Bromfietser zwaargewond na aanrijding met auto die geen voorrang verleent

6
Bromfietser zwaargewond na aanrijding met auto die geen voorrang verleent
De bromfietser kwam tegen deze auto terecht die NIET de veroorzaker is.

Opnieuw is een bromfietser in Suriname zwaargewond geraakt, na een aanrijding met een auto die geen voorrang verleent. Ditmaal zaterdagavond aan de Kwattaweg nabij de Van Esveldstraat.

Een zwarte Vitz reed vanuit de richting van de Eerste Rijweg, gaande in de richting van de Van Idsingastraat. De bromfietser kwam vanuit de tegengestelde richting. De automobilist wilde op een gegeven moment rechts afslaan in een inrit, maar lette daarbij niet op de aankomende brom.

Er volgde een aanrijding waarbij de bromfietser tegen de auto knalde. Hij ‘vloog’ daarna met zijn brommer tegen de groene auto (foto), die achter de veroorzaker reed.

Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en is hevig bloedend door een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

Deze week verloor een 19-jarige jongeman het leven toen een soortgelijke aanrijding plaatsvond te Commewijne.

De bromfietser werd ter plaatse behandeld in de ambulance.


6 REACTIES

 1. Deze manier van rijden door automobilisten is schering en inslag in Suriname. Om de haverklap wordt een bromfietser of fietser op een dergelijke manier aangereden.

  Waar hebben die gasten hun rijbewijs in hemelsnaam gehaald mi Gado: Rechtdoor verkeer heeft altijd voorrang. Deze doodrijders e kierie sma gevaarlijk bungkopoe.
  gemodereerd

 2. Hoe meer de politie controleert op verkeersveiligheid, hoe meer zulke onnodige domme aanrijdingen zullen plaatsvinden. Mi bar yu !
  gemodereerd

 3. Weer 1 tje die zijn / haar rijbewijs gekocht heeft, misschien bezit hij/ zij dat nog geen een ! ”Wat een tering hond”. Doorgaande verkeer hebben voorrang, dat weten de meeste ” debielen niet in Su”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Veel voorlichting vanuit de overheid op tv, voorlichting op scholen, voorlichting in de krant, voorlichting in woonwijken, voorlichting in bedrijven, en via social media zal het tij toch moeten keren lijkt mij.
  gemodereerd

 5. Het is niet die snelheid van die auto welke die bromfietser heeft laten vliegen, het is die snelheid van die bromfietser zelf, die hem in het ziekenhuis heeft gezet.Ga er altijd vanuit dat die auto je niet gezien heeft, rem af. maar nee, ik heb voorrang met mijn ijzeren knie en roestvrij stalen schedel, dus ook al zie ik dat het voertuig verkeerd rij, ik heb voorrang, niet afremmen, maar toeteren, dan stopt die auto zeker, ttuuutt ttuuut en bam.
  Die bromfietsers rijden 80 en 90 wanneer hun snelheid 30 en 40 moet zijn.
  Door hun hoge snelheid, knallen ze tegen voertuigen, vliegen de lucht in en landen meters verder en gaan dood. Wanneer ze 30 en 40 reden zouden ze niet alleen tijdig kunnen afremmen, maar ook in geval van toch botsen niet meer dan een kapotte voorwiel hebben. Bromfietser rijden 90 achter autos en doen verrast wanneer ze onder die autos belanden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.