Deze cold-case is al herhaaldelijk geopend en heeft niks opgeleverd. Je reinste tijdverspilling. Ga liever de verdachten van deze koelbloedige moord zodanig (langdurig) onder druk zetten dat ze een bekentenis afleggen, b.v. in ploegendienst ondervragen, zonder ze 1 minuut slaap te gunnen of eten te geven. Je zult zien dat je binnen 48 uur gaan fluiten.
  gemodereerd

 3. Een zwangere jonge vrouw vermoord en in zuur opgelost. Dat zijn geen mensen maar regelrechte duivels…
  gemodereerd

 4. Een verdachte onder druk zetten en een Verklaring nemen is het domste wat men kan doen het zou alleen in het voordeel van de verdachte werken met als resultaat vrijspraak
  gemodereerd

 5. Er is geen andere optie dan te blijven zoeken. Resten moeten wel te vinden zijn.
  gemodereerd

 6. duimschroeven aan draaien bij die gasten , ze zullen schreeuwen en zeggen wat ze met Sumanta hebben gedaan , en waar de politie exact moet zoeken
  gemodereerd

 7. Tot nu toe heeft de politie alleen maar vermoedens. Geen bekentenis en geen bewijs. Ze oefenen zo druk uit op vader en zoon. Misschien moeten ze een sjamaan inhuren die hen vertelt waar het lijk is.
  gemodereerd

 8. Heel erg vr de familie. De onzekerheid duurt maar voort. Je kan niemand vertrouwen met je kinderen.
  gemodereerd

 9. De verdachten kunnen ze ook laten verdwijnen.. Blijkbaar is de familie van de daders en familieleden uit de prehistorie tijdperk met dezelfde opvoeding als Redshin en Poepejantje. Ze zeggen weleens vsn kijkt eerst in je eigen achteruit als het vies is en dan pas van de buren.

  Deze daders zijn barbaren. Andere woorden heb ik gewoon niet voor.
  gemodereerd

 10. Triest voor de dierbaren, van wie de duisternis het leven heeft gedompeld in vragen, schuldgevoel, verdriet en pijn.

  De politie, geeft de hoop niet op om de vragen te beantwoorden en doet al het mogelijke om Bansi terug te brengen en het leed een beetje acceptabel te maken.

  Het gemis, zal altijd blijven.
  Samen met de onderzoekers, ontdekken we dat de weg naar genoegdoening geplaveid is met leugens, verraad en bloed.

  Hoop om Bansi te vinden, wordt steeds kleiner of juist groter naar de oplossing.
  Na de moord op haar dochter is de autoriteiten en de moeder vastbesloten de waarheid te achterhalen.

  Vermoedens zijn er veel, iedereen heeft haar/zijn eigen verhaal. Maar het besef is duidelijk dat de dader (s) heel dichtbij is.
  gemodereerd

 11. Zonder een lichaam of delen van een lichaam valt er niet veel te bewijzen tegen vader en zoon. Het komt sporadisch voor dat zonder een lichaam een verdachte van moord schuldig wordt bevonden.
  Het is te hopen dat het lichaam of delen van het lichaam van Sumanta gevonden wordt, zodat de hoofd- en medeschuldige(n) kunnen worden veroordeeld voor moord.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.