maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid8 coronadoden en 230 besmettingen; 96% ic-opnames niet-gevaccineerd

8 coronadoden en 230 besmettingen; 96% ic-opnames niet-gevaccineerd

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 8 coronadoden en 230 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 483 swabs. Het besmettingspercentage bedraagt 48%.

Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het totaal aantal doden in Suriname, als gevolg van besmetting met het coronavirus, is inmiddels gestegen naar 901.

Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen bedraagt nu 87. Op de intensive care afdelingen worden momenteel 19 ernstig zieke personen behandeld.

Zaterdag werd ook duidelijk dat 96% van de intensive care opnames niet gevaccineerde personen betreft. Bekijk het filmpje van het STVS Journaal hieronder:

Het dashboard na de update zaterdagavond 2 oktober 2021:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het niet willen vaccineren zet de vernietiging in van het volk,het land en de economie.En de Surinamer is daar zelf debet aan


  gemodereerd
 2. Ze leren het niet!
  Niet vaccineren!
  Illegale feesten!
  Lock down overtreders, iedere avond.
  Hoe dom kan je zijn?


  gemodereerd
 3. Niet gevaccineerd betekent voor jouw geen IC bed meer, geen toegang tot horeca, bioscoop en/of andere evenementen. Ook bedrijven mogen alleen gevaccineerden in dienst nemen. Suriname kan zich niet permiteren dat groepen ongevaccineerd rondlopen. Regering Santhoki moet NU ingrijpen. Vaccinatieplicht invoeren !


  gemodereerd
 4. Nee mensen niet naar Nederland kijken. Blijf je verzetten en luister naar Bouta dat er ook alternatieve middelen zijn. Jullie zijn een jonge natie. Net als mensen fouten maken mag. Maar dan ook op de blaren zitten en arm blijven. Sterkte met jullie leerproces.


  gemodereerd
 5. Het bedrijfsleven wil graag meer grip op het vaccinatiebeleid. In een verklaring getekend door de VSB, ASFA, ICT-AS, Shata, VEAPS, SBV, Survam, SJV, AAV, Akmos en Plis, roept het bedrijfsleven de overheid op om wettelijke maatregelen te treffen opdat bedrijven hun gevaccineerde medewerkers, klanten en andere stakeholders kunnen beschermen tegen Covid-19.

  Ik zie op lijst geen vakbonden van de ambtenaren, daar zijn juist de meeste OSO-DRISI volk, die de economie van het land en vaccinatiegraad achter houden.


  gemodereerd
 6. 96% niet gevaccineerd op.de IC. Nee joh niet vaccineren, geef je bijdrage door te sterven. Hoe meer sterven, hoe beter het is voor het milieu. Vaccineren is een keuze. Ik ben al gevaccineerd, geen enkel probleem, ik blijf lekker doorleven. Voor de niet gevaccineerden, dankjewel voor je offer, dat je dood gaat. God bless. Het is wel sarcastisch bedoeld he, leven is in jou handen.


  gemodereerd
 7. De huisartsen hebben 60% van de bevolking over gehaald om zich in telaten enten. Nu is het aan de dierenarts om de andere 40% van de ezels over tehalen


  gemodereerd
 8. Wat een sprookjes allemaal voor een nog nooit geïsoleerde virus. Over 5 jaar geen Surinamers meer. Dan kan de elite het een van de groenste landen ter wereld confisceren in het kader van de SDG’s.


  gemodereerd
 9. Ik ben benieuwd naar de sterftecijfers van Suriname. Hoeveel mensen zijn gestorven in 2019, 2020 en tot nu toe in 2021? Dat geeft natuurlijk een beter beeld van wat er (niet) aan de hand is.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES