Man flink toegetakeld na molesteren voorbijgangers met kapmes

11
Man flink toegetakeld na molesteren voorbijgangers

Een man is vanochtend flink toegetakeld door twee onbekende mannen aan de Margarethalaan in Suriname. Hij molesteerde de twee rond 05.00 uur, toen ze over straat liepen, waarna ze hem hebben aangevallen.

De man was op de fiets en haalde een kapmes tevoorschijn om de twee mannen te molesteren. Het tweetal heeft hem toen in elkaar geslagen en achtergelaten.

Het slachtoffer liep diverse verwondingen op en moest met de ambulance worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De politie werd ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek. De daders zijn nog voortvluchtig.

Het slachtoffer is een bekende van de Surinaamse politie. Vernomen wordt dat hij eerder de woning van zijn ouders in brand had gestoken. Niet lang terug kreeg hij ruzie met een van zijn broers waarbij hij ook verwonding opliep. 


11 REACTIES

 1. Ik hou ervan dat wtk die comment alleen netter heeft omschreven , maar de bedreiging blijft 😂😂😂aiiboii sranang mie lob yu
  gemodereerd

 2. Een keertje moet het ophouden he!

  Nu is hij effe geen gevaar voor een ander dat scheelt weer enorm!
  gemodereerd

 3. 0,5.00 uur hoor je in bed te liggen en niet, mensen op straat molesteren. Maar, om hem zo toe te takelen is wat overdreven vind ik.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.