Afgelopen etmaal 7 coronadoden en 188 besmettingen

14
coronavirus-covid-19-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 7 coronadoden en 188 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 347 swabs.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het totaal aantal doden in Suriname, als gevolg van besmetting met het coronavirus, is inmiddels gestegen naar 908.

Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen bedraagt nu 82. Op de intensive cares worden momenteel 19 personen behandeld.

Het dashboard na de update zondagavond.


14 REACTIES

 1. Er zou sprake zijn van gebalanceerde berichtgeving indien we ook eens een keertje lazen hoeveel mensen problemen krijgen na de vaccinatie. Want als de bijsluiters zo lang zijn, dan kan het gewoon niet dat echt niemand last krijgt van wat dan ook na een vaccinatie. Alleen, je leest er nooit wat over op de MSM.
  Het griepseizoen is aangebroken, dus alle griepgevallen zullen wel weer als Coronagevallen worden gerekend, net als vorig jaar.
  gemodereerd

 2. Ik ken zoveel mensen die geen mondkap en alcohol kunnen betalen. Waarom focust de regering niet op die zaken??
  De winkels zetten spuitfles, 90% water zit erin. De boel bedonderen ze.
  Covidbeleid is rotzooi
  gemodereerd

 3. Er moeten meer schapen dan herders zijn he.. schaapjes zullen braaf in hun kudde volgen, al gaan ze afgrond in! Die perciafval is het grootste kutschaap hier die vooraan bij de kudde loopt. Wat ben ik blij dat men in Nederland tenminste wakker is en massaal gaat protesteren. De Schapen leven graag in een QR-samenleving met vaccinatieverlichtingen en een overheid die ze elke dag kan dirigeren. Of het zijn mensen die zelf een kutleven hebben omdat ze nooit leuke dingen doen en leuke mensen hebben die met ze willen omgaan willen graag dat andern ook zo een soort verzuurd leven gaan leiden.
  gemodereerd

 4. Er gaan elke dag meer mensen dood die het vaccin NIET hebben gehad, dan mensen die zijn gevaccineerd. Dus al die onnozelen hier die onzin verspreiden, wacht maar tot fedie S. jou of een van je geliefden, met z’n covid- masker bezoekt.

  @Debby de regering faciliteert geen alcoholisten en er is ook geen subsidie op alcohol…
  Je handen wassen met citroen of swalaja kan ook.
  En zij die niet geloven in de pandemie en zich ook niet laten vaccineren. hebben ook geen mondkapje nodig. Zo worden ze herkend door fedie en kan hij ze eerder bezoeken.
  gemodereerd

 5. @Debby
  Ze kunnen geen mondkap en alcohol betalen maar op elk feest zijn ze te vinden.En maar draaien en schudden met die dikke billen!!!
  gemodereerd

 6. @
  Ronald
  Suriname griepgevallen.Kan niet!!! Ze drinken toch hun befaamde oso dresi? Dus ze worden niet ziek en komen ook niet in het ziekenhuis terecht!!! Want ze drinken hun befaamde oso dresi!!!
  gemodereerd

 7. @Ronald
  Tegenwoordig wordt een ieder die met griepverschijselen een ziekenhuis aandoet getest om zeker te weten dat het om een verkoudheid,griep of covid gaat.Dus verkondig geen nonsens!!!
  Artsen zijn geen debielen!!!!
  gemodereerd

 8. Mijn oude zuster wil zich niet laten vaccineren en is als de dood zo bang als er mensen bij haar op bezoek willen komen en ze gaat alleen, als het niet anders kan, uit huis om inkopen te doen. Mijn buurjongen, in de bloei van zijn leven, wilde zich onder geen beding laten vaccineren en hij is nu zo dood als een pier. Ik aan de andere kant, ben ook bejaard en gevaccineerd en ben daardoor zo vrij als een vogel en voel me nog steeds kiplekker.
  gemodereerd

 9. Ik raad een ieder aan om geen astra senica te nemen ik heb een lichte beroerte aan overgehouden
  gemodereerd

 10. @Hans Oh
  Hou je onzin in het vervolg voor je.Ik woon in Nl heb mensen om me heen die gevaccineerd en niet gevaccineerd zijn en voel me zeer senang.Dus over mij hoef je je helemaal geen zorgen te maken.
  gemodereerd

 11. ronald , kel , debby , hansje oooh , covid zal jullie bij de volgende corona doden tellen , morgen weer 5 doden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.