Dief week na vrijlating uit gevangenis weer opgepakt

8
verdachte-aangehouden-politie

Een man is zaterdagavond opgepakt voor een auto-inbraak in Paramaribo. Hij was pas een week weer vrij, na het uitzitten van een straf in de gevangenis. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname, weer in verzekering gesteld.

Hij had in de nacht van vrijdag op zaterdag in een auto ingebroken, waarbij hij parfum en schoeisel buitmaakte. Aan de hand van vastgelegde camerabeelden kon men achterhalen dat hij degene was die in de auto heeft ingebroken.

De politie heeft hem kort na de auto-inbraak opgespoord en aangehouden. De gestolen goederen zijn niet teruggevonden. De verdachte kon geen zinnig antwoord geven op de vraag, wat hij met de spullen heeft gedaan.

De man is een bekende van de Surinaamse politie; hij is meerdere malen in aanraking gekomen met justitie voor diefstallen. 


8 REACTIES

 1. Tegenwoordig staan er overal camera’s. Het schrikt blijkbaar de dieven niet af.
  gemodereerd

 2. @Debby, heb jij ook al een, gepaste, straf bedacht voor de veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE, voor het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten.
  gemodereerd

 3. Dat is te verwachten. Zijn situatie is niet veranderd. Voor hij in de gevangenis kwam, had hij geen baan en inkomen, nadat hij weer op vrije voeten was, weer hetzelfde. Als we willen dat hij niet weer gaat stelen, moet hij een goed betalende baan krijgen, waar hij niet veel voor hoeft te weten. Ik heb begrepen dat er een vacature is voor adviseur van de VP, dat lijkt me iets voor hem.
  gemodereerd

 4. soema na parfumfief zet hun personalia en fotos deze gasten verdienen geen resocialisatie maak ze publiekelieker belachelijk zodat z depressie krijgen en we z later opvisen onder bosjebrug… parfumdief sang na tingi ben tingi so
  gemodereerd

 5. @ debby

  Langs de magenta kanaal zie je ze soms daar.
  Maar is veel teweinig.

  Zou dagelijks moeten gebeuren
  gemodereerd

 6. Ik denk niet dat deze Dief domme dief is hij heeft het weer voorelkaar gekregen om in aanmerking te komen voor gratis eten, drinken en onderdak..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.